Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutolsun okudum yasini 1 tane
allahim dilegini kabul etsin

iyi akşamlar arkadaşlar allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.yarın tedavime başlıyorum nolur dua edin banada.çok ihtiyacım var acayip heycanlıyım kızlar.inşallah bu sefer olur.

iyi akşamlar arkadaşlar allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.yarın tedavime başlıyorum nolur dua edin banada.çok ihtiyacım var acayip heycanlıyım kızlar.inşallah bu sefer olur.

insllah kavusursun canim bu sefer bebegine
allah yardimcin olsun

canım biz ilk tüp bebek denmemizi anatoliada bu ocak ayında yaptık.eşim azolu olduğu için sperm bulunup bulunmayacağı hakkında endişemiz vardı. ama sonunda transfer yaptılar.pozitif sonucunu gördük sevindik.düştü çok üzüldük.şimdi eşim için 6 ay beklememiz gerekiyor biz agustos eylül gibi tekrar gitmeyi düşünüyoruz.dün genetik test yaptırdık.dr.istedi.sonucu bir ayda çıkacakmış.bizim tedavi sürecimiz böyle canım.biraz uzattım kusura bakmayın.

çiçek ve perver teşekkür ederim inşallah canlarım.yarın 17:30 a aldım randevumu.kısmetse başlıcaz.inşallah embriyolarım canlanır.biliyosunuz 3 tane embriyom var dondurulmuş.ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz umarım.şimdiki süreç okadar uzun olmicak sanırım.yalnız çok heyecanlıyım.bilmiyorum.

canım uzatmak ne demek bizi bizlerden başka anlayanmı var.allah yardımcınız olsun canım sizinde.benimde şubat ayında olmuştu birlikte hazırladılar bizi eşim ameliyat olduğu gün (ilk aşamada hatta bulamadılar çok yıkıldım)aynı gün yumurta toplama oldu 4 gün sonra transfer oldu ama malesef test gününe bile varmadan regl oldum düşük iğinesi filanda verdiler belki düşük oluyodur die. ama değildi tabi.iyiki kalan embriyoları dondurmuşuz şimdi tek ümidim onlar.siz dondurmadınızmı ozaman.

canım benimle eşimide aynı anda hazırladılar bizimde ilk bulunmadı sonra iyice yarıp parça aldılar incelediler sonuç yarın belli olur dediler.ben yumurta toplama günü eşimde sperm olup olmadığımı öğrendim.o gün her şey iptal olabilirdi.çok zor günlerdi inan düşüğe okadar üzülmemiştim.ama sonuçta bulundu ve inan yumurta toplamaya güle oynaya gittim sperm bulunduya dedim gerisi önemli değil.canım bana düşük iğnesi falan vermediler.kanamam olunca ilaçlardan olabilir denildi.ama maaalesef düşükmüş.hatta ankara ile irtibattayken ben burada da dr.gittim o da bana yapacak bir şey yok düşük dedi.canım benden 22 yumurta toplandı.11 tane embriyo oluştu.3 transfer yaptılar.oluşumları gayet iyi ama dr.diğerlerinin gelişimini beğenmedi ve dondurmadı.dondururum paranızı alırım ama çözülünce bu embriyolar yaşamaz dedi.anlayacağın tekrar sil baştan yapacağız.

perver canım sagolsun inşallah bu defa olur sizde sorun neydi canım selva siz kaan beydemi tese olacaksınız belgin rabbim senin işini rast getirsin melis seninde tedavin hayırlı olsun bakalım bizde adetimi bekliyoruz

umutolsun bacım bende okurum 1 yasin inşallah niyetin kabul olıur
perverciğim çok şaşırdım anam o nasıl iş okadar embriyodan sadece 3 tanesimi iyiymiş sanki altında başka bişey var sonuçta transferden sonra bile ignlere devam ediyorsun tutması kolaylaşsın düşük olmasın diye sen bu iğneleri kullanmadın mı bide dondurma ücreti yeniden tüp devasinden daha ucuz inşallah gene bulunur biliyorsun ilkinde bulunmyıp ikincisinde bulunabildiği gibi ilkinde bulunup ikincisinde bulunmama ihtimalide var bide kaç tane sperm çıktı artan olmadımı madem embriyo dondurmuyolar sperm dondursalarya 1 tane sperm bile olsa dondurup saklıyorlar sonuçta bizim gibilerin durumu çok kırıtik nediyim bana ilginç geldi Allah yardımcınız olsun inşallah ikincisinde tuttar ama bu sefre iğnelri sor bide transferden önce başlayarak kabak çekirdeği ve ananasye inşallah faydası olur

perver canım sagolsun inşallah bu defa olur sizde sorun neydi canım selva siz kaan beydemi tese olacaksınız belgin rabbim senin işini rast getirsin melis seninde tedavin hayırlı olsun bakalım bizde adetimi bekliyoruz

evet canım kaan hocada olacağız...kızlar bişey sorcam ankarada nerde kalıyosunuz hastaneye yakın bir yer lazım ....

canım bir jel vardı onu kullanıyordum o jel yeter dediler.başka şeye gerek yok demişlerdi.bende anlamadım canım bizim ilk denememiz olduğu için fazla bir şey bilmiyordum ama dr dediğine göre spermin kaliteleleri iyi değilmiş.anatoliayay güvenmek istiyorum inşallah art niyet yoktur.sen tecrübelisin sence bir oyun olabilir mi?

selvacım sen istanbuladamı gittin kaan beyde eşin amaliyat olacak sende ordamı tüp bebege başlıyacaksın zamancım cok saolasın

selvacım sen istanbuladamı gittin kaan beyde eşin amaliyat olacak sende ordamı tüp bebege başlıyacaksın zamancım cok saolasın

canım biz urfadan gidiyoruz evet eğer sperm bulunursa orda başlayacağım herşeyin başı kısmet diye düşünüyorum...

ya nebilim bana garip geldi madem kaliteleri kötüde nasıl döllediler 1.kalite embriyoları tranfer ediyolar ama 1ve 2. kalite embriyolarıa donduruyorlar 3.kalite ve donmuşla hamile kalanları okudum onları okuyunca seninki garip geliyor spermlerin kalitesi kötüyse neden ayıklama yapmamışlar ımcs denen biteknik var spermi 300 400 kat büyüterek bakıyorlar kötü olan yani kendini öldürmeye proglamlamış spermleri ayırıyorlar ve kaliteli spermleri ayırıyorlar böylece embriyo sağlıklı oluyor 21 tane yumurtayı toplayıp döllediklerine göre sperm baya çıkmış neden bu yöntemi yapıp kaliteli spermlerle dölleme yapmamışlar ve kalan spermleri dondurmamışlar bukadar kötüyse spermlerin kalitesi nasıl dölleme olupta sana transfer edilmiş demekki okadarda kötü değil ay nebilim bana garip geldi tabi bunlar benim fikrim

canım bana transfer edilenler sanırsam 2.kalite embriyolardı.11 tanesi döllendi bu yumurtaların peki ben bunu nasıl araştıabilirm.bi fikrin var mı?ama koskoca profesör yanlış bir şey yapabilir mi?

canım allah yardımcın olsun...

zaman bacım tüpbebeğin tutması için iğne kullanılıyormuş ilk defa duydum bunu bizede vermedilerdi sadece fitil tarzında bir hap kullanıyordum iğne vurunmadım...anlatsana biraz...

ıyı aksamlar kızlar!nasılsınız?ben sureklı takıp edyrm sızlerı fakat yazacak bıseyım olmadıgı ıcın yazmıyrdm.umutolsun bende okuyayaım canım 1 yasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…