Canım ben kendi duamı ve salı günkü arkadaşımız in duasını tamamladım Allahım kabul etsin inşallah. En kısa sürede bebeklerimize kavusalim
Bu arada ikimizin de doğumgünü kutlu olsun ben artık 30 oldum
lavinci duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Yapılan tüp bebeğin hayırlısı ile tutmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Canimm vardr herseyde bi Hayır bebeginize böyle kavusacaginiz varmış :) maşallah. . Cnm bizde 3 ay oldu öğreneli hormon testleri yapıldı prolaktin 31 çıktı e2 degeride 22 bunun dışındakiler normal usg çekildi onun sonucuda normal çıktı. Tıkanıklık veya varikosel yok. Burda gittgmz dr kaynağında zayıflık olduğunu söylemiş sonuclarimiz i kaan hoca ya mail attık sperm üretimi nde bozukluk var demiş. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberlerle döneriz. 24 nisanda randevu muz rabbim bu duyguyu bizede yaşatır inşallah. Ne kadarlık evlisiniz cnm ?
Ben dua listesinde olmama rağmen bu duayı okuyup amin dedim rabbim kabul etsin :))) birdahaki dua yi sabırsızlıkla bekliyorum :)Cnım ALLH dua eden 34 arkadaşımdan da razi olsun hayırlısı ile dualarim iz kabul olsun rabbım anneligi hepimize nasip etsin amin.
inşallah işiniz rast gider,inşallah güzel haberler alırsınız cnm.biz 9 yıllık evliyiz.
Allah hepinizden razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık,yarın eşim test verecek inşallah okunan dualar hürmetine bizimde yüzümuz gülereda09 duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
iim cnm sağol sen nasılsın nazlı kızın nasıl bizim yerimize öp onuCemrem canim ne yapiyorsun nasilsin ? Coktandir yazismadik
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
iim cnm sağol sen nasılsın nazlı kızın nasıl bizim yerimize öp onu
hayat devam ediyor cnm ben okula gidip gelmekle ve eşimden kaliteli spermler çıkıp tedaviye başlamak hayaliyle geçiyor günlerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?