Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım alllah razı olsun
rabbim ne taraf hayırlı ise o tarafa yönlendirsin artık
hayırlısı ne ise o olsun

tulaycgım canım dogum gunun kutlu olsun rabbım bu yıl sana cok guzel gunler nasıp etsınn amın bugunku arkdasımn da duasını okudum rabbım kabul eylesınnt

ucubırarada ıcın tamamladım allah kabul etsin

lavinci canım ınsallah allah yuzunu guldursun 12 gun sonra ve hep hayatının donum noktası 26 nisan olsun inşallah

edacgım cok cok tesekkur ederım allh razı olsun canım su mubarek gunlerın hurmetıne rabbım dualrımızı kabul eylesın o guzel hamılelık haberını vermek nasıp olsun ınsallh

canım bugünkü arkadaşın duasını okudum rabbim kabul eder inş evi çocuklarla dolar :)

sağol canım eşim mikrotese oldu ama çıkmadu hiç hücre şimdi iğne kullanıyoruz bakalım inş görürüz bizde o spermleri

Tülay canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara dilerim hersey istedigin gibi olur ve hayirlisiyla meleklerine kavusursun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

tulaycgım canım dogum gunun kutlu olsun rabbım bu yıl sana cok guzel gunler nasıp etsınn amın bugunku arkdasımn da duasını okudum rabbım kabul eylesınnt

Sağolun canlarım Rabbim Razı Olsun Hepinizden
Geçen seneyi çocuksuz geçirdim yeni yaşım bana uğur getirir mi bilemem ama
Yine hayırlısı olsun demekten başka yapacak bişey yok

nice yaslara canım.Yeni yaşına kilolu,göbekli ve bebişli çook mutlu biri olarak geçirmeni diliyorum. Dualarım sizlere

Tedavi ile sperm sayısı arttırılabilir
Çünkü sizde daha önce sperm çıkışı varmış
Buradaki arkadaşların çoğu İstanbul da Celalettin Peru ya gidiyoruz
Memnunuz da da iğne ilaç ve bitkiseller ile sperm çıkışı sağlanıp arttırabilir
Bu dr la iletişime geçin isterseniz.Telefonla arayın yada mail atın size yardımcı olacaktır.

Uzm. Dr. Celalettin PERU Resmi İnternet Sitesi

Uzm. Dr. Celalettin PERU | İç Hastalıkları Uzmanı

Ethica Hastanesi

Adres: İncirli Pelinli Sok. No:23 Bakırköy/İncirli-İstanbul

Telefon: 0 212 414 37 37

GSM Tel: 0 532 605 11 31

E-Posta: drcperu@yahoo.com

17 Şubat 2014 Tarihi itibari ile randevularınız için: 0212 414 3737.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğum günün kutlu olsun canımm
İnşallah en yakın zamanda sperm sonrasındada hamilelik haberlerini alırız.
Allah gönlünün muradını versin.

Canım nice yıllara dilediğin her dilegin en kısa zamanda gerceklessin .( canim bu gunun duasını okudum allah kabul etsin)

Doğum günün kutlu olsun cnm inşallah Rabbim yeni yaşında evladini sana yollar canım :)

Tülay doğum günün kutlu olsun güzel günler yaşa ve sonunda bebeğine kavuş inşaallah....

Benim eşim de şuan arif beye gitti sperm testi verecek..bakalım artış olmuşmu merakla bekliyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun cnm inşallah Rabbim yeni yaşında evladini sana yollar canım :)

Canım nice yıllara dilediğin her dilegin en kısa zamanda gerceklessin .( canim bu gunun duasını okudum allah kabul etsin)

Doğum günün kutlu olsun canımm
İnşallah en yakın zamanda sperm sonrasındada hamilelik haberlerini alırız.
Allah gönlünün muradını versin.

Amin canlarım benim AMİİNNN inşallah dediğiniz gibi olur bu sene de bebeksiz gezmem İNŞALLAH

canm nice mutlu yıllara bebişlerin ve eşinle beraber işallah

cnm ben bugüne kadarki duayı okudum bugünü okuyorum bitti say cnm

negüzel cnm masallah. acaba azospermiye de faydasi olurmu? biz almanyada kaliyoruz da. senin hala dialog un varmi bu doktorla acaba bidahaki konusmanda bizler icin sorsan sade faydasi olurmu yoksa hicmi olmaz? ah neguzel olurdu bi surupluk isimiz olsa :))

Sıra zumra11 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

lavinci duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Yapılan tüp bebeğin hayırlısı ile tutmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben kendi duamı ve salı günkü arkadaşımız in duasını tamamladım Allahım kabul etsin inşallah. En kısa sürede bebeklerimize kavusalim

Bu arada ikimizin de doğumgünü kutlu olsun ben artık 30 oldum

eda09 duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et
Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…