Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok tsk ederim.yarin is cikisi akatara gidecegim hemen yine yapilisini paylasirsan dinlendikten sonra yazarsin canim çok sagolll

İnşallah diğer arkadaşlar dinlenince yazarlar.
canımm dur hemen alma çünkü 3. ve 4. evrede olanlar içsin dedi menengiçi. siz de bizde daha yolun başındayız. ersel beye yine sorun da öyle başlayın.

Canım bu gun buluşmada herkesi cok merak ettim ama en çok seni ve tulayi bizim için cok emek verdiniz tablolar takipler seni tanimayi tabi tüm arkadaşlarımı cok isterdim
canım inş. ist. buluşmasında tanışırız..çok güzel dostluklar kurulabilir bence..

Iyi geceler cnmm rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel günler göreceğiz güneşli günler
sanada canımm

Canım sende mi ogretmensin o ne cok meslektaşım var topikte
yok canım ben daha öğrenciyim ünv. de okuyorum.. ilahiyat fak. de

Cnm 29 25 yaslarimiz evliligimizin 9 ayinda ogrendik eşim mikro tese oldu sperm bulunamadi dogustan klineferter 1 yillik evliyiz hocanin yaninda yapilan spermiogramda lökosit sayimi 570 000 immator germ sayimi 930 000 biz ilaclara yeni baslatik ersel bey esim 2 şişe sp 2 kutu litrek sefirek vede 2 kutu sertoli verdi cnm Allah eslerimize sifa verir Inşallah cvp verdigin icin cok tsk ederim Allah hepimizi bu dertten biran once kurtarir hayirlisiyla biran once evlatlarimi kucagimizq aliriz inşallah

Bence de bu buluşmayı düğün için kaçırdım allah nasip ederse istanbulda olacağız bu arsda okul konusunda allah gönlüne gore versin veeeeee sizler benim dostumsunuz dert irtaklarim

Inşallah bizimde iyi çıkar ya cnm kromozom yaptirdik mr cektrcez bide karyotip analizi

Canım insallah güzel haberler verirsin ama genetik testlerden suphelenseydi hoca soykerdi diye düşünüyorum bize demisti temiz çıkacağını düşünüyorum diye

Canım insallah güzel haberler verirsin ama genetik testlerden suphelenseydi hoca soykerdi diye düşünüyorum bize demisti temiz çıkacağını düşünüyorum diye
Pek bişey dememiş aslında prolaktin yüksek olunca mr istedi hepsini yaptırın konuşalım demis inşallah hepsi iyi çıkar e2 si ve prolaktin biraz yüksekti

Cok sagol canim.. Kizkardesimgil belcikda kaliyolar , tedavi ne hic gormuyolar belcikda uc ayri doktura gittiler ikisi hic yok demi's eger isterseniz hamile kalmak baskasin sperm olur demis , ama bildigin gibi bizlerde asla oyle. Sey olmaz . Hem haram .. Kimsede Kabul etmez o durumu bence.. Ama bilirsin bunlarda boyle sey normal .. Ucuncu dokturada bekliyin demis 2015 kadar belki vucut kendi kendi ugretir demis. Ben hollandada kaliyorum 4 tupbebek denedik olmadi bizdede . Aslinda bize doktur sundan kesin diye demediler . Bende bi kac birsey cikti troid cikti hap kullaniyorum duzeldi o..Bide endometriose cikti onada kucuk dediler etkilemez dediler..2013 istambulda gittik ordada ayni seyleri dedi. Simdi 5 ciyi yapacagiz insallah olur bu sefer ama ucay beklememiz lazim...bu dedigin doktur nerde??? Sizde de hic yokmuydu sperm nasilsiniz tedavi uyguluyo ki dediginiz doktur??

Pek bişey dememiş aslında prolaktin yüksek olunca mr istedi hepsini yaptırın konuşalım demis inşallah hepsi iyi çıkar e2 si ve prolaktin biraz yüksekti

Canım e2 ne bilmiyorum bizden istemedi prolaktin normaldi esimde ama inhibin b testis hasarı hakkinda bilgi veriyor esimin ultrason da çıkmıştı sorunu bahsetmiştim daha once kalsiyum birikmesi var diye

arkadaslar bikere daha yazmistim ama kimse cvp vermemisti. celalettin hoca ya gidenler kisa bi yazabilirmi, ilk görüsmeye gidildiignde nasil oluyor, hem hocaya sonra ersel beye mi gidiliyor, ayni günde mi yoksa ikisine gerek yokmu? biz yurtdisindan gidicez gidersek ama zamanimiz kisitli oyüzden bilenler yazsin lütfen. tesekkür ederim, ha bide o ayrintili sperm testi ankarada da yapiliomu yoksa illa istanbula gitmek lazimmi?

Cnm eşim önce hocayla gorustu bizden yeni testler isteyince ersel bey e gitmedik. Onların sonuçlar ına göre ilaç vericek biz ayrıntılı sperm testini hocanin söylediği yerde yaptirdik ankarada yapiliyomu bilmiorum yapilio dur laboratuvar larda sor istersen

Merhaba kader arkadaşlarım
Herkese Hayırlı Haftalar
Bursa bululmasında bizde orada idik.
Güzel bir organizasyon oldu
Tüm sorularımızın karşılığını aldık
Bizi bilgilendirdiler
Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun
Sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum
Ama yemeğe katılamadığım için bir nebze üzüldüm
Biz Denizli den Eskişehir e geldik.Oraları gezdik.
Bu topikten eseslim ve sevalimle görüştük.
Bursa ya eseslim ve eşi ile hep beraber geldik.
Onların işi çıktığı için Konferans bitiminde hemen ayrılmak zorunda kaldık
Ama olsun buraya kadar bile çok güzeldi
Biz dün gece 2 de geldik.
Çok yorgunum ve çok uykum var.Şu anda işteyim
Akşam olsun da eve gidem diye bakıyom valla şimdiden
Bir dahaki azo buluşmasını yine dört gözle bekliyorum

24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi

Tulaycim hepsini okudum.rabbim kabul etsin.

Yüce rabbim hepinizin eşlerine saglikli supermenler versin.

Hamileliginizi saglik ile geçirip rabbim saglikla ve mutluluk ile kucaklariniza almayi nasip etsin.

24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi

canım bende arkadaşların duasını okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin

B sabah balkona kap biraktim inşallah içecek kadar toplanir.zamanki gecmedi insallh dualari ni tekrar paylasirmisiniz.

Canım biz ilk gittiğimizde erken gittik hormon ve inhibin b testlerini yaptirdik ayni gün ultrason ve spermiogram yaptirdik cikan testlere gore ersel bey ilac verdi çıkmayan testlerin sonucunu mail olarak gonderdiler hocayı arayıp söyledik ona göre ilaç verdi aksana kadar sürdü erken randevu almanızı öneririm hoca fiziksel muayene yapıyor ve azo ile ilgili bilgi veriyor ersel beyle ilk gittigimizde tanisamadik bursadaydi ama onu da arayin ve İstanbul da iken tanisin derim mükemmel bir insan cok moral oldu bize

peki cnm spermiogrami nerde yaptirdiniz hepsi ayni yerdemi?? bide ersel bey ve celalettin hoca birbirinie yakinlarmi

Canlar tünaydın bende geldim,Dünkü buluşma çok güzel geçti,bizler için çok bilgilendirici oldu,kafalarımızda soru işareti kalmadı.Eğer sabır edersek bu tedavilerimizin sonunda tabiki Allahın izniyle,başariya ulaşacağımızı anladık.Konferansın videosu facede paylaşılacak,oradan izleyince beni daha iyi anlayacaksınız arkadaşlarım.Şuna çok üzüldüm topiğimizden pek kimse yoktu,okadar kişiyiz burda ama 5-6 kişi ancak vardı,İstanbulda tekrar yapılacak konferans hepimiz orada buluşalım olurmu?canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…