Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar önce aylar var diyordum
sonra bir ay
2, 3, 1 hafta derken gün kaldi
beni heyecan sardi esim çok korkuyor aslinda bende korkuyorum ona belli etmiyorum ama kalim küt küt atiyor
çok korkuyorum

korma canim hakinizda hayirli olan olsun insallah güzel seyler olur
insallah güzel haber vereceksin bize

korma canim hakinizda hayirli olan olsun insallah güzel seyler olur
insallah güzel haber vereceksin bize

insallah olur
bu aralar hayatimizda çok güzel degisiklikler oldu
sizede bahsetmistim
is buldum
evimiz çikti henüz anahtari almadik
esim bu pazartesi günü ehliyetini aldi
hepsi pes pese geldi
haftaya ameliyat insallah ondanda yüzÜmüz güler

ne güzel olmus
insallah ameliyatta da yüzünüz güler canim hayirlisi

slm kızlar hastayım 2 gündür.ama yoklamadan duramadım yine topiği.gelmişken de slm vermeden çıkmıyım dedim.iyi gecler hepinize.....

Kizlar önce aylar var diyordum
sonra bir ay
2, 3, 1 hafta derken gün kaldi
beni heyecan sardi esim çok korkuyor aslinda bende korkuyorum ona belli etmiyorum ama kalim küt küt atiyor
çok korkuyorum

merhaba espoir korkma herşey güzel olcak.bişi dicem senin tedavin bulunursamı başlıcak şuan tedavi sürecindemisin. aynı gün yumurta toplama ve tese ameliyatı biraz sıkıntı yapabilir yanınızda sizinle ilgilencek biri olmalı eğer öleyse.erkek için korkulcak bişi yok bu bir gerçek hemen toparlanıyolar iki tane nokta kadar yaraları oluyo zaten korkmayın sakın.

sagol canim
insan ister istemez korkuyor
korkuyorum esimde korkuyor ellimizde degil
insallah bulunur
beni hazirlamiyorlar canim sperm bulunursa sonraki aylarda beni hazirlayacaklar

anladim canim
bir ay olunca yaptirirsiniz
umarim degerleriniz iyi olur

canim ya ben bu degerleri anlayamadim nasil olmalari gerektigini
bizim degerlere normal dedi kaan aydos da burdaki doktorda ama simdikte yükseltmek istiyor niye.bazilarininda yuksek dusurmek istiyor

sagol canim
insan ister istemez korkuyor
korkuyorum esimde korkuyor ellimizde degil
insallah bulunur
beni hazirlamiyorlar canim sperm bulunursa sonraki aylarda beni hazirlayacaklar

hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.benim reglim de teşrif etti nihayet 14 gün rotarla.kısmetse bizde önümüzdeki hafta başlıyoruz tedaviye bugün paylaşmıştım ama aslında bunu.umarım bu sefer herşey yolunda gider.çok korkuyorum aslında bende.

tedavin hayirli ugurlu olsun
insallah bu kez tutunurlar sana bebeklerin
sonuçta esinde sperm bulundu buda büYük bir basari
darisi esime insallah

canim ya ben bu degerleri anlayamadim nasil olmalari gerektigini
bizim degerlere normal dedi kaan aydos da burdaki doktorda ama simdikte yükseltmek istiyor niye.bazilarininda yuksek dusurmek istiyor

bende senin gibiyim canim
esim ilk basladiginda ilk ay hormon degerleri yükselmisti çok korktuk kaan aydos iyi dedi devam edin demisti
ikinci ay birinci aya göre dahada yükselmisti bu kez daha çok korktuk ama kaan aydos devam edin dedi bekledigimiz sonuç bu demisti gÜzel yanit verdi hormonlar ilaca demisti
bir ay esim ara verdi korktugu için
sonra tekra basladi iki ay daha devam etti ocak 2010a kadar sonrada ilaç bitti devam edemedik malesef biliyorsun yurt disinda bu ilaci almak imkansiz

burda zaten hersey zor doktorlar sinir hepsi degil belki bizim doktor gicik daha gondermedi raporlari. yükselmesi demek ilacin iyi geldigimiki anlamadim ben bu isi.
bizede yükselirse iyi umut var yükselirse dedi

espoir, çiçek, melishh sağolun kızlar.üşüttüm sanırım.havalar bi sıcak bi soğuk.geçiş dönemi ya sizde dikkat edin kendinize.aldanmayın güneşli havalra.çarpıyo walla.bu arda ESPOıR az kalmş canım tesenize.allah yardımcınız olsun.inşallah mutlu sonla biter:)) MELıSSH ne güzel seninde embriyolrn varmış.sakin stres yapma hep olumlu düşün ki bebeğin rahatça tutunsun sana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…