Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar celalettin hocaya gidenlere bir sorum olucak

hoca bize yeni bir iğne gönderdi pregnilin muadili seviyesinde

sorum ise şu

bu iğneleri nerde saklıyorsunuz

gene buzdolabında ı yoksa dışardamı

yeni iğne choragon mu?hoca bizede choragon verdi.Bunun pregnyl gibi saklama sıkıntısı yok dedi,dışarıdada saklanabiliniyormuş ama prospektüsünde 25 derecenin altıntında oda sıcaklığında saklanmalı yazıyor oyüzden dışarıda ama serin biryere koyulmalı

canım ben evi yıktım bizimkiler noluyo dıye korktularkurban oldugum allahımmmmmmmmmmm dualarımızı kabul etti teyze olacammmmmmmmm

allhım cok buyuk sukurler olsun rabbime vderdıklerıne benım mucızem gerçek oldu ALLHIM HALA TITRIYORUM SIMDI SENIN VE TUM ARKADSLRIMIN GUZEL HABERLERINI BEKLIYORUM ALLH HEPIMIZE ANNE BABA OLMAYI NASIP ETSINN

maşallah

Hayırlı uğurlu olsun

rabbim bebişlerim yanımda doğdular teyzeleri müjdesinide vermeyi nasip etsin inşallah

çok sevindim

allhım bınlerce kez razı olsun bu guzellıge dıleyen her kuluna nasıp etsın ınsallh devamı da hyrlı bır sekılde cok cok tesekur ederımmmm allhım cok buyukkk

canim ınan gözyaşlarıyla okuyorum çok sevindim allah kucağına almayi da nasip eder insallah

cnm allh razı olsun ben de buradak her guzel haberı gozyasları ıle okuyrdum ınan su an cok saskınım allhımn mucızesı sukurler olsun darsı da devamına olsun allhım hepımzenasıp etsın anne baba olmayı hyrlı bır sekılde amın

canım çok sevindim Allah dünyalar tatlısı ikizler nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.darısı hepimizin başına.benim gibi yeni üyeler için hikayeni paylaşırmısın hepimize umut olsun tabi heyacanın biraz dindiğinde

cnım ALLH razı olsun tabı yazarım sımdı cok yoğun duygulr yasıyorum ınsALLH ılerleyen vakıtlerde mutlka yazacgımm ınanın sun an her yerım tıtrıyor ALLH hepımıze nasıp etsın o güzel annelık duygusunu amın amın hyrlısı ıle kucağımıza almk nasıp olsun

canım yaaa yazını okuyunca öyle mutlu oldumkiiiiiiiiiii inşallah rahat sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Rabbim bundan sonraki süreçlerde de yardımcın olsun
eeeeee halaya haydi kızlarrr

Canım seni böyle kocaman yazılar ile görmek ne kadar güzel bir şey böyle
Çok sevindim canım Dualarımız kabül oldu çok şükür.
Hemde ikiz olacak Rabbimizin izni ile
Tekrar tebrik ediyorum Taze anne adayımız
Ve bugün bir kişi daha bu dertten kurtuldu umudumuz arttı iyice
Rabbim sağ salim kucağına almka nasip etsin İnşALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:

MAŞALLAH CANIM TEBRİK EDİYORUM ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH

gözün aydın arkadaşım.allah tamamına erdirsin.bu gün bayramınız olsun canım.haydi halay zamanı.

Canim çok sevindim cooook darısı herkesin başına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:124::124::124::124:

canım benim ben çok giremiyorum aklım sendeysi ama allahım sağlıklı huzurlu hamilelik nasip etsin inşallah çok sevindim anlatamam dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…