Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım haklısın hatırlanmıyo karıştırıyo insan varikosel olmasını ben çok istiyorum aslında çünkü ameliyat olunca genellikle sperm çıkışı oluyo bende o yüzden üstüne düşüyorum varikoselin bakalım hayılısı elden bişi gelmiyo

yarın gönderecek canım eşim yolda daha gelmedi eşimin perhizi 2 gün maalesef o yüzden az çıkmış ama güzel bu sonuçlar değilmi iyi şeyler duymaya çook ihtiycımız var

bence iyi canım ama açıkcası sizin sonucu görünce kafam karıştı,sizin immatür germ hücreniz 100 binlerde spermatit çıkmış,ben bizim hücreler yükseldi zamanlada 3.evreye geçti 4.evreye az kaldı diye düşünüp seviniyordum ama acaba öncedendemi vardı ki?:44::44::44:

öyle canım elden bişey gelmiyo bakalım doktorunuz bişey diyecektir varikosel için.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Evt cnm ilk kez gittik sizdede boylemiydi şansımız var mı Allah yardımcımız olsun ne diyim

canım üzülmee,tedavinize başlayın Allahın izniyle hücrelerde spermlerde çıkacak,hiç hücre olmayıp tedaviye başladıktan sonra hücre çıkan arkadslarımız var burada,biz tedaviye başlarken test yapmtırmadık ama bizdede mikrotesede hiç hücre çıkmamıştı

bilmiyorumki canım valla biz ilk azo olduğumuzu öğrendiğimizde germ hücre felan yazıyodu ama ozamanlar yeni olduğumuz için hatırlamıyorum değerleri o sonucuda atmıştık sperm yok diye ama en başta yazıyodu öle bişiler ama sizin sperm öncesi hücrelerinizin yüzdesi daha yüksekti sanki canm arttıkça spermde çıkar inş

canım önceki testlerde hücre sayınız nekadardı?

canım bizim ilk testimiz bu celalettin hocada en başta yaptırdığımızda yazıyodu bişiler ama hatırlamıyorum hiç sperm yok diye doktorlar diğerlerini önemsemiyolar zaten bizde atmıştık o testi canm

canım bizim ilk testimiz bu celalettin hocada en başta yaptırdığımızda yazıyodu bişiler ama hatırlamıyorum hiç sperm yok diye doktorlar diğerlerini önemsemiyolar zaten bizde atmıştık o testi canm

anladım canım,hakkımızda hayırlısı olsun Allah inşallah nasib eder sperm çıkmasinı.Zor ve sabır isteyen bir yoldayız Allah yardımcımız olsun.

Inşallah cnm umut oluyorsunuz bana o günler i görürüz inşallah

Canim üzme kendini bizde hucresiz basladik.
6 ay sonra hücre cijisi basladi.tedavideye güven esin çok önemli hic aksatmadan düzenli kullanirsa cikuslar basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…