amin canım alllah razı olsun
rabbim ne taraf hayırlı ise o tarafa yönlendirsin artık
hayırlısı ne ise o olsun
ucubırarada ıcın tamamladım allah kabul etsin
lavinci canım ınsallah allah yuzunu guldursun 12 gun sonra ve hep hayatının donum noktası 26 nisan olsun inşallah
slm cnm.amiiiinn...eşim 11-12 yaşlarında olmuş.(yanlış hatırlamıyosa).ilk microteseyi 2011'de oldu.spermler bulundu ve donduruldu.o zaman hiç ilaç falan kullanmadı.direk ameliyata girdi.haaa ama ben kendimce ona keçiboynuzu suyu falan içirmiştim.3-4 ay kadar.faydası oldu mu bilmiyorum.2 kez denedik tutmadı.3.için bi kez daha microtese oldu.çok şükür onda da bulundu.o ameliyatın öncesind 2-3 hafta kadar doktor tavsiyesiyle keçiboynuzu pekmezi ve vitamin kullandı.ama sanırım dondurulmuştan ziyade taze taze amliyat olp hemen o gün döllenmesi daha iyi oldu.bunu doktorlar d söylüyo cnm.siz ne aşamadasınız,eşin microtese oldu mu hiç,deneme yaptınız mı?daha merak ettiğin sor cnm,cvplarım ...
Tülay canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara dilerim hersey istedigin gibi olur ve hayirlisiyla meleklerine kavusursun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
tulaycgım canım dogum gunun kutlu olsun rabbım bu yıl sana cok guzel gunler nasıp etsınn amın bugunku arkdasımn da duasını okudum rabbım kabul eylesınnt
nice yaslara canım.Yeni yaşına kilolu,göbekli ve bebişli çook mutlu biri olarak geçirmeni diliyorum. Dualarım sizlere
ben 5 yıllık evliyim eşimin sperm yatersizliği vardı artık o da yok yani sıfır.üç başarısız tüp bebek olduk.ege üniversitesinde yaptırdık üçünüde artık o hastaneye adımımı dahi atmak istemiyorum.şuan araştırma içerisindeyim.nerde yaptırmalıyım tüpbebeği bilemiyorum artık hüsrana uğramak istemiyorum.bana yardım edin.izmirde en iyi ve en başarılı tüp bebek merkezi neresi sizce.benim hiç tutmadı artık sabrımda kalmadı.
Tülay doğum günün kutlu olsun güzel günler yaşa ve sonunda bebeğine kavuş inşaallah....
Benim eşim de şuan arif beye gitti sperm testi verecek..bakalım artış olmuşmu merakla bekliyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Doğum günün kutlu olsun cnm inşallah Rabbim yeni yaşında evladini sana yollar canım :)
Canım nice yıllara dilediğin her dilegin en kısa zamanda gerceklessin .( canim bu gunun duasını okudum allah kabul etsin)
Doğum günün kutlu olsun canımm
İnşallah en yakın zamanda sperm sonrasındada hamilelik haberlerini alırız.
Allah gönlünün muradını versin.
3,5 senelik evliyim hiç korunmadım. Bana da bundan 1 sene evvel tüp bebek dediler. Eşimin spermelerinin hareketsiz, az ve çabuk ölüyor olması,benim de yumurta sayım sebebiyle direk tedaviye başlayalım dedi doktorum. Sonra birkaç arkadaşımdan aynı durumda olup doktorun verdiği bir şurup ile hamile kaldıklarını duydum, almanyada eğitim görmüş ve kendisi ilaç, tüp bebek vs son çare olarak görüyormuş. İnanmasam da çaresizlik işte, koştur koştur gittik. Kasım ayında ilk randevumuzda bana değişik bir folik asit eşime de toz+sıvı karışım doğal bi şurup verdi. Aralık 24 te hamile olduğumu öğrendim :)
Fakat ilacı kullanmaya başladıktan hemen sonra hamile kaldığım için spermler henüz tam gelişemimiş 5. haftada düşük yaptım. Tabii hamile olduğmu öğrendiğimde kapıldğım büyük umutlar ve sonrasındaki çaresizlikle tekrar doktora koştum.
Şurubu 2 ay kullanın şubatta tekrar hamilesin dedi. 3 sene beklemişim, tek çare tüp bebek kalmış e madem öyle 2 ay daha dayanırız diye bekledim. Ve gerçekten de herşey dediği gibi oldu. Şubat ayında hamile kaldım.
İlk hamileiğimde düşük olduğu için pprogestan kullanıyorum ama şükürler olsun bu kez oldu. Doktor ssk ya da bakıyor. Benim gibi senelerce çaresiz bekleyişten sonra tüp bebek yada aşılama prosedürlerine başlamaya niyetlendiyseniz ben bu doktora bi gidin derim. 40-50 lira muayne ücreti çok zorlamaz sanırım. Melek isteyen tüm dostlara özelden doktorumun adı ve telefonunu verebilirim.
İnşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz.
(normalde böyle paylaşım yapılıyor mu bilmiorum ama ben bi mucize yaşadığım için belki aranızdan bazılarına da derman olur diye yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?