Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşim 2,5 yaşındayken kabakulak geçirmiş doktor bunun bir etkisinin olmadığını söyledi bize ergenlikten sonra geçirilen kabakulak tehlikeli dedi ben sizede sormak istedim bilginiz varmi çocukken geçirilen kabakulakta azosperme neden oluyormu

Canımmmmmmm çoookk sevindimmmmmmmm bugün sonuç alıcağını biliyodum ama misafirler vardı giremedimmm
şimdi bi baktımmm ooo halaylar çekiliyooooooo
oleyyyyy bi hamiş dahaaaaaa inşallah bi kişinin daha evlat hasretiiiiiii son bulucakkkkkk :
Rabbim kucağına almayıdaa nasip etsinn canımmm
darısı diğer arkadaşlarımızaaa :26:

evet sebeb oluyor benim eşimde ateşli kabakulak geçirmiş yaşı 9 veya 10 yaşlarında olmuş dr. sebebimizin o olduğunu söyledi ateşten hücreler tahrip olmuş sonra da yenilenemeden kalmış dedi bize yani bizim sebebimiz kabakulak cnm..

Canim amin Allahım tüm bu durumda olanlara çaresine nasip etsin. Biz 2 ay önce ilk spermin yaptirdik 1.5 milyon çıktı. Sonra 2 ay ara verdik tekrar sperm verdi sayı 1 milyona düştü ama hiç hareketli yok. Belki canlı bile yok. Sonra hormon testleri istedi doktor hepside iyi cikti renkli Doppler de varkosel çıkmadı. . Eeee dedik peki niye sperm yok hareket yok. Kabakulak dedi. Doğru eşim 12 yaşında ağır bi Kabakulak geçirmiş. Care bulamayınca buna bağladı doktor. Ama hıc zaman kaybetmeyin tip bebek yaptırın dedi. Hı birde evicap. Klomen falan yazdı belki tüp bebek için yardımcı olur dedi. Is olsun diye yazdı sanki. Şimdi tüp bebek merkezi arastiriyoruz. .. sizin tam hikâyeniz nasıl başladı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım demek bizimkide oyüzden oldu. peki dr size nasıl bir tedavi uyguluyor.biz daha başlamadk tedaviye siz celalettin hocayamı gidiyorsunuz

canım benim gözün aydın inşallah kucağına almanı nasip etsin rabbim .çok sevindim biri daha kurtuldu bu evlat hasretinden inşallah rabbim bizede mucizesini yaşatır

cnım cok tesekkur ederım allh razı olsun rabbımın mucızesı cok bn cok ınanıyrum sadece zamnı vr allh sukurler olsun rabbım hepımıze annlıgı tattrsın hyrlı bır sekılde dualrım tum kardeslerımlee

ah cemrem allh razı olsun cok sagolasın o guzel duygulrın dulrın yuregın ıcn cok tesekkur ederım rabbım hepımıze tattırsın hayırlısı ıle devamı da gelsın ınsallh kucagımıza aldgmz gunlerı gormeyı nasıp etsın senı nurusımayı penbısı cıfte kosu olarak beklıyrm allhım tum kardeslerıme nsıp etsın cnım sımdılk deger ıkız gıbı dedı ama net p.tesı kn verecegım o zamn bellı olckmıs alhımın bugunune bınlerce sonsz sukurler olsunnnnn

sağol canım demek bizimkide oyüzden oldu. peki dr size nasıl bir tedavi uyguluyor.biz daha başlamadk tedaviye siz celalettin hocayamı gidiyorsunuz
bizimde sebeb bu cnm ..bize dr. hem bitkisel hemde iğne verdi eşime düzenli muntazam kullanıyoruz cnm
mevlam spermi bizede gösterdi darısı burdaki bütün can ciğer arkadaşlarıma olsun..

AH CNIM COK TESEKKUR EDERIM FILIZCGM ALLH RAZI OLSUN ALLH KUCAGIMIZA ALDGMZ GUNLERI DE NASIP ETSIN BUGUN TUM GUN AGLADIK ESIMLE NERDEN NEREYE GELDIK ALLHA SONSZ SUKURLER OLSUNN DUALRINI EKSIK ETME CNIM RABBIM TUM ARKADSLRIMA ICI SIRA DA BNA ANNELIGI NASIP ETSIN HYRLI SALIH EVLTLR NASIP OLSUN INSALH AMIN AMINN

Mrb arkadaşım. Öncelikle hayırlı ugurlu olsun Allah kucağına almak nasip etsin. Senin hikâyeniz nedir

amin cnm herkesler bu duyguyu tatsın inşlhhhhh ne güzel bir histir şimdi sen ne yerde ne göktesin şuan
sonuna kadar böyle mutlu gitsin aman ne güzel ikiz olsun bende ikiz istiyorum dr. 2 tane koymaya karar vermesi iyi olmuş bende 2 tane transfer ettiricem yok dese bile yalvar yakar yaptırırım herhalde..

CNM HIC SORMA NASIL saskınz nasıl anlatmam ağladık esımle ogrendıgmız an baya bır müddet ALLHIM kucağımıza aldıgmız gunlerı de nasıp etsın yanı tebrık ederım gebesın dedıgınde doktor ALLHIM yenıden dogdum bızım nelr cektgmızı ancak yasaynlr bılır sıradan bır tup bebk degıl bızım kı ılk once sperm savası verıyorz sonra bebk cnım zaten doktrlar eger ozelde olursa cıft embr.koyuyorlar ALLHIM DEVAMINI NASIP ETSIN BURADAKI TUM KARDESLERIME NASIP OLSUN AMINNN

mrb arkadaşım. öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almak nasip etsin. Senin hikâyeniz nedir

mrb arkdsm cok sagol hıkayemı yazdım bır ıkı sayfa once bulamzssan tekrar bahsederım tabı allh tum krdeslerıme nasıp etsın annelıgı amınn

bizimde sebeb bu cnm ..bize dr. hem bitkisel hemde iğne verdi eşime düzenli muntazam kullanıyoruz cnm
mevlam spermi bizede gösterdi darısı burdaki bütün can ciğer arkadaşlarıma olsun..

çok sevindim canım böyle güzel şeyler duymak umut oluyo hepimize inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerinide alırız

Tüp bebeklemi hamile kaldın canım. Nerde yaptirdi? Rabbim 2 tane evladını da size bağışlasin

tüp bebeklemi hamile kaldın canım. Nerde yaptirdi? Rabbim 2 tane evladını da size bağışlasin

cnm benı soruyorsan eger hemn atladım ama evet tup bebekle cnım m.sşşlh suphanllh daha bugun aldık sonucumuzu su an net cıft dıyemıyorz degerım yuksek eger p.tesı allh nasıp eder katlanırsa tam bellı olacak tek mı cıft mı allhım hepımıze nasıp etsın annelıgı

Inşallah bugüne kadar çektiğiniz sıkıntılara mükafat verir Rabbim de 1 veya 2 farketmez evlat hasretini z diner inşallah.

canım senin eşin kaç yaşında microtese ameliyatı ooldu.yani merak ediyorum yaş ilerleyince microtede şansımız ne olur diye.bizde nasip olursa yaza herşey iyi giderse eşim microtese olacak,bende hazırlanmayı düşünüyorum bu defa.siz microtese öncesi ne gibi şeyler kullandınız canım.biz ovitrelle ve neofortil kullanıyoruz.inşallah bizede nasip olur sperm görmek bu defa.benim eşimin ikinci ameliyatı olacak.neden bilmiyorum bize kaan hoca,celalletin p.ve selahattin hoca microtese tek yol dedi.yani hormonlar istenilen seviyede olduğunda eşim ameliyat olacak.

ınşallah bugüne kadar çektiğiniz sıkıntılara mükafat verir rabbim de 1 veya 2 farketmez evlat hasretini z diner inşallah.

amın ınsallh allh tum evlat dıye yanan kullarına nasıp etsın herkes ıcı n her zamn dua edıyorum bunun ne oldugunu cok ıyıı bılıyorum cunku allhm ol desın dunya durur o yuzden bol dua bol sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…