Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
görüşmeye giden arkadaşlar merakla haberlerinizi bekliyoruz. bize nasip olmadı gelmek gelebilsek tnışabilsek ayrı ayrı yerlerde kimseciklerle paylaşamadığımız derdimizi anlatıp birbirimize içimizi döksek ne iyi oludu. hayırlısı
hoca, ersel bey neler paylaştı sizlerle ? ne güzel rahatlatmıştır sizleri. çünkü telefonda konuşmaları bile moral oluyo hele bide yüzyüze nasıl iyi gelmiştir.

buluşmaya giden kızlar neler yaşadınız gelince anlatın bizlere merak tayız :26::26:
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun muhabbeti bize anlatın

Allahım nerde ınsallahh ..

Kesınleıkle oldurmazları olduran Rabbım ama ben bıraz degıl cok sanssız oldugum ıcın mucızenın benı bulacagına ınanmıyorum ama allaha tevvekkulde ıyıdır.
cnm bende beni bulmaz derdim yılalrca 1 spermin peşinde koştum evliliğimin 3.cü ayından beri
mevlam o spermi nasip etti bize tüp bebek tedavisi bile hayaldi şimdi ayları bekliyorum başlamak için inşlh güzel günler hepimizin peşindedir

Cok sukur canımmm:) Allahım bu emeklerınızı ve bekelyıslerını bosa cıkarmasınnn ve tup bebek tedavı sonucu hamıs olursunn

Canım sızde sorun neydı tam olarak ?

Son düzenleme:
Cok sukur canımmm:) Allahım bu emeklerınızı ve bekelyıslerını bosa cıkarmasınnn ve tup bebek tedavı sonucu hamıs olursunn

Canım sızde sorun neydı tam olarak ?
sağol cnm hepimiz güzel sonuçlar alallım hep..
bizim sorun eşim çocukken ateşli kabakulak geçirmiş o yüzden sebebi dedi dr.lar 2 kere ameliyat oldu sonuç sertoly cell only çıktı ama sonra celallettin hocayı bulduk burda ve önce allah sonrada onun tedavisiyle spermleri gördük dondurduk...darısı herkeslere olsun katbe katlarıyla

Aminn kuzum amin.. hasretle bebek yolunda ılerleyen arkadaslarımın mutlulukları benıde mutlu edıyor.. Insallh sonucu da mutlulukla bıter hayatım . Banada bole mutlu olmayı nasıp etsın ..

Son düzenleme:
Aminn kuzum amin.. hasretle bebek yolunda ılerleyen arkadaslarımın mutlulukları benıde mutlu edıyor.. Insallh sonucu da mutlulukla bıter hayatım . Banada bole mutlu olmayı nasıp etsın ..

aminnnnnnnn cümlemizeeeeee aminnnnnnnnnnnn

Cokk sevindim canim sizin icin ..... Insallah Allahim size hayirlisindan bebek nasip eder... Benimde 8 senedir olmuyo... Ama benim kizkardesiminde esinin hic sperm olmadigini ogrendik ameliyatta oldu hic yokmus onlarda bisenelik evliler ikiside 24 yasinda bu sorunla karsilasti bukadar agar .. Ben simdi kendimden cok onlari dusunuyorum ... Ama onlarda senin gibi olular insallah... Allahim bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin.....

Son düzenleme:
iyi dileklerin için sağol cnm sende kardeşinde bende burdaki herkeslerde hayırlı evlat sahibi oluruz inşlhhh.
cnm siz ve kardeşinin eşi tedavi oluyorlar mı ben derim ki celallettin hocaya gidin biz gittik alalhın izniyle sperm gördük sizlerede şifa olur belki cnm sebebiniz ne ikinizinde...

Sen benim idolümsün canimm :) eşime herzaman sizi örnek gösteriyorum .

Sen benim idolümsün canimm :) eşime herzaman sizi örnek gösteriyorum .
cnm ya duygulandırdın beni utandım kızz
örnek olmak güzel bişey ama umarım o saygıya değer biri olurum..
o senin güzel görüşün yüzünden öyle görüyorsun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…