selam kızlar ben yeniyim ismim sibel
çok yakında 3. kere tüpbebek deniycem dualarınızı bekliyorum
kaydirigubbakcemile5
bende gecen gun tvde duydum artik 1 tane transfer ediliyomus ,sans birazdaha dusuyo
seninde emriyolar insallah i tane canli bulunursana tutunur canim
gecikme kesin stresten olmustur kafaya cok taktiysan
çok yakında 3. kere tüpbebek deniycem dualarınızı bekliyorum
kaydirigubbakcemile5
benim gibi yani cicek bizdede olgunlaşmamış sperm çıktı iki mtesedede aynı sonuç
melis siz nerde tedavi oluyorsunuz tup bebek nerde olacak
inşallah herşey iyi olur.en azından artık eşin tedaviye mırın kırın etmiyodur dimi sempatik o konuları hallettiniz sanırım.iki tarafda çok yıpranıyo ya bu durumda.dr dan sonuçlar için cvp aldığında yazarsın.
aynen eşimde azosperm var ama tesede çıkıyo transfer ediliyo tutmuyo canım bilmiyorum tutmama sebebini kimse söylemiyo2side farklı yerde oldu buda mayada olcak bakalım
tedaviye degilde tedaviye gelene kadar beni oldurcek ,daha iki gun once dedim artik bunuda yapmiyosan tamam vazgeciyorum sende n cocuk yapmaktar yeter artik diye
ya bi sonuc aliyo inan merak bile etmiyo bir haftada anca aldi normalde bir gunde verirler
dua ediyorumki tedavimiz turkiyede olcak ,degilse ben burda basa cikamazdim
tamam canim yazarim ne cevap verdigini
aynen canim ya bizim ugrasimida onlar icin ,biz olsaydik onlar yerinde hayatta ugrasmazlardi
daha bikac saat once soyledim dedim ya okadar buyuk bi problemin var hep ben ugrasiyorum hic biseyden haberi yok ,diyorum sonuclarin yuksek cikmis heralde zarfi acipta bakmadin diye, oda ben ne anlarim acmadim diyo, dusun yani
dedim benim ugrasim senin icin ,benim cocougum olur ama senin olmaz, benim gibide ugrasan birini bulamazin diyorum
biliyorum bu cok agir bi soz ama adamlar yapmiyo illaki boyle bisey duymak isteyipte kendilerine gekcekler
ayni durumdayiz yani
hoşgeldin sibel korkma arkadaşım 2 sefer bulunduysa bu seferde bulunup tutacaktır bebegin.canım tutmama sebebi spermin kötü dölleme yapmasından olabilir.peki 2 denemeyi hangi merkezlerde yaptırdınız.mayısta 3.kere tüp bebek deniycem heycanlıyım korkuyorum araştırıyorum kesinde karar veremiyorum eşimde azospermi var tesede çıkıyo ama tutmuyo 1.denemede 1 2. denemede 4tane transfer ettiler ama yokk tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?