Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tülaycım sanırım benim duam bitmiş Allah hepinizden razı olsun okuyan arkadaşlarıma katpe kat fazlasını versin ,hepinizin ağzına yüreğine sağlık çok sağ olun tülay seninde emeğine yüreğine sağlık çok teşekkürler bi de listenin devamını verebilir misin bu günden sonrası bende yok ,bir de ben namaz kılmasını bilmiyorum bir arkadaşımız kılabilirmi benim için şimdiden teşekkürler

Canım prolaktin 31 çıktı oda beyinde ki hipofiz beziyle alakaliymis oyüzden istedi. Bide karyotip analizi ve y kromozom testi istedi

Canım senin için zor bir bekleyiş genetik testler yirmi günü buluyor prolaktin yapturdik mi hatırlamıyorum ana diğerlerini yaptırdık kromozom testi hakkında daha yaptırmadan bize söylemişti temiz çıkacağını düşünüyorum diye

Neye göre söylemişti canım bunu.. Üniv de tanıdık çıkınca biraz daha erken verebilirler test sonucunu. Inşallah iyi çıkar ya

En Son Güncel Listeyi Özelden mesaj attım canım

Haremsu canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Sıra 19serap kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

canım doktorunuz vitaminler vermişse önce onları kullanın bence üretim açısından spermlerin kalitesi artar belki sayınızda bile artış olabilir bence böyle bir müddet deneyin ve ara ara test yaptırın bence muhakkak faydasını görürsünüz sonra olmazsa tüp bebek yaptırırsın Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canım çok sağol iyi dileklerin için. Allahım sanada 2. 3. Evladını versin alınan sağlık sihhatle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlarımmmmm Allah hepinizden razı olsun

canlarım ersel beyin ve celalettin hocanın facebookta bir adresi varmış. azospermle ilgili bilgi veren. gülerim yazmıştı ama hiç aklımda kalmadı. bilen cevap yazabilirmi lütfen

hayırlı akşamlar arkadaşlar 17 mayısa kontrol günü aldık sabırsızlıkla ilaçların bitmesini ve biran önce kontrole gitmeyi bekliyordum ama eşim sp sıvılara geçince iyice önemsemez davranmaya başladı. günde 3 defa yemeklerden 2 saat sonra alması gerekirken ne zaman denk delirse o zaman içiyo bazen aç bazen tok bazen günde 1 bazen 2-3 kere. napim bıktım artık diyo. etki edecekse böylede eder diyo. ama ben öyle düşünmüyorum. ne kadar düzenli kullanırsan o kadar etkili olur diyorum kızıyor bana. o kadar emek boşa gidecek diyo içim içimi yiyor hakkımızda hayırlısı inşallh

SP ler kaç günde bitiyor esim pazartesi içmeye basladi.
Canim eşine çok güzel belirtmussin.
Ersel bey özellikle saatlere uyma konusunda dikkat edin de demişti.az kalmis aslında biraz daha sabir gösterir inşallah Rabbim onlarınyardimcilari olsun.
17 mayista hayurli haberlerin oolsun inşallah
Hucrelerinuz varmiydi tedavide hangi asamadasiniz

Rabbim kabul etsin hepimize okudum.
Tedavide olanlar ve sonuç besleyenler Rabbim sifalarini versin.
Tupbebek yapacaklara hayirli sonuçlar
Hamilelerimize güzel hamilelik geçirip saglik ile kucaklarina na allmayi nasip etsin.

Bazen biraz derin kesince bir tırnağını
Canını yakan o anlatılmaz sızıyı iyi bilirsin
Bilirsin ki o tırnak uzamadan o acı kesilmeyecek
Ve yine bilirsin ki;
Et de tırnakdan ayrıldığında
Yeni tırnak baş göstermeden
O acı hiç dinmeyecek...

İşte bu yüzden bilesin ki;
Sabır en iyi ilaçtır ve
O acı bir gün sana mutlaka
Yeniden can kesilecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…