Cnm kaan hoca bizede öyle yazmış ama celalettin hoca normal demiş doppler raporunda ne çıktı cnm
Arkadaslar bu ilaci duyan oldumu ¿? Bugun esim her zamanki ignelerini aldigi eczaciya gitmisti eczaci sen hala sonuc alamdin mi deyip esime proviron diye bi ilac wermis cok etkiliymis sperm sahisini artiriyomus erkeklik hormonu azliginda etkili oldugu yaziyo recetede ama kafamiza gore ilac kullanmaktan korkuyorum bu konuda bilgisi olan ilaci kullann var mi
canm mrb sizin varıkosel grade kaç bugün ultrasonda 3.6mm çıkmış en geniş damar grade 1 yazıyo bizdede merak ettim
solda 3.6mm grade 1 varıkosel var canım bide geç indirilen testisi biraz küçük diğerine göre daha önce 2.1 mm di solda oda grade 1 yazıyodu 2 olması için kaç olmalı acaba sizinki nasıl canım
CNm bızdede boyle bısey yazıyordu sperm testınız cıktımı
CNm bızdede boyle bısey yazıyordu sperm testınız cıktımı
SPERMİOGRAM RAPORU
Materyalin Alınma Yeri: Laboratuar
Abstinens Süresi: 3 GÜN
Liquifaksiyon Süresi: 10 dk.
Viskozite: Azalmış
Volüm: 2.3 cc
pH: 8.4
Fruktoz: 240 mg/dl( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 2-3 EPİTEL ( 11-12 ) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi: Makrofaj : Nadir
Sperm Sayımı: - /cc
Round Cell Sayımı: 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı: 200 000 /ccLökosit Oranı: % 100
İmmatür Germ Hücre Sayımı: -/ccİmmatür Germ Hücre Oranı: % -
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % -
Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :
Liquifaksiyondan Sonra1.saat2. saat
4. Derecede Motilite:---
3. Derecede Motilite:---
2. Derecede Motilite:---
1. Derecede Motilite:-- -
0. Derecede Motilite:---
Motilite Oranı ( 3 ve 4 derecede olanların toplamı): -
(I)Morfolojik Değerlendirme:( X) WHO Kritrerleri ( ) Strict Kriterleri
Normal Sperm Oranı: % -
Anormal Sperm Oranı: % -
Baş Anormallikleri:Ara Parça Anormallikleri:Kuyruk Anormallikleri
1) Küçük başlı: % -1) Ara parçasız form: % - 1) Çift kuyruk: % -
2) Büyük başlı: % -2)Vakuollü form: % -2) Uzun Kuyruk: % -
3) Yuvarlak başlı: % -3) Kısa kuyruk: % -
4) Sivri başlı( taperet): % - 4) Kıvrık kuyruk: % -
5) Çift başlı: % -5) Kuyruksuz form: % -
6) Stoplazmik vakuollü F.: % - 6) Vakuollü form: % -
7) Akrozom anormalliği: % - 7) Katlanmış kuyruk: %
8) Amorf başlı: % -
(II)Morfolojik Değerlendirme:( ) WHO Kriterleri( X ) Strict Kriterleri
Anormal Sperm Oranı: % -Normal Sperm Oranı: % -
NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa ve imm.germ hücre görülmemiştir .
Canım gözünüzaydın sizde hücre çıkmış,hatta 2.ve 3.evre hücrelerde var ama 3.evre hücreler hasarlı anladığım kadarıyla.Hocayla sonucu nezaman görüşeceksinız?
mrb canım benim eşime elle muayene sonucunda 3.derece varikosel dendi.En son şubat ayında muayene olduğu doktorda aynı şekilde elle muayene sonucu 3.derece demiş.Yani hiç ultrason çekilmedi doktorda istememiş.O yüzden bu yazılanlardan ben de anlamıyorum canım.Ama en doğru tanı elle muayene sonucu oluyor diye biliyorum ben.Sizde daha önce yokmuydu canım?herşey normalse sizin azo nedenide sadece varikoseldir belkide.Ameliyat için bişey demiş mi doktor?
Buarada meni miktarıda az çıkmış,meni miktarı fazla olsaydı hücreler daha fazla çıkabilirdi.
canım tedaviye yeni başlıyorsunuz dimi?germ hücre çıkmamış ama tedaviyle çıkmaya başlayacak inşallahh
yarın gönderecek canım eşim yolda daha gelmedi eşimin perhizi 2 gün maalesef o yüzden az çıkmış ama güzel bu sonuçlar değilmi iyi şeyler duymaya çook ihtiycımız var
bizim sebep inmemiş testis canım celalettin hoca elle bakmamış test sonuçları çıktıktan sonra bakıcakmış ultrasonda çıktı bu sonuçlar kaan hoca yok demişti
Cnm sizde hücre çıkmış bizde oda yok inşallah bi yolu vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?