Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hepinizeeeeeeeeeeeeeee sevgilerleeeeeeeeeeeee

mrb arkadaşım, öncelikle Allah yardımcınız olsun... bizdede durum aynı. sayı 1 milyon ama hiç hareketli yok.. varikosel yok doppler temiz çıktı. hormonlar gayet iyi ama bu sperm niye olmaz nasıl hareketlendirilir bilmyioruz elimiz kolumuz bağlı.. size neler önerdi dotkor

cnm spermin olması bile bazen yetmiyor doğru
ama spermelri hareketlendirmek için hiç bişey önermedi mi dr.lar vitamin falan eşine vermediler mi yoksa onlarda mı çare olmuyor hareketlenmeye cnm
bi tüp bebek merkezine gidip görüşme yaptınız mı :26:

cnm spermin olması hiç önemli değil dedi dotkor.. önemli olan canlı ve hareketli olması dedi... ha hareketli olsa bile bazen yumurtayı döllemeye yetmeyebilirmiş.. ya nasip işte bu işler... doktor tüm tetkiklerimizi yaptırdı doppler hormon v.s. ama herşey temiz.. kabakulak geçirmiş eşim menenjit geçirmş en son bişey bulamayınca ona bağladı... hee birde klomen,evicap,tribestan yazdı 3 gündür başladı eşim kullanıyor bakalım nekadar işe yarar... ama çok umutlu değildi dotkor.. tüp bebeğe yönlendirdi direkt olarak.

biz yılalrdır bi spermin peşindeyiz sizdede var yola devam edilmiyor çok zor imtihanımız ..
umarım o ilaçlar yarar işe spermleriniz hareketlenir
tüp bebek merkezleri bildiğim kadarıyla haretlendirme işlemi yapıyorlar ama az hareketliye mi yoksa ölüye mi onu bilmiyorum cnm araştır sen genede merkezleri .
umarım bi an önce spermleriniz canlanır ...

canım benim sağol desteğin için... sizinde hiç yok demekki.... Allahım yardımcınız olsun.. rabbim bilir eğer vermiyorsad bir bildiği vardır mutlaka.. sebepsiz bişey olmazmış... tüp bebek merkezleri sadece tüp bebek yapıyor diye biliyorum... nerde oturuyorsun cnm

canım gideceklerin tam sayısını bilmiyorum ama 50 kişi falan gidecek diyorlar.
cnm bizde gitmeyi düşündük de kayınvaldemelr köye gidecek ertesi günü belki gidemeyişz diye düşünüyoruz olsun umarım güzel bilgiler güzel paylaşımlar olur..
cnm allaha hamdolsun ki bizde sperm çıkışı oldu bin tane donduruldu yıllar sonra inanılacak gibi değil hala rüya mı diyoruz eşimle
bizde tüp bebek denemesi yapıcaz en kısa zamanda biraz daha kaliteli çıkışlar olsun dedi . dr.umuz o yüzden beklemedeyiz.
yok tüp bebek merkezlerinde öyle bi işlem var da adını hatırlayamadım ama dediğim gibi ölü olanı mı yoksa az hareketli olanı mı işleme sokuyorlar bilemedim ama netten tüp bebek merkezlerinin tl alıp arayıp kısa konuşmayla öğrenebilirsin bunu..
ben istanbulda oturuyorum cnm sen

aaaa nekadar güzel... mücadele edince oluyor yeterki sabır et ve çaba göster değil mi cnm ya ...Allahım evladınızda görmeyi nasip eder inşallah...
bende istanbulda oturuyorum sanırım ekim gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum.. ozamana kadar doktorun verdiği ilaçları kullansın bakalım kocam

aminnnnnn
sağol cnm evliliğimin 3.cü ayından beri bu yolda savaş veriyoruz eşimle hamdolsun bu günleri gördük herkese nasip etsin mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın...
evet cnm arada ayda bi defa eşin sperm testti versin ama o zaman belli olur belki ekime kadar bile kalmaz tüp bebek denemeniz hareketlenir bi an önce başlarsın tedaviye güzel haberlerini yaz ara sıra...

ben çıkıyorum kızlar bugün sınavım var arapça dan dua edin güzel geçsin bu sonuçlar puanıma yansıyacak çünki :18:
hepiniz allaha emanet olun akşama kısmetse görüşmek üzere

canım yaaa nekadar güzel... hiç yokken bukadar uğraştınız ve meyvelerini almışsınız şükürler olsun.. İnşallah sizede rabbim bunların mükafatını verir ve muradınıza erersiniz. istanbulun neresinde oturuyorsun seninle yardımlaşabiliriz. tüp bebek merkezi konusunda falan.. tamam ben yazarım gelişmeleri sende yaz ben ara sıra bakıyorum ama bişey yazmıyorum çook sıkıldım bu konudan hep dönüp dolaşıp aynı yere varıyoruz çok yorucu inşallah rabbim çok çektirmez hepimize.. sevgiler.. sınavında başarılar dileirm

Canim hocadan cewap geldi mi merak ettim seni

Canim hocadan cevap geldi. Suan bile %20 sansiniz var. hazirana kadar ilaclara devam edin haziranda tup bebege gecelim diyor. Anlamiyorum ki haploid hucre bile 2. teste cikmamisken neyle nasil tup bebek deniyecek. Boyle umutlanip umutlanip husrana ugramaktan biktim artik.

Canim bizede aynisini soyledi bilmiyorum ne yapcaz yaa cok kafam karisik ama ucuncu tese istemiyorum biz sonuclarimizla celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz mayisin sonunda tekrar yaptiracagimiz fish testinden sonra .birde tup bebek deniyelim deyince aynen sewinip umutlandik hep ama tesede sonuc sifir cikinca daha cok yikiliyoruz rabbim yardimcimiz olsun siz ne yapmayi dusunuyosunuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…