evet sebeb oluyor benim eşimde ateşli kabakulak geçirmiş yaşı 9 veya 10 yaşlarında olmuş dr. sebebimizin o olduğunu söyledi ateşten hücreler tahrip olmuş sonra da yenilenemeden kalmış dedi bize yani bizim sebebimiz kabakulak cnm..arkadaşlar benim eşim 2,5 yaşındayken kabakulak geçirmiş doktor bunun bir etkisinin olmadığını söyledi bize ergenlikten sonra geçirilen kabakulak tehlikeli dedi ben sizede sormak istedim bilginiz varmi çocukken geçirilen kabakulakta azosperme neden oluyormu
evet sebeb oluyor benim eşimde ateşli kabakulak geçirmiş yaşı 9 veya 10 yaşlarında olmuş dr. sebebimizin o olduğunu söyledi ateşten hücreler tahrip olmuş sonra da yenilenemeden kalmış dedi bize yani bizim sebebimiz kabakulak cnm..
canım benim gözün aydın inşallah kucağına almanı nasip etsin rabbim .çok sevindim biri daha kurtuldu bu evlat hasretinden inşallah rabbim bizede mucizesini yaşatır
maşalllahhhhhhhhh sübhanallahhhhhhhhh kızz yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyy meleğin seninleeeeeeeeeeeeeee yada meleklerin alalhım sonuna kadar sağlıkla götürsün aman taze hamişhalayaaaaaaaaaaaaa kız sen halay çekme yerinde hareket et heee
kucağına aldığın günleri de göresin ayyy çok duygulandım yaaaaa
Darısı bizeeeeeeeeeeee ayağını iyice sür de arkandan ben, nurusima,penbis koşa koşa gelelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizimde sebeb bu cnm ..bize dr. hem bitkisel hemde iğne verdi eşime düzenli muntazam kullanıyoruz cnmsağol canım demek bizimkide oyüzden oldu. peki dr size nasıl bir tedavi uyguluyor.biz daha başlamadk tedaviye siz celalettin hocayamı gidiyorsunuz
Canımmmmmmm çoookk sevindimmmmmmmm bugün sonuç alıcağını biliyodum ama misafirler vardı giremedimmm
şimdi bi baktımmm ooo halaylar çekiliyooooooo
oleyyyyy bi hamiş dahaaaaaa inşallah bi kişinin daha evlat hasretiiiiiii son bulucakkkkkk:
Rabbim kucağına almayıdaa nasip etsinn canımmm
darısı diğer arkadaşlarımızaaa :26:
amin cnm herkesler bu duyguyu tatsın inşlhhhhh ne güzel bir histir şimdi sen ne yerde ne göktesin şuanah cemrem allh razı olsun cok sagolasın o guzel duygulrın dulrın yuregın ıcn cok tesekkur ederım rabbım hepımıze tattırsın hayırlısı ıle devamı da gelsın ınsallh kucagımıza aldgmz gunlerı gormeyı nasıp etsın senı nurusımayı penbısı cıfte kosu olarak beklıyrm allhım tum kardeslerıme nsıp etsın cnım sımdılk deger ıkız gıbı dedı ama net p.tesı kn verecegım o zamn bellı olckmıs alhımın bugunune bınlerce sonsz sukurler olsunnnnn
amin cnm herkesler bu duyguyu tatsın inşlhhhhh ne güzel bir histir şimdi sen ne yerde ne göktesin şuan
sonuna kadar böyle mutlu gitsin aman ne güzel ikiz olsun bende ikiz istiyorum dr. 2 tane koymaya karar vermesi iyi olmuş bende 2 tane transfer ettiricem yok dese bile yalvar yakar yaptırırım herhalde..
mrb arkadaşım. öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almak nasip etsin. Senin hikâyeniz nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimde sebeb bu cnm ..bize dr. hem bitkisel hemde iğne verdi eşime düzenli muntazam kullanıyoruz cnm
mevlam spermi bizede gösterdi darısı burdaki bütün can ciğer arkadaşlarıma olsun..
tüp bebeklemi hamile kaldın canım. Nerde yaptirdi? Rabbim 2 tane evladını da size bağışlasin
tüp bebeklemi hamile kaldın canım. Nerde yaptirdi? Rabbim 2 tane evladını da size bağışlasin
ınşallah bugüne kadar çektiğiniz sıkıntılara mükafat verir rabbim de 1 veya 2 farketmez evlat hasretini z diner inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?