Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende gecen gun tvde duydum artik 1 tane transfer ediliyomus ,sans birazdaha dusuyo
seninde emriyolar insallah i tane canli bulunursana tutunur canim
gecikme kesin stresten olmustur kafaya cok taktiysan

inşallah herşey iyi olur.en azından artık eşin tedaviye mırın kırın etmiyodur dimi sempatik o konuları hallettiniz sanırım.iki tarafda çok yıpranıyo ya bu durumda.dr dan sonuçlar için cvp aldığında yazarsın.

mayısta 3.kere tüp bebek deniycem heycanlıyım korkuyorum araştırıyorum kesinde karar veremiyorum eşimde azospermi var tesede çıkıyo ama tutmuyo 1.denemede 1 2. denemede 4tane transfer ettiler ama yokk tutmadı

çok yakında 3. kere tüpbebek deniycem dualarınızı bekliyorum
kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin sibel.allah yardımcın olsun.eşinden dolayı sanırım sizinde rahatsızlık bendekide laf işte yoksa neden burdasın dimi :) o zorlukları çok iyi biliyorum bizde yaptırdık tüp bebek ama tutmadı malesef dondurulmuş embriyolarımızı denicez bakalım kısmetse.sen tam olarak sorununu paylaşırmısın.

melis siz nerde tedavi oluyorsunuz tup bebek nerde olacak

aynen eşimde azosperm var ama tesede çıkıyo transfer ediliyo tutmuyo canım bilmiyorum tutmama sebebini kimse söylemiyo2side farklı yerde oldu buda mayada olcak bakalım

melis siz nerde tedavi oluyorsunuz tup bebek nerde olacak

bursada pembe mavi adında bir merkez var.ordaydı denememiz zaten embriyolarda orda denencek.olmaması ihtimalini düşünemiyorum ama yine orayımı seçerdim bilmiyorum.sen yurt dışında yaşıyosun türkiyede yptırcaksan ankarada daha daha iyi merkezler olduğu söleniyo.

tedaviye degilde tedaviye gelene kadar beni oldurcek ,daha iki gun once dedim artik bunuda yapmiyosan tamam vazgeciyorum sende n cocuk yapmaktar yeter artik diye
ya bi sonuc aliyo inan merak bile etmiyo bir haftada anca aldi normalde bir gunde verirler
dua ediyorumki tedavimiz turkiyede olcak ,degilse ben burda basa cikamazdim
tamam canim yazarim ne cevap verdigini

ah be canım eğri oturup doğru konuşmak lazım biz bu durumları keyifli bişe gibi kendimiz yaşamak istemiyoruz birazcık herkes haddini bilsin dimi ama.belkide bizler bu adamlar yüzünden annelik gibi kutsal bir duygudan mahrum kalmak üzereyiz çabalıyoruz ama değerde bilinmezse böle işe başlarım .... çok doluyum ben böle şeylere.bazen düşünüyorum tam tersi olsaydı nolurdu acaba die.kocalarımıza kendilerini kötü hissetmesinler diye birde üzüntümüzüde belli etmiyoruz dimi herkese hakettiği gibi davranılsın ya.olayadabilir ama allahın kararladığı olur ama herkes üstüne düşeni yapsın yani bi zahmet ..

aynen canim ya bizim ugrasimida onlar icin ,biz olsaydik onlar yerinde hayatta ugrasmazlardi
daha bikac saat once soyledim dedim ya okadar buyuk bi problemin var hep ben ugrasiyorum hic biseyden haberi yok ,diyorum sonuclarin yuksek cikmis heralde zarfi acipta bakmadin diye, oda ben ne anlarim acmadim diyo, dusun yani
dedim benim ugrasim senin icin ,benim cocougum olur ama senin olmaz, benim gibide ugrasan birini bulamazin diyorum
biliyorum bu cok agir bi soz ama adamlar yapmiyo illaki boyle bisey duymak isteyipte kendilerine gekcekler

ayni durumdayiz yani

dünya yansa umurlarında değil.kadın olmak böle bişeymiş napalım allah yardımcımız olsun.
yarın devam ederiz sohbetimize herkese iyi geceler ....

mayısta 3.kere tüp bebek deniycem heycanlıyım korkuyorum araştırıyorum kesinde karar veremiyorum eşimde azospermi var tesede çıkıyo ama tutmuyo 1.denemede 1 2. denemede 4tane transfer ettiler ama yokk tutmadı
hoşgeldin sibel korkma arkadaşım 2 sefer bulunduysa bu seferde bulunup tutacaktır bebegin.canım tutmama sebebi spermin kötü dölleme yapmasından olabilir.peki 2 denemeyi hangi merkezlerde yaptırdınız.

kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün cocuksuz gecirdigmiz son cumalar olsun bebeklerimizle gecirmeyi rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…