Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar geçen hafta sperm fish testi yaptırmıştık. sonuçlar çıktı ama bu seferkinde hiç haploid hücre yok diyor. daha öncekinde %2 haploid görülmüştü. bu oranın artması beklerken o da gitmiş moralimiz yerle bir oldu

Canlarım bugun hidrellez hepimiz adına dileklerim akşam ezanı ile birlikte gul ağacının dibinde olacak ilk defa denicem cok heyecanlıyım

canım bu günkü gamze42 için dualarımı okudum.
Allah kabul etsin.

Canım arif beye mi yaptirdiniz ersel bey bize her yer guvenilir degil demişti bazende düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi

herseyguzel olacak ıcın tamamladım allah kabul etsın

c.tesıye test vercez inşallah guzel sonuclar cıkar bu sefer baska yerde yaptırcaz bakalım allah yuzumuzu guldursun ınsallah

Canım ersel bey bize düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi ve fish testini mutlaka guvenilir bir yere yaptirin dedi hemen üzülme doktorla bir konuşun bakalım ne diyecek

Canım arif beye mi yaptirdiniz ersel bey bize her yer guvenilir degil demişti bazende düşüşler olabilir endiselenmeyin dedi
ankara genart tüp bebek merkezinde yaptırdık canım her zamanki gibi...kaan hocaya mesajla bildirdik dur bakalım ne diyecek?
moraliniz çok bozuldu rabbim bizi umutsuzluğa kapılanlardan eylemesin inşallah...

Ilkbahar yase2 bengusu herseyguzel olacak arkadaslarin duasini okudum rabbim duamizi kabul etsin eslerine sifalar versin rabbim

Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr

Rabbim şifa versin allah yardımcısı olsun

Rabbim acil şifalar verir inşallah... Rabbim çifter çifter mutluluklar yaşatsın...

ankara genart tüp bebek merkezinde yaptırdık canım her zamanki gibi...kaan hocaya mesajla bildirdik dur bakalım ne diyecek?
moraliniz çok bozuldu rabbim bizi umutsuzluğa kapılanlardan eylemesin inşallah...
Canımmm insallah herşey guzel olur

cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bize inşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere
cnm celalettin hoca istanbulda bence hocaya bi mail atın yada tlden durumunuzu anlatın muhakak yardımcı olur
evey cnm bizde ne sperm ne hucre hiçbişey yoktu eşim 2 tese ameliyatı geçirdi 0 0 0 sonuç hüsran ama celaletin hocada tedavi gördü eşim 6.cı ayda spermi gördük bence bi görüşün derim ...
cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelimhaberdar et bizii merak ederim seni ben..
cnm yazını okuyunca aha bi kişi daha dedim bak cnm sen bu sonuca asla takılma benim eşimde sperm çıkmıştı bizde sonrasında dedikki bizde fish testti yaptıralım ne kadar haploidimiz var diye verdik bekledik sonuç çıktı aha o nene haploid ne diploid hucrelere rastlanmamıştır yazıyor aradım bayana sordum hi,çbirşey görmediklerini 2 hafta sonra istersek gene test verebileceğimizi söyledi ben eşim perişan olduk yıkıldık ardından yaklaşık 1 ay bile geçmeden sperm testti verdi eşim ve bin tane sperm çıktı donduruldu ..anlıcan o test pek güvenli değil...ona takılıp moral bozmayın sakın...
cnm rabbim acil şifalar versin inşlh iileşip sağlığına kavusup evladına da kavuşur sağlıkla ve sende çifte sevinç yaşayın inşlll

cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bize inşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere

inş canım istanbulda tanışırız.. bir bakmışsın sizde konferansta sahneye çıkmışsınız..bizlere umut olsun diye hamile olduğunu tedavi aşamalarınızı anlattırır hoca..

inş canım istanbulda tanışırız.. bir bakmışsın sizde konferansta sahneye çıkmışsınız..bizlere umut olsun diye hamile olduğunu tedavi aşamalarınızı anlattırır hoca..
kız allah seni ne etmesin emi yazını okuyordum o hamile yazısını okuyunca içimden bi şeyler gitti yanasıl heyecanlandım
rabbim duysun seni inşlhhhhhhhhhhhhhh
ayy ne güzel olur cnm o zaman daha da çok gelmeyi isterm kimse bırakmasın yola devam etsin en zor vaka olan sertoly bile yendik diye koşa koşa gelirim
inşlh cnm sırf ben olmayayyım sizlerde gelin peşimden hamiş olamsanız da spermleriniz çıkmış olsun o zamana

mrb biz 1.5 yıllık evliyiz 6 ay önce esime azospermi tanısı kondu ne yaptıysak sayı artmıyor doktorlardan vazgeçtik kürlere yöneldik küçükte olsa bi ivme yakaladık bu ay ilk asılama denenecek desteklerinizi bekliyorum

s.a anne adayları :) pazar günü bursa buluşması arkadaşlar anlatmışlar benim için de çok güzel bi gündü iyiki de gitmişiz dedik çok faydalı yararlı oldu.arkadaşlarla tanıştık çok memnun kaldık Tülay , gülerim , ayyüzlüm ,balım hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum diğer arkadaşlarla tanışmak kısmet olur inşallah.BALIMCIM özellikle eşine ve sana tekrar teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden canım.
arkadaşlar pazar günki buluşmadan sonra umutlarım daha da arttı Allahın izniyle hepimiz muradımıza ereriz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…