Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim defnedeva icin okudum ben digerarkadaslara basliyirum hemmen okuycam sirayla misafirim vardi geciktirdim biraz kusura bakmayin

Bugun esim ersel beyin yanina gitti ersel bey esime kirmizi eti ve yumurtayi yasak etti beyaz etide haftada sadece bir kere yemesini soyledi vede dun dort hastasinda cikis oldugunu soyledi rabbim bize vede burdaki butun arkadaslarimiza nasip etsin cikis olmasi icin bu cuma gunun hurmetine hepimizi evlat sahipi yapsin Inşallah

Evet canım kırmızı et yasak bizde de.
Ay ne kadar güzel demek 4 hasta da daha çıkış oldu
Süper bir haber ya.Az kaldı canım bizlerde o günleri göreceğiz İnşallah
Ne mutlu ki şanslı insanlarız
Rabbim bizi böyle iyi niyetli insanlarla karşılaştırdı
Eşlerimiz tekrar ameliyat olmaktan kurtuldu

Peki cnm eşlerimiz kırmızı etten alması gereken besinleri nereden aliyor

Listenin bitmesine çok var mı yeni dua için bekliyorum dualar dan mahrum kalmak istemiyorum :)

Cnm subhanallahi velhamdullallahi ile başlayan dua kaç defa okunuyo

Arkadaşlar ağziniza yureginize sağlık inşallah hepimizin dualari kabul olur bebeklerimize kavusuruz

Kızlar canım çok sıkkın kac aydır aslında bununla uğraşıyoruz abi diye bildiğimiz biri bize öyle bir şey yaptı ki anlatsam inanmazsınız insanların vicdani duyguları hic kalmamış bu olay bizi maddi ve manevi çok zora sokacak sizden dua bekliyorum canlarim aileme ve eşimin ailesine soylemedik ikimiz atlatalim istedik ama çok yiprandik sizden baska dua edebilecek kimse yok

Tulaycim zumra icin okudum rbbim kabul etsin insallah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Balim test sonuclariniza cok sevindim insallah bidahaki teste spermler cikmis olur hayirlisiyla gozunuz aydin

Canim malesef var hayatta boyle insanlar
Insallah kurtulursunuz biran once sikintilarinizdan rabbim yardimciniz olsun insallah
Dualarim seninle

Tülay cnm ben arkadaşları günlük okuyorum
perşembe dahil okudum yazdm ama kaçmış galiba göznden
birde bugün senin içinde bitirmek üzere cnm allah kabul eylesin Şifalar versin cnm

Balım ,
cnm gözünaydın az kalmış bebişine kavuşmana

Rabbim sizi içinizdeki sıkıntıları azaltıp feraha kavuştursun İnşallah
İmtihanımız bitmez canım her türlü imtihan oluyoruz bu dünyada

Benim ailem ve eşimin ailesi daha ilk günden biliyorlar.Saklama gereği duymadık.İyi ki de söylemişiz
Her türlü maddi manevi destek veriyorlar.Dua ediyorlar her zaman.Moralimiz bozuk olduğu zaman gelirler konuşurlar hep
Kayınvalidem bizden uzaktalar ama o da içten bir şekilde dua ediyor inanıyorum ben buna

Canım bizimki bebek meselesi degil onu biliyorlar su an mahkemeye kadar giden başka bir olay çok yakinimiz diye bildiğimiz biri sağolsun iyi niyetimizi kullandı filmlerde gördüğümüz bir olay basimiza geldi inşallah Allah kurtarir zalimlerin elinden

Hımmm anladım canım
Maalesef böyle yapanlarda var hayatımızda
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşallah

11-ceylinburak______________19/04/2014 Cumartesi
12-noninoni________________20/04/2014 Pazar
13-yeşil034________________21/04/2014 Pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…