Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melis leylak sibel hoşgeldiniz leylak bizde hiç tedavi olmadan tesede sperm bulunmuştu meliscim sizde soru neydi neden degerler bu kadar yüksek bizimde böyle bizde genetik problem vardı canım sempatik sende hoşgeldin kacaktın bayadır

Zamancım çok teşekkür ederim cevabın için.
Peki Kaan Hoca'dan ameliyatı dışarıda bir Özel Tüp Bebek Merkezi'nde yapmasını isteyebiliyor muyuz ek bir ücret ödeyerek?
Bir de siz Umut Tüp Bebek Merkezinde kime yaptırdınız? Emre Bey'e mi?
Tekrar teşekkürler

yok canım kaan bey bunu kabul etmiyor keşke etse...

selam kızlar herkese iyi günler diliyorum.
umutolsun ben hiç bişi anlamadım hala bu işlerden.biz doğru dürüs dr bulamadık eşim için 3 dr a gittik testisini almayı bile önerdiler ama şudur budur demediler sadece falcılık yaptılar ene sonnuncu dr işte şimdi tüp bebek yaptırdınız yaptırdınız bida böle bir şansınız bile olmicak dedi sadece.kimse bizzi aydınlatmadı.doğuştanmı sonradanmı yada nebiliim işte.
kızlar bu arada gece reglim geldi bitince tedaviye başlıcaz kısmetse :) inşallah embriyolarım beni bekliyodur........

umutolsun teşekkür ederim cevabın için tez zamanda bebeğine kavuşursun hepimiz işallah.

neyinvar canım neden üzgünsün anlatmak istersen dinlerim.

belgincim hep ayni cok üzülüyorum ne olacak bizim bu halimmiz hep üzülecekmiyiz
canim benim bu ay adetim cok gecikti esim tutturdu test yapalim diye sonunu bile bile yaptik ve sonuc husran tabi

tatlım üzülme lütfen hepimiz aynıyız aynı acıyla kavruluyoruz içimiz aynı derecede yanıyor ama inşallah olacak allah büyük bizide mahrum koymayacak kollarımız boş kalmaycak inşallah canım tek duam bu...

inşallah canım inşallah.neyse tatlım ben çıkıyorum üzülme iyi geceler...

Kizlar önce aylar var diyordum
sonra bir ay
2, 3, 1 hafta derken gün kaldi
beni heyecan sardi esim çok korkuyor aslinda bende korkuyorum ona belli etmiyorum ama kalim küt küt atiyor
çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…