canım bu grade 1 1.derece oluyo galiba bizimki biraz ileri derece sizdeki fazla değil.Ben de yazdıktan sonra hatırladım inmemiş testis ameliyatı olduğunuzu.2 gün cinsel perhiz ve sperm tahlilini sabah erken veremediğiniz için miktar da düşük çıkmış canım.Ama germ hücreleriniz varmış inşallah tedaviyle çoğalırlar.burda sürekli çoğaldığımız için isim olarak hatırlayamıyorum ama hiç hücre çıkmayan arkadaşlarda bile tedaviyle hücreler çıkmıştı.İnşallah sizde de çoğalırlar canım.Allah yardımcınız olsun.
yarın gönderecek canım eşim yolda daha gelmedi eşimin perhizi 2 gün maalesef o yüzden az çıkmış ama güzel bu sonuçlar değilmi iyi şeyler duymaya çook ihtiycımız var
evet canım haklısın hatırlanmıyo karıştırıyo insan varikosel olmasını ben çok istiyorum aslında çünkü ameliyat olunca genellikle sperm çıkışı oluyo bende o yüzden üstüne düşüyorum varikoselin bakalım hayılısı elden bişi gelmiyo
Evt cnm ilk kez gittiksizdede boylemiydi şansımız var mı Allah yardımcımız olsun ne diyim
bence iyi canım ama açıkcası sizin sonucu görünce kafam karıştı,sizin immatür germ hücreniz 100 binlerde spermatit çıkmış,ben bizim hücreler yükseldi zamanlada 3.evreye geçti 4.evreye az kaldı diye düşünüp seviniyordum ama acaba öncedendemi vardı ki?:44::44::44:
öyle canım elden bişey gelmiyo bakalım doktorunuz bişey diyecektir varikosel için.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
canım önceki testlerde hücre sayınız nekadardı?
Cnm sizde hücre çıkmış bizde oda yok inşallah bi yolu vardr
canım bizim ilk testimiz bu celalettin hocada en başta yaptırdığımızda yazıyodu bişiler ama hatırlamıyorum hiç sperm yok diye doktorlar diğerlerini önemsemiyolar zaten bizde atmıştık o testi canm
anladım canım,hakkımızda hayırlısı olsun Allah inşallah nasib eder sperm çıkmasinı.Zor ve sabır isteyen bir yoldayız Allah yardımcımız olsun.
Canım bizdede hic hücre yoktu uc aylik ilaclarimizla baslamisti
inş canım bizdede başta yoktu belki üzülme biz 8 aydır tedavideyiz siz yeni başladınız daha çıkar inş
Inşallah cnm umut oluyorsunuz bana o günler i görürüz inşallahcanım üzülmee,tedavinize başlayın Allahın izniyle hücrelerde spermlerde çıkacak,hiç hücre olmayıp tedaviye başladıktan sonra hücre çıkan arkadslarımız var burada,biz tedaviye başlarken test yapmtırmadık ama bizdede mikrotesede hiç hücre çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?