Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bizim sonuçlarda sizinkiyle aynı neredeyse.Hücre yok çıktı. 2 ay oldu tedaviye başladık.Hayırlısı olsun inşalllah.

Canım tahlilleri bulunduğunuz yerde yaptırabilirsiniz
Duaya katılmak istersen seni listeye ekliyeyim.Yarın sıradaki arkadaş için başlarsın

Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..

Canım yeni tedaviniz hayırlara vesile olur inşALLAH
Hiç hücre olmayışı belki de perhiz süresinden kaynaklanabilir.
Çünkü 2 gün çok az bi süre bence
Eğer İstanbulda oturuyorsanız perhiz süresini dikkate alarak tekrar verin bakalım
Yine aynı sonuçlar mı çıkacak.
Ama yina aynı sonuçlar olsa bile canınızı sıkmayın.Daha yolun başındasınız
İlaçlar ve bitkiseller ile düzene girecektir her şey

Canım sonuçlarınız gayet güzel.Dr da aynı şeyi söyleyecektir.
Yeni tedaviniz hayırlı olsun.Sonu bol bebişli olsun

Siz Ilk gittgnzde sperm testi vermismiydnz cnm. 8 aydr hangi ilaçları kullaniyosunuz

mrb canım bizim celalettin hocaya ilk gidişimiz kaan hocada tedavi görüyoduk o sperm fish testi yaptırıyo o testte diploit katoitik gibi hücreler yazıyodu celalettin hoca bunlar germ hücresi ama ayrıntılı bakmamışlar sadece haploit hücreye bakmışlar demiş daha önce bukadar ayrıntılı bi test yaptırmamıştık canm. biz ilk klomen kullandık şimdi pregnly ve merional kullanıyoruz

Bakalim hoca bize hangi ilaçları vericek

Cnm perhiz süresi 3 4 gündü. Istanbulda değiliz cnm malesef inşallah iyi sonuçlar alicaz rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin mucize mızı yollar inşallah

bilgilendirmen için teşekkürler canım.celal hoca kadın doğumcu değilmi canım.azosperme faydası oluyormu acaba canım.sizde hiç sperm yokmuydu.
ah ah ah.biz tüp bebek yaptıramıyoruz ki aşılama yaptıralım.bir sperm için savaşıyoruz biz.
sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun.sonu güzel olsun canım.

canım çok sevindim 50.000 sperm görüldü demek
maşallah sizin bebiş doğal yoldan bile gelebilir
en kısa zamanda daha güzel haberlerini bekliyoruz canım

haremsu için okudum Rabbim niyetini kabul etsin

Lavinci nin test gunu bugundu dimi ??
insallah guzel haberle gelir

Cnm perhiz süresi 3 4 gündü. Istanbulda değiliz cnm malesef inşallah iyi sonuçlar alicaz rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin mucize mızı yollar inşallah

Canim hayirli olsun tedaviniz
hayirlisiyla ilaclari kullanmaya baslayin insallah guzel sonuc alirsiniz kalbini ferah tut guzel olcak insallah hersey

cnm aslında biz ara sıra test veriyoruz ama kaydadeğer bişey olmadığı için yazmıyorum bizde dndurulmuştan sonra sperm çıkışı olmadı hücrelerimiz çoğaldı spermlerimizin evreleri gelişti ama azolu olduğumuz için heran tekrar fazlasıyla çıkış olabilir de,di dr. o yüzden ara sıra eşim test veriyor ne zaman kaliteli çıkış olursa o zaman deneme yapıcam bende...
Merhaba kızlar ben 18 aylık evliyim geçen ay eşimin azosperm olduğunu öğrendim önümüzdeki ay tüp bebek tedavileri başlıycak benim içinde dua edermisiniz🙏
merhaba cnm inşlh bu zorlu yoldan çabuk ve kolaylıklarla geçer evladına kavuşursun....
ese cnm benim sonunda eşin ameliyat oluyor dememki hayırlısıyla atlatın zor bi ameliyat değil sakın korkma sabah ameliyat olursa akşama eve dönersiniz eşin araba falan kulanmasın o gün bide hiç stres yapma sen ki eşine yansımasın ardından gelsin spermler inşlhhhhhhhhhhh
Canım ben 4-5 kilo vermek istiyorum,ilk olarak çaya şeker atmayı bıraktım,bana verebileceğin tavsiyen varmı?
güzelim sık ye az ye her öğünde kaşık hesabı ve ölçülü ye bol su iç,bide yürüyüş yap bak nasıl oluyor şekeri bırakman harika olmuş en büyük şeker sıkıntısı ortadan kalkınca bitiyor zaten bi kaç kilo verilir sıkma canını..
inşlh sen ve eşin tedavilerinizde hep olumlu ve sorunsuz geçer....
cnm senin eşinde varikosel ameliyatı olucak galiba benim eşimde oldu sıkıntılı bi durum değil bi günde olup bitiyor kolay bi ameliyat inşlh ardından spermleri görürsünüz
ben bu ialcı duymadım sizde hocaya sormadan kullnamyın bence belki diğer kullandıklarınızla beraber kullanırsanız yan etki falan yapar
arkadaşım üzülme daha yenisiniz hucreler olucak gelişecek zamanla hepsi olur bizde sizin gibi hucre bile yoktu şimdi dondurulmuş spermlerimiz var onun için biraz sabır gerekiyor bu durumda...güzel günler yakındır elbet

Materyalin Alınma Yeri : Laboratuar
Abstinens Süresi : 3 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 24 dk.
Viskozite : Hafif dereceli artmış
Volüm : 1.6 cc
pH : 8.1
Fruktoz : 260 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 5-8 EPİTEL ( 2-3 ) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi: Makrofaj : 1-2

Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 600 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 432 000 /cc Lökosit Oranı : % 72
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 168 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 28

( % 44 çoğu dejenereolmuş spermatid, % 56 spermatosid)

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :
Liquifaksiyondan Sonra 1.saat 2. saat
4. Derecede Motilite : - - -
3. Derecede Motilite : - - -
2. Derecede Motilite : - - -
1. Derecede Motilite : - - -
0. Derecede Motilite : - - -

Motilite Oranı ( 3 ve 4 derecede olanların toplamı) : -

(I)Morfolojik Değerlendirme : ( X) WHO Kritrerleri ( ) Strict Kriterleri
Normal Sperm Oranı : % -
Anormal Sperm Oranı : % -
Baş Anormallikleri: Ara Parça Anormallikleri: Kuyruk Anormallikleri
1) Küçük başlı : % - 1) Ara parçasız form : % - 1) Çift kuyruk : % -
2) Büyük başlı : % - 2)Vakuollü form : % - 2) Uzun Kuyruk : % -
3) Yuvarlak başlı : % - 3) Kısa kuyruk : % -
4) Sivri başlı( taperet) : % - 4) Kıvrık kuyruk : % -
5) Çift başlı : % - 5) Kuyruksuz form : % -
6) Stoplazmik vakuollü F. : % - 6) Vakuollü form : % -
7) Akrozom anormalliği : % - 7) Katlanmış kuyruk : %
8) Amorf başlı : % -

(II)Morfolojik Değerlendirme : ( ) WHO Kriterleri ( X ) Strict Kriterleri

Anormal Sperm Oranı : % - Normal Sperm Oranı : % -

NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa görülmemiştir .[/QUOTE]
tosbag cnm sizde de hucre çıkışı olmaya başalmış devamı gelecektir en kısa zamanda inşlh...

lavincinin bugündü test tarihi galiba inşllh hamile haberini yazar buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…