canım yaaa yazını okuyunca öyle mutlu oldumkiiiiiiiiiii inşallah rahat sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Rabbim bundan sonraki süreçlerde de yardımcın olsun
eeeeee halaya haydi kızlarrr
canım seni böyle kocaman yazılar ile görmek ne kadar güzel bir şey böyle
çok sevindim canım dualarımız kabül oldu çok şükür.
Hemde ikiz olacak rabbimizin izni ile
Tekrar tebrik ediyorum taze anne adayımız
Ve bugün bir kişi daha bu dertten kurtuldu umudumuz arttı iyice
rabbim sağ salim kucağına almka nasip etsin inşallah
maşallah canım tebrik ediyorumallah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin
Darısı hepimizin başına inşallah
demet haremsu care için okudum allahım kabul etsin
Gözün aydın arkadaşım.allah tamamına erdirsin.bu gün bayramınız olsun canım.haydi halay zamanı.
canim çok sevindim cooook darısı herkesin başına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:124::124::124::124:
canım benim ben çok giremiyorum aklım sendeysi ama allahım sağlıklı huzurlu hamilelik nasip etsin inşallah çok sevindim anlatamam dualarımdasın
sağanak canım nbr bebişlerinin cinsiyeti belli oldu mu tatlım bir kız bir erkek resmi görünce belki belli olmuştur dedim
hayırlısı olsun canım
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tebrik ederim canımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.inan bende çook mutlu oldum.hepimize tattırsın rabbim bu duyguyu tez zamanda.kendine çoook iyi bak
Allah tamamına erdirsin çok sevindim.İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın.
Darısı biz isteyenlerin dua edenlerin olsun.Haydi halaya Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105 Eki Görüntüle 1089105
mrb arakdaşım.. bende anadolu yakasındayım. benim eşimde 1 milyon sperm var ama tamamı hareketsiz. varikosel yok hormonlar iyi herşey normal. umutlar darmaduman Allah herkesin yardmcısı olsun.. doktor yinede klomen,evicap verdi tüp bebek araştırıcam bende hisar hastanesini düşünüyrm hayırlısı.. siizn tam olarak sıkıntı ne cnm
Canimm mm çok sevindim Rabbim sana bagislasin kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
canım benim gözün aydın inşallah kucağına almanı nasip etsin Rabbim .çok sevindim biri daha kurtuldu bu evlat hasretinden inşallah Rabbim bizede mucizesini yaşatırarkdaslr bnm hıkayemı sormuştunuz kısaca anltyım gecen sene ogrendık esm 26 yasında gecrdgı kabakulk hstlıgından oturu testısler sısmıs ıltıhp olmuş ve kabkulk orsıdı teshısı ılr azosperm olmuş testlerde hep sfr cıktı ylnz hastlıktn once sperm vrmıs butun testlrmz norml sadece fsh yuksektı 6 ay mıkro tese ıcn hazrlndk hem bıtkısel hem de vıtamın takvıyesı temmzda amlyt olduk sperm bulundu cok sukur ve dondurldu sonra bnım tedavım basldı ALLH ol dedı kısmet ettı bugünlere gldık cok dua ve sabır ALLHIM EN olmzı bıle olduryr buradaki her mutlu son bna umut olmuştu ALLHIM KUCAGMZA ALMYI DA NASIP ETSIN RABBIM HEPIMIZE ANNELIGI TATTRSIN HYRLI BIR SEKILDE ALLHA EMANETSINIZZZ
cnm biz hocada 14 aydır tedavideyiz eşimde varikosel çıktı önce ameliyat oldu sonra ardında 3 ayda hucre çıkışı gördük bi 3 ay sonrada alalhın izniyle sperm çıktı 6 tane şimdi dondurulmuş spermlerim var kısmetse en kısa zamanda tüp bebek denemesi yapıcamöncelikle teşekkür ederim cevap yazdığın için canım peki ne kadardır tedavi görüyorsunuz celalettin hoca da muane ücreti ne kadar?
cnm bizde fish testti yaptırdık sonuç haploid hücre bile çıkmadı kaldı ki bizde tek tük sperm bile vardı ardından bi kaç hafat sonra sperm testti verdik bin tane sperm çıktı bu fish testti pek güvenilir gibi değilHerkese 3 ay sonra merhaba
Dun 2. Fish testi sonucumuz geldi. Hocaya sonucu gonderdik fakat henuz cevap gelmedi. Canimiz da baya sıkıldı yine. 3 ay önceki teste %2 haploid çıkmıştı ve çok umutlanmıştık. Şimdi ise hiç haploid hücreye rastlanmamıştır yazıyor. Anlamıyorum ki eşim onca iğneyi onca ilacı bitkiyi boşuna mu tüketiyor. İçinizde böyle olup sonra daha iyi sonuçlar alan, bildiğiniz birileri var mı? Lütfen cevap bekliyorum
cnm biz pregly ve menegon kullanıyoruz preglyi buzdolabında muhafaza ediyoruz menegonu da evin herhangi bir dolabına koyduk..bacılar celalettin hocaya gidenlere bir sorum olucak
hoca bize yeni bir iğne gönderdi pregnilin muadili seviyesinde
sorum ise şu
bu iğneleri nerde saklıyorsunuz
gene buzdolabında ı yoksa dışardamı
maşalllahhhhhhhhh sübhanallahhhhhhhhh kızz yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnbır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu allhıma bınler yuzbınler kere sukurler olsun hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?