cnm başınız sağolsun sabırlar dilerim yarın bi yasin okurum cnmKızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(
Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr
cnm başınız sağolsun sabırlar dilerim yarın bi yasin okurum cnm
s.a anne adayları :) pazar günü bursa buluşması arkadaşlar anlatmışlar benim için de çok güzel bi gündü iyiki de gitmişiz dedik çok faydalı yararlı oldu.arkadaşlarla tanıştık çok memnun kaldık Tülay , gülerim , ayyüzlüm ,balım hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum diğer arkadaşlarla tanışmak kısmet olur inşallah.BALIMCIM özellikle eşine ve sana tekrar teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden canım.
arkadaşlar pazar günki buluşmadan sonra umutlarım daha da arttı Allahın izniyle hepimiz muradımıza ereriz inşallah :)
Canım spermiogram fatihte ersel bey sirin evlerde hoca Bakırköy'de bakirkoyden ersrl beyin yanına giderken taksituttuk kolay oluyor fatihe kendi aracimizla gittik
senden de allah razı olsun cnm yaptığımız dualarımız kabul olsun..namazların kabul olsunBacım yine su serptin yüreğime... Allah senden razı olsun... Sabah namazını kıldım nasıl bir ümitsizlik vardı üzerimde... Duamı ettim, kendime ve sizlere, sonra bir bakayım dedim topiğe, senin yazınla biraz olsun içim rahatladı
Allah razı olsun cemrem...
Allah bu ağır yükten hepimizi hayırlı hayırlı kurtarır inşallah...
S.a kızlar bursa tanışması çok güzeldi moral oldu bizlere tülay seni gördüm yanına gelecektim tanışmak için fakat sonra kayboldun kısmet bir daheakine inşl herkese sevgiler...
Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr
Kızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(
Bende aynı duyguları yaşadım gulerim detaylı detaylı anlatmış günü :) hiç yabancı değil gibiydik bende hepinize tşk ederim. O kadar kalabalıkta kimse çocugun yokmu aaa neden yok anacım bi tedavi görün diyenler yoktu)) hepimiz atlatıcaz bu zamnları inşallh yine çok umutlandım dibe vurmam inşllh :/ iyiki varsınız ist dada görüşmek üzere :*
Canım biz eskişehire dönmek zorunda kaldık.O yüzden görüşemedik.Ama İstanbul Buluşmasında inşallah bol bol vaktimiz olur
Rabbim şifasını versin.1 ayetel kursi ve sayısız ya şafi okudum
Okurum canım.Başınız sağ olsun.Rabbim mekanını cennet eylesin İnşallah
Evet canım çok güzel anlattın.En güzel yanı da çocuğunuz neden olmuyo sorun kimde diyen yoktu
ne güzel dimi cnm kem gözle bakan yok soru sorup herkesin içinde üzüntüden yerin dibine girmek yok
cnm inşlh istanbul buluşmasına da gelirsin bende seninle muhabebet etme fırsatı bulurumramazanda denmiş önce sonra neden vaz geçildi oruçta gelen fazla olmaz diye dimi ağustosun kaçı gibi olur toplantı
allah o güne çıkarmayı nasip ederse inşlh orda buluşuruzRamazanda zor olur diye düşünülmüş
Ağustos da olacağı kesinde hangi tarih olacağı ileriki günlerde netlik kazanır canım
erave için okudum Rabbim niyetini kabul etsinSıra ervae kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup
Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
canım Allah şifa versin inşallah en yakın zamandaArkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr
başınız sağolsun bende 1 tane okurum Allah rahmet eylesinKızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(
allah o güne çıkarmayı nasip ederse inşlh orda buluşuruz
siz nasılsınız cnm ne zaman kontrole gideceksiniz
aha ne güzel bi haber bu maşalalh cnmcanlarımm benim hepinize günaydın..
ALLAH eşlerinize şifa sizlere de en kısa sürede salih ve saliha evlatlar nasip etsin..
Ben hep şuna inandım
'kim kendi derdini unutup mümin bir kardeşi için dua ederse ALLAH onun dileğini sorgusuz ona verir'.
Eşimde sorun yoktu bunu da Tülaya belirtmiştim ;beni dua listesinden çıkarmasını ,benim yerime şifa bekleyen başka bir arkadaşımı almasını istemiştim,kendisi olmaz dedi herkes nasibiyle dedi..
Nasibim benimle canlarım.Dün öğrendim hamiş oldugumu. Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin bu muhteşem duyguyu..
Dualar mucizevi bir kudret....
Sizden ricam sıra bana gelince bebişimin sağlık sıhhat ve güzel ahlakı için dua eder misiniz??
ne güzel olur cnm inşlh mayısta sende sperm haberi verisin bizeİnşalllah canım.Kontrolü o güne ayarlarız bahane ile gideriz
Bizim daha belli değil.Mayısın 15 inden sonra gideriz büyük bir ihtimal
aha ne güzel bi haber bu maşalalh cnm
sonuna kadar iyi gitsin darısı bizlere olsun şimdi sıra sende hepimize dua et emi
ne güzel olur cnm inşlh mayısta sende sperm haberi verisin bize
aha ne güzel bi haber bu maşalalh cnm
sonuna kadar iyi gitsin darısı bizlere olsun şimdi sıra sende hepimize dua et emi
ne güzel olur cnm inşlh mayısta sende sperm haberi verisin bize
cnm bu detayli spermiyogramami fish testi deniliyor?? yoksa o ayri birseymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?