Canim bizede aynisini soyledi bilmiyorum ne yapcaz yaa cok kafam karisik ama ucuncu tese istemiyorum biz sonuclarimizla celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz mayisin sonunda tekrar yaptiracagimiz fish testinden sonra .birde tup bebek deniyelim deyince aynen sewinip umutlandik hep ama tesede sonuc sifir cikinca daha cok yikiliyoruz rabbim yardimcimiz olsun siz ne yapmayi dusunuyosunuz canim
mrb canım Allah bağışlasın evladını.. sen hangi evrelerden geçtin... nasıl evlat sahibi oldunn...nekadar güzel benim gibi 5 yıllık evliymişsin birde..
Hic bilmiyorum ki isin kotusu bir embriyologa mesaj atmistim sagolsun cvp vermis.
eşinize tedavi sonucunda elde edilen Sperm hücreleri genetik olarak ICSI de kullanıldığında sağlıklı embriyo elde edilme % si çok düşük. Size bu nedenle önerebilecegim maalesef bir şey yok. Bu hormon tedavisinin yanında doğal olan Proxeed plus deneyiniz . Yada dönor spermin kullanmak. Sevgi ve sağlıkla kalmanizi dilerim.
Kendi doktorumuz moralinizi bozmayin bu asamada bile %20 sans var diyor. Bir baskasi boyle diyor. Ne yapacagimizi sasirdik. Siz bir celalettin hocaya gidin. Durumlarimiz cok benzer anladigim kadariyla. Ne diyecek bir gorelim.
mrb arkdaslar bizde hatrlarsanız yaklasık 3 aydır celalettn hocada tedavideyiz..bide hiç hücre cıkmamıstı yani hücre bile yok...şimdi eşim ersel beyin verdiği kürleri bitirmek üzere 2 hfaya biter...korkum şu hücre çıkacak mı ..çıkmazsa benim için çok zor bir dönem çünkü çıkmazsa bir daha gitmeyeceğm dior çünkü 1 yılda baska bir dr da tedavi gördü sonuç sıfırdı yine...merak etiğim gidipte hiç hücresi çkmmayan oldu mu?benim eşimin sebebi çoocukken gördüğü kanser tedavisi...çok korkuyorm hücre cıkmazsa die...çünkü hersey ona bağlı...allah yardmcmz olsun...bu ayın 21inde gidiyor eşim kontrole 3.5 ay olacak...ayrıca haftada 2 pregnly vuruluyor:-(
Canlar bizim kontrol yarın ve duamda yarın hepinize şimdiden çok teşekkürler cook heyecanlıyım
cnm biz fish testtinden hiç mutlu haber alamamıştık
inşlh siz güzel haberler alırsınız...:26:
Hayirli bol hücreli milyon supermenli sonuclarinuz olsun.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
ben çıkıyorum kızlar bugün sınavım var arapça dan dua edin güzel geçsin bu sonuçlar puanıma yansıyacak çünki :18:
hepiniz allaha emanet olun akşama kısmetse görüşmek üzere
Neden Mr istedi sonuclarda sorun mu var canım ben cok takip edemedim son zamanlarda
slm canım benim eşim iki kez mikro tese oldu ilkinde bulunan spermler ile 2 kez denedik tüp bebek ama olmadı malesef. 2.tesede bulunan spermler ile oldu ama ameliyat öncesi eşim bazı vitaminler kullandı içeride oluşan spermlerin hareket ve kalitesi açısından çok şükür şimdi hamileyim elbet kolay değildi geçtiğimiz yollar çok zor günler geçirdik eşimde bende bugünümüze şükürler olsun Allahtan isteğim bu mutluluğu sizlerede yaşatması
Canım prolaktin 31 çıktı oda beyinde ki hipofiz beziyle alakaliymis oyüzden istedi. Bide karyotip analizi ve y kromozom testi istedi
Canım 31 çıktı çok aşırı yüksek değil ama hipofiz mr i istedi. Üniv hastanelerinde ücretsiz kromozom testi. Cnm biz sebebini bilmiyoruz sıfır çıkmasının. Celalettin hoca ya gittik test yaptırdık doppler çok az varikosel çıkmış galiba 2 3 test daha istedi onlarda yaptrip dr u ariycaz inşallah sonuçlar iyi çıkar. Canım bnce sizin düzeltilebilir ilaç lari aksatma yın. Kadınlar kulübünde muhteşem üçlü yle hamile kaldım diye bi topik vardı orayada bak bi istersenprolaktin yüksekse düzenlemek için ilaç verir. kromozon testleri ne kadar baya pahalı diye duymuştum.. benim eşiminde sperm sayısı çok düşük ve hareketli hiç yok.. doktor doppler istedi temiz çıktı. hormonlara baktı temiz çıktı.. ecivap,klomen,tribestan verdi... bakalım işe yaracakmı... birde tüp bebek için geç kalmayın dedi... sizin sıkıntınız ne canım
Canım 31 çıktı çok aşırı yüksek değil ama hipofiz mr i istedi. Üniv hastanelerinde ücretsiz kromozom testi. Cnm biz sebebini bilmiyoruz sıfır çıkmasının. Celalettin hoca ya gittik test yaptırdık doppler çok az varikosel çıkmış galiba 2 3 test daha istedi onlarda yaptrip dr u ariycaz inşallah sonuçlar iyi çıkar. Canım bnce sizin düzeltilebilir ilaç lari aksatma yın. Kadınlar kulübünde muhteşem üçlü yle hamile kaldım diye bi topik vardı orayada bak bi istersen
Cnm sperm çıkması bile seni mutlu etmeli ilaçlarla düzeltilebilir bnce söylediğim Topige bak.bizim ayrıntılı sperm testinde hücre bile çıkmadı rabbim hepimize yardim etsin inşallah cumlemize evlat nasip etsin Rabbim. .celalettin hoca çok iyi bir hocaymış... Allah yardımcınız olsun canım.. inan biz varya varikosel olsun diye dua etmiştik.. çünkü varikosel olunca ameliyet edilip sonra 3-4 ay sonra spermle fırlıyormuşş çok hızlı ve sayısıda artıyormuşş: ama çıkmadı hormonlarda iyi.... bize tüp bebek tek çare dedi ama bilmyiorum işte yinede yazdı o ilaçları hayırlısı hakkımızda...sizede rabbim şifanızı versin... inşallah tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?