Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eda09 duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

senin de kutlu olsun nice mutlu huzurlu ve bol bebişli yıllar senin olsun
ben söylemesi ayıp 32 oldum yaaaaa
ve halen kucağım boşşşşş

Canim dogum gunun kutlu olsun insallah en kisa zamanda allah sana anne olmayi nasip eder.Ben dünkü ve bugünkü arkadasimizin duasini okudum allah kabul etsin

Cnım ALLH dua eden 34 arkadaşımdan da razi olsun hayırlısı ile dualarim iz kabul olsun rabbım anneligi hepimize nasip etsin amin.

inşallah işiniz rast gider,inşallah güzel haberler alırsınız cnm.biz 9 yıllık evliyiz.

Cnım ALLH dua eden 34 arkadaşımdan da razi olsun hayırlısı ile dualarim iz kabul olsun rabbım anneligi hepimize nasip etsin amin.
Ben dua listesinde olmama rağmen bu duayı okuyup amin dedim rabbim kabul etsin :))) birdahaki dua yi sabırsızlıkla bekliyorum :)

inşallah işiniz rast gider,inşallah güzel haberler alırsınız cnm.biz 9 yıllık evliyiz.

Aminnnnn canım bnm. Inşallah ben ve buradaki bütün arkadaşlarım hayırlı güzel haberler alırız biz 11 aylık evliyiz

Tülay,Elzem kızlar dogum gününüz kutlu olsun,yeni yaşınızda bebeğinizi kucağınıza almanız nasib olsun insallah
Lavinci canım Allah hamilelik haberini vermeni nasib etsin inşallah​

cnm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın kendi gibi yeni haberler aileye yeni fertler getirsin

Allah hepinizden razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık,yarın eşim test verecek inşallah okunan dualar hürmetine bizimde yüzümuz güler
Tülaycım ben adet oldum namaz kılıp yasin okuyamayacağım adetim bittikten sonra yapsam olurmu?​

Son düzenleme:
Cemrem canim ne yapiyorsun nasilsin ? Coktandir yazismadik

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
iim cnm sağol sen nasılsın nazlı kızın nasıl bizim yerimize öp onu
hayat devam ediyor cnm ben okula gidip gelmekle ve eşimden kaliteli spermler çıkıp tedaviye başlamak hayaliyle geçiyor günlerim..

Canim geç oldu kusura bakma güzel mevlam 12 gün sonra o güzel haberi vermeni nasip etsin.
Mucizelerin rabbimin mucizeleri seninle beraberler yüce mevlam bir omur saglik ve mutluluk ile gecen gunlerinuz olsun.

Canim doğum günün kutlu olsun..
Yeni yasin sana uğurlu gelsin evlatlarina kavustugun yasin olsun insallahh

Tulaycim kendi duamida okudum.

Defnevaa canim eşine Rabbim şifa versin.çifter çifter bebislerun olsun insalllahhh

Zumra canim eşine Rabbim şifalar versin.evin kucagin çifter çifter evlatlar ile dolsun.

iim cnm sağol sen nasılsın nazlı kızın nasıl bizim yerimize öp onu
hayat devam ediyor cnm ben okula gidip gelmekle ve eşimden kaliteli spermler çıkıp tedaviye başlamak hayaliyle geçiyor günlerim..

Allah sana hayirlisiyla herseyin güzelini nasip etsin insallah canim hakediyorsun allah büyüktür canim hersey olacagina varir

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ese44, sağanak, elzem arkadaslarimizin dualarini okudum Allah kabul etsin evleri bebislerle senlensin

Canim doğum günün kutlu olsun Allah çifter çifter bebisler versinde onlarla mutlu huzurlu uzun bir ömür gecirirsin inşallah

canim ben ucubirarada arkadasimin duasini okudum rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah. defne arkadasimizinkini de okudu yaz yarin giremem bugün okuyacagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…