Inşallah cnmm çok sağol. Sizin kaç çıkmıştı cnm
canımm dur hemen alma çünkü 3. ve 4. evrede olanlar içsin dedi menengiçi. siz de bizde daha yolun başındayız. ersel beye yine sorun da öyle başlayın.Çok tsk ederim.yarin is cikisi akatara gidecegim hemen yine yapilisini paylasirsan dinlendikten sonra yazarsin canim çok sagolll
İnşallah diğer arkadaşlar dinlenince yazarlar.
canım inş. ist. buluşmasında tanışırız..çok güzel dostluklar kurulabilir bence..Canım bu gun buluşmada herkesi cok merak ettim ama en çok seni ve tulayi bizim için cok emek verdiniz tablolar takipler seni tanimayi tabi tüm arkadaşlarımı cok isterdim
sanada canımmIyi geceler cnmm rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel günler göreceğiz güneşli günler
yok canım ben daha öğrenciyim ünv. de okuyorum.. ilahiyat fak. deCanım sende mi ogretmensin o ne cok meslektaşım var topikte
hoşbulduk canım
azo1234 yazıp entera bas açılan ilk sayfa isimle bulması zor oluyor bu kısayolu.menegicide üstte bildiğim kadarıyla tarif ettim canım
ayrıca seni bulmuşkende tablodaki eksiklikleri doldururmusun
yaş evlilik tedaviye ne zaman başladınızazo sebebi bide 0-3 ay aralığında neler kullandınız???
[TABLE="width: 285"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]umudumuz47[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 86, bgcolor: transparent"] ilk testte yuvarlak hücre 500.000 lökosit 300.000 [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"]Lökosit Sayımı : 570 000
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 930 000 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canımm dur hemen alma çünkü 3. ve 4. evrede olanlar içsin dedi menengiçi. siz de bizde daha yolun başındayız. ersel beye yine sorun da öyle başlayın.
canım inş. ist. buluşmasında tanışırız..çok güzel dostluklar kurulabilir bence..
sanada canımm
yok canım ben daha öğrenciyim ünv. de okuyorum.. ilahiyat fak. de
Canım bizim 46 çıktı hoca iyi dedi tabi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi
Inşallah bizimde iyi çıkar ya cnm kromozom yaptirdik mr cektrcez bide karyotip analizi
Pek bişey dememiş aslında prolaktin yüksek olunca mr istedi hepsini yaptırın konuşalım demis inşallah hepsi iyi çıkar e2 si ve prolaktin biraz yüksektiCanım insallah güzel haberler verirsin ama genetik testlerden suphelenseydi hoca soykerdi diye düşünüyorum bize demisti temiz çıkacağını düşünüyorum diye
iyi dileklerin için sağol cnm sende kardeşinde bende burdaki herkeslerde hayırlı evlat sahibi oluruz inşlhhh.
cnm siz ve kardeşinin eşi tedavi oluyorlar mı ben derim ki celallettin hocaya gidin biz gittik alalhın izniyle sperm gördük sizlerede şifa olur belki cnm sebebiniz ne ikinizinde...
Pek bişey dememiş aslında prolaktin yüksek olunca mr istedi hepsini yaptırın konuşalım demis inşallah hepsi iyi çıkar e2 si ve prolaktin biraz yüksekti
Cnm eşim önce hocayla gorustu bizden yeni testler isteyince ersel bey e gitmedik. Onların sonuçlar ına göre ilaç vericek biz ayrıntılı sperm testini hocanin söylediği yerde yaptirdik ankarada yapiliyomu bilmiorum yapilio dur laboratuvar larda sor istersenarkadaslar bikere daha yazmistim ama kimse cvp vermemisti. celalettin hoca ya gidenler kisa bi yazabilirmi, ilk görüsmeye gidildiignde nasil oluyor, hem hocaya sonra ersel beye mi gidiliyor, ayni günde mi yoksa ikisine gerek yokmu? biz yurtdisindan gidicez gidersek ama zamanimiz kisitli oyüzden bilenler yazsin lütfen. tesekkür ederim, ha bide o ayrintili sperm testi ankarada da yapiliomu yoksa illa istanbula gitmek lazimmi?
24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi
Canım biz ilk gittiğimizde erken gittik hormon ve inhibin b testlerini yaptirdik ayni gün ultrason ve spermiogram yaptirdik cikan testlere gore ersel bey ilac verdi çıkmayan testlerin sonucunu mail olarak gonderdiler hocayı arayıp söyledik ona göre ilaç verdi aksana kadar sürdü erken randevu almanızı öneririm hoca fiziksel muayene yapıyor ve azo ile ilgili bilgi veriyor ersel beyle ilk gittigimizde tanisamadik bursadaydi ama onu da arayin ve İstanbul da iken tanisin derim mükemmel bir insan cok moral oldu bizearkadaslar bikere daha yazmistim ama kimse cvp vermemisti. celalettin hoca ya gidenler kisa bi yazabilirmi, ilk görüsmeye gidildiignde nasil oluyor, hem hocaya sonra ersel beye mi gidiliyor, ayni günde mi yoksa ikisine gerek yokmu? biz yurtdisindan gidicez gidersek ama zamanimiz kisitli oyüzden bilenler yazsin lütfen. tesekkür ederim, ha bide o ayrintili sperm testi ankarada da yapiliomu yoksa illa istanbula gitmek lazimmi?
Canım biz ilk gittiğimizde erken gittik hormon ve inhibin b testlerini yaptirdik ayni gün ultrason ve spermiogram yaptirdik cikan testlere gore ersel bey ilac verdi çıkmayan testlerin sonucunu mail olarak gonderdiler hocayı arayıp söyledik ona göre ilaç verdi aksana kadar sürdü erken randevu almanızı öneririm hoca fiziksel muayene yapıyor ve azo ile ilgili bilgi veriyor ersel beyle ilk gittigimizde tanisamadik bursadaydi ama onu da arayin ve İstanbul da iken tanisin derim mükemmel bir insan cok moral oldu bize
Rabbim kabul etsin hepimize okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?