bacılar celalettin hocaya gidenlere bir sorum olucak
hoca bize yeni bir iğne gönderdi pregnilin muadili seviyesinde
sorum ise şu
bu iğneleri nerde saklıyorsunuz
gene buzdolabında ı yoksa dışardamı
canım ben evi yıktım bizimkiler noluyo dıye korktularkurban oldugum allahımmmmmmmmmmm dualarımızı kabul etti teyze olacammmmmmmmm
neguzel canim ne mutlu sana gozun aydin olsun canim
maşallah
Hayırlı uğurlu olsun
rabbim bebişlerim yanımda doğdular teyzeleri müjdesinide vermeyi nasip etsin inşallah
çok sevindim
maşallah gözün aydın cnm yaaa çok sevindimmm böyle okuyunca insanın içi umut doluyor.allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin inş.64: 64: 64: 64:
Canımm Gözünaydınnn çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
canim ınan gözyaşlarıyla okuyorum çok sevindim allah kucağına almayi da nasip eder insallah
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım çok sevindimAllah dünyalar tatlısı ikizler nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.darısı hepimizin başına.benim gibi yeni üyeler için hikayeni paylaşırmısın hepimize umut olsun tabi heyacanın biraz dindiğinde
allhım cok buyuk sukurler olsun rabbime vderdıklerıne benım mucızem gerçek oldu ALLHIM HALA TITRIYORUM SIMDI SENIN VE TUM ARKADSLRIMIN GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUM ALLH HEPIMIZE ANNE BABA OLMAYI NASIP ETSINN
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Canim çok sevindim cooook darısı herkesin başına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cnım ALLH razı olsun tabı yazarım sımdı cok yoğun duygulr yasıyorum ınsALLH ılerleyen vakıtlerde mutlka yazacgımm ınanın sun an her yerım tıtrıyor ALLH hepımıze nasıp etsın o güzel annelık duygusunu amın amın hyrlısı ıle kucağımıza almk nasıp olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?