Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
birgün banada kısmet olurmu acaba bende hamileyim diyebilmeyi.bazen çok uzak geliyor sanki hiç diyemeyeceğim.bazende çok yakın.bendeki bu durum nedir bilmiyorum.artık bizede nasip etsin mevlam.tek dileğim sağlık,huzur,evlat.gerisi tefferruat sanki.allah bütün herşeyi bi arada vermiyor.bir zamanlar paramız yoktu ama mutluyduk.şimdi ise herşeyimiz var elhamdüllillah ama en büyük yoksulluğumuz evladımız yok.tabi bu huzurumuzuda bozuyor.çocuk sanki evliliği bağlıyor gibi.10 yıldır evliyim ama beni bağlayan hiç bir şey yokmuş gibi.oysa yeni evlilere bakıyorum benden ne kadarda şanslılar.içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.artık bende çocuklarımın peşinden koşup yorulmak istiyorum.birde çocuklular demezmi çocuğu olmayan ne anlar bizi diye.boğmak istiyorum bu zihniyettekileri.evet anlayamıyorum çünkü onlar ne bilecek koca evde yalnız kalmanın korkusunu.evimin sürekli temiz ve düzenli oluşunun beni ne kadar üzdüğünü.kim temizliği ve düzeni takıyorki.ben hiç memnun değilimki bu halimden.evim kirlensin,uykusuz kalayım istiyorum.bunlar beni mutlu edecektir eminim.

canım yaaa yazını okuyunca öyle mutlu oldumkiiiiiiiiiii inşallah rahat sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Rabbim bundan sonraki süreçlerde de yardımcın olsun
eeeeee halaya haydi kızlarrr

ah cnmsn allh razı olsun dularına gonlune yuregıne saglık rabbım nasıp etsın kucagımıza aldgmz gunlerı ınsallh hayırlı bır sekılde tum arkdslrıma sıra da bızlere anne baba olmyı nasıp etsıınn

ah ah tulyım cok sagol allhım razı olsun yaa ben nasıl oderım hakkını hakkınızı dulr ettınız rabbım kabul eyledı allhım sana ve tum arkdslrıma nasıp etsın bu guzel duyguyu hepımız anne baba olmyı gostersın deger sımdılk ıkız gıbıymıs cnım p.tesı tekrar kn verecgım o zamn netlesecekmıs allhım senın o guzel gonlunden razı olsunnn allh kucagımıza almyı nasıp etsın allh ol desın oluyr ben buna cnı gonulden ınanıyrm sadece zamnı vr nerden nereye geldık hyl gıbı allhım herkese yasatsın bu guzellıgııı

canım benim ben çok giremiyorum aklım sendeysi ama allahım sağlıklı huzurlu hamilelik nasip etsin inşallah çok sevindim anlatamam dualarımdasın

ah cnım bnım cok ama cok tesekku ederım sen hamılesın dualrın kabul olur bılıyrm dua ettgını allh razı olsun allh devamını da getrsın ınsallh hepımıze hyrlı bır sekılde kucagmza almyı nasıp etsın allh razı olsn gonlune dılıne saglık

arkdaslr bnm hıkayemı sormuştunuz kısaca anltyım gecen sene ogrendık esm 26 yasında gecrdgı kabakulk hstlıgından oturu testısler sısmıs ıltıhp olmuş ve kabkulk orsıdı teshısı ılr azosperm olmuş testlerde hep sfr cıktı ylnz hastlıktn once sperm vrmıs butun testlrmz norml sadece fsh yuksektı 6 ay mıkro tese ıcn hazrlndk hem bıtkısel hem de vıtamın takvıyesı temmzda amlyt olduk sperm bulundu cok sukur ve dondurldu sonra bnım tedavım basldı ALLH ol dedı kısmet ettı bugünlere gldık cok dua ve sabır ALLHIM EN olmzı bıle olduryr buradaki her mutlu son bna umut olmuştu ALLHIM KUCAGMZA ALMYI DA NASIP ETSIN RABBIM HEPIMIZE ANNELIGI TATTRSIN HYRLI BIR SEKILDE ALLHA EMANETSINIZZZ

sağanak canım nbr bebişlerinin cinsiyeti belli oldu mu tatlım bir kız bir erkek resmi görünce belki belli olmuştur dedim
hayırlısı olsun canım

yok tatlım daha belli olmadı ama gönlümden geçen ve içime doğan bu bilmem belki tutar ne dersin
sen nasılsın tatlım hamilelik nasıl gidiyor malum benim kanamalardan pek anlayamadım ama çok şükür bu günlerde bitti inşallah bidaha nüksetmez

Son düzenleme:

Tebrik ederim canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inan bende çook mutlu oldum.hepimize tattırsın rabbim bu duyguyu tez zamanda.kendine çoook iyi bak

Canimm mm çok sevindim Rabbim sana bagislasin kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Allah tamamına erdirsin çok sevindim.İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın.
Darısı biz isteyenlerin dua edenlerin olsun.Haydi halaya Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105

Tebrik ederim canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inan bende çook mutlu oldum.hepimize tattırsın rabbim bu duyguyu tez zamanda.kendine çoook iyi bak

Cnım çok teşekkür ederim rabbım hepımıze tattirsin annelik duygusunu ALLH razi olsun güzel gönlünüz dilekleriniz için

Demetcigim çok teşekkür ederim Allahım razi olsun devamıda hayırlısı ile gelsin kucağımiza almak nasip olsun rabbım hepımıze annelik duygusunu tattirsin güzel gönlünden ALLH razi olsun

canım bizdede varikosel yok dopplerde temiz çıktı birşey yok sadece azosperm teşhisi koydu doktor hiç sperm çıkmadı tahlilde ve başka hiç bir tahli,l yaptırmadık biz hormon tahlilleri felan direk tüp bebek dedi doktor bize biz başka bi doktora gitmedik ama burda arkadaşlar celalettin hocayı çok öneriyorlar aklıma yatmıyo değil çünkü sonuç alanlarda var hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin siz ne kadarlık evlisiniz

canım benim gözün aydın inşallah kucağına almanı nasip etsin Rabbim .çok sevindim biri daha kurtuldu bu evlat hasretinden inşallah Rabbim bizede mucizesini yaşatır

öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için canım peki ne kadardır tedavi görüyorsunuz celalettin hoca da muane ücreti ne kadar?
cnm biz hocada 14 aydır tedavideyiz eşimde varikosel çıktı önce ameliyat oldu sonra ardında 3 ayda hucre çıkışı gördük bi 3 ay sonrada alalhın izniyle sperm çıktı 6 tane şimdi dondurulmuş spermlerim var kısmetse en kısa zamanda tüp bebek denemesi yapıcam
benim eşim cocukken ateşli kabakulak geçirmiş ateş bütün hucreleri öldürmüş dr.lar öyle dediler eşim 2 defa ameliyat geçirdi varikoselin dışında sonuç hep kocaman bir 00 ama alalh celallettin hocayı nasip etti bize bizde gittik şükür bu günleri gördük darısı sizlere olsun güzelim gidin hocaya derim ben
cnm bizde fish testti yaptırdık sonuç haploid hücre bile çıkmadı kaldı ki bizde tek tük sperm bile vardı ardından bi kaç hafat sonra sperm testti verdik bin tane sperm çıktı bu fish testti pek güvenilir gibi değil

bacılar celalettin hocaya gidenlere bir sorum olucak

hoca bize yeni bir iğne gönderdi pregnilin muadili seviyesinde

sorum ise şu

bu iğneleri nerde saklıyorsunuz

gene buzdolabında ı yoksa dışardamı
cnm biz pregly ve menegon kullanıyoruz preglyi buzdolabında muhafaza ediyoruz menegonu da evin herhangi bir dolabına koyduk..

maşalllahhhhhhhhh sübhanallahhhhhhhhh kızz yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyy meleğin seninleeeeeeeeeeeeeee yada meleklerin alalhım sonuna kadar sağlıkla götürsün aman taze hamiş halayaaaaaaaaaaaaa KIZ SEN HALAY ÇEKME YERİNDE HAREKET ET HEEE
kucağına aldığın günleri de göresin ayyy çok duygulandım yaaaaa

Darısı bizeeeeeeeeeeee ayağını iyice sür de arkandan ben, nurusima,penbis koşa koşa gelelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…