Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iyiyim ehliyete gitmiştim biliyosun bugünde direksiyon dersine başladıl 17nisandada sınav var...onun dışında iyiyim cuma günü kaan hocanın yanında olcagız bakalım sonuçlar nasıl çıkacak inşallah güzel sonuçla dönerim...

insallah alirsin canim ehliyetini nasil gecti ders
sonuclar insallh güzel olur canim ya artik güzel seyler olsun

inşallah canım derseler iyi gibi bol bol test çözüyorum kitabı okumuyorum bilmiyorum inşallah iyi sonuç alırım.evet ya sevgiyi çok merak ettim.

inşallah canım derseler iyi gibi bol bol test çözüyorum kitabı okumuyorum bilmiyorum inşallah iyi sonuç alırım.evet ya sevgiyi çok merak ettim.

alirsin canim hayirlisiyla
belgincim sen kac yasindasin?

olsun aynı yaştayız canım bende tam doldurmadım daha kaç yıl oldu evleneli bana 6bitti canım biraz erken evlendim galibaeyvahedigeldismile

olsun aynı yaştayız canım bende tam doldurmadım daha kaç yıl oldu evleneli bana 6bitti canım biraz erken evlendim galibaeyvahedigeldismile

evet ayni yasitiz
evet bana göre erken evlenmiissin canim benim bu yaz 3 yil olacak evleneli

napalım demekki çekecek çile varmış canım insan hiç birşeyin önüne geçemiyor.

napalım demekki çekecek çile varmış canım insan hiç birşeyin önüne geçemiyor.

evet canim hersey nasip kismet cekecek cilemis varmis insalah bir gün biter
bu günlerde hep aileden ve cevreden hamile haberi aliyorum moralim bozuluyor ama cekecek cilemiz varmis bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…