Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu duaya bugün bnde başladım resim olarak ekledim okumak isteyenler olur diye rabbim kabul etsin

Eklentiler

• $Screenshot_2014-04-09-19-48-44-1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu günkü arkadaşımızın duasını okudum.
Allah kabul etsin.Muratlarımız gerçekleşsin.

ucubırarada ıcın tamamladım allah kabul etsin

lavinci canım ınsallah allah yuzunu guldursun 12 gun sonra ve hep hayatının donum noktası 26 nisan olsun inşallah

Cnm rabbim bebeğini sana bagislasin. Sakıncası yoksa sizin sorunda azospermi miydi ne güzel şimdi bebisin geliyor maşallah tüp bebek mi seninde

slm cnm.amiin.cümlemize bağışlasın ve yaşatsın bu güzel duyguları.evet biz de azospermiz.inmemiş testis sorunumuz.bu 3.tüp bebek denememizdi.daha ne sormak istersen sor,cevaplarım cnm fikir edinmek adına...

slm cnm.amiin.cümlemize bağışlasın ve yaşatsın bu güzel duyguları.evet biz de azospermiz.inmemiş testis sorunumuz.bu 3.tüp bebek denememizdi.daha ne sormak istersen sor,cevaplarım cnm fikir edinmek adına...

mrb canım sağlıkla alırsın kucağına inş bebeğini bişey sorcam sana bizimde inmemiş testis problemimiz tese olduk çıkmadı bişey 9 yaşında olmuş eşim ameliyatı sizinki nasıl kaç yaşında olmuş eşin ameliyatı ne kullandınız rica etsem anlatırmısın tedavi şeklinizi

Aminnnnn cnmm rabbim bebeğinizi size bağışlasin .. Rabbim bizede yasatsın masallah az kalmış :) kaç yıl ugrastiniz cnm önce bi tedavi oldunuzmu ilaç tedavisi Fln ?

Ucubirarada icin okudum rabbimhayirlisiyla salih evlatlar nasip etsin insallah ikiz ikiz

Aminnnnn cnmm rabbim bebeğinizi size bağışlasin .. Rabbim bizede yasatsın masallah az kalmış :) kaç yıl ugrastiniz cnm önce bi tedavi oldunuzmu ilaç tedavisi Fln ?

cnm eşim 2011'de microtese oldu,spermler donduruldu.2012'de temmuzda ilk denemeyi ve 2013 ocakta ikinciyi yaptık.olmadı.2013 ağustosta yine microtese oldu eşim.bu kez özel bi merkezde.3.tedavimizi olduk.öncesinde hiç ilaç falan kullanmamdı.zaten bilinçsizce hemen microtese olduk.böyle ilaç tedavisi,doktorlar falan bilmiyoduk ben bu topiği geç gördüm.çoktan başlamıştık.ama 3.deeşim keçiboynuzu,vitamin falan kullandı.merkezin üroloğu önermişti ameliyata kadar 2-3 hafta falan kullandı o kadar.ama bu sürede bile baya faydasını görmüşüz doktorun yorumuna göre.gayet iyi durumda.aslında ilerde canlı çıkış bile olur demiş.üstüne düşseymişiz.aam olsun.Allah bunu bize böyle nasip etti çok şükür.siz ne durumdasınız cnm ?

slm cnm.amiiiinn...eşim 11-12 yaşlarında olmuş.(yanlış hatırlamıyosa).ilk microteseyi 2011'de oldu.spermler bulundu ve donduruldu.o zaman hiç ilaç falan kullanmadı.direk ameliyata girdi.haaa ama ben kendimce ona keçiboynuzu suyu falan içirmiştim.3-4 ay kadar.faydası oldu mu bilmiyorum.2 kez denedik tutmadı.3.için bi kez daha microtese oldu.çok şükür onda da bulundu.o ameliyatın öncesind 2-3 hafta kadar doktor tavsiyesiyle keçiboynuzu pekmezi ve vitamin kullandı.ama sanırım dondurulmuştan ziyade taze taze amliyat olp hemen o gün döllenmesi daha iyi oldu.bunu doktorlar d söylüyo cnm.siz ne aşamadasınız,eşin microtese oldu mu hiç,deneme yaptınız mı?daha merak ettiğin sor cnm,cvplarım ...

Canimm vardr herseyde bi Hayır bebeginize böyle kavusacaginiz varmış :) maşallah. . Cnm bizde 3 ay oldu öğreneli hormon testleri yapıldı prolaktin 31 çıktı e2 degeride 22 bunun dışındakiler normal usg çekildi onun sonucuda normal çıktı. Tıkanıklık veya varikosel yok. Burda gittgmz dr kaynağında zayıflık olduğunu söylemiş sonuclarimiz i kaan hoca ya mail attık sperm üretimi nde bozukluk var demiş. Haftaya celalettin hocaya gideceğiz bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberlerle döneriz. 24 nisanda randevu muz rabbim bu duyguyu bizede yaşatır inşallah. Ne kadarlık evlisiniz cnm ?

tülaycım bugün doğum gününmüş Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin eşin ve ileride inşallah olacak çocuklarınla beraber güzel bir ömrün olsun

Tülay canim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara dilerim hersey istedigin gibi olur ve hayirlisiyla meleklerine kavusursun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ben 5 yıllık evliyim eşimin sperm yatersizliği vardı artık o da yok yani sıfır.üç başarısız tüp bebek olduk.ege üniversitesinde yaptırdık üçünüde artık o hastaneye adımımı dahi atmak istemiyorum.şuan araştırma içerisindeyim.nerde yaptırmalıyım tüpbebeği bilemiyorum artık hüsrana uğramak istemiyorum.bana yardım edin.izmirde en iyi ve en başarılı tüp bebek merkezi neresi sizce.benim hiç tutmadı artık sabrımda kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…