Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Hamilelerin de duaları makbuldür dualarında bizlere de yer ver canım...

Canım bizde de sperm olsaydı umursamazdım haploidi ama sperm de olmayınca tek umudumuz bunların artmasıydı, o yüzden çok yıkıldık... İnşallah dediğin gibi olur bizler de görürüz spermleri canım...

canım sizin bu spermler fish testinde nasıl gözrmüyorlar? anlamadım... bu adamlar canlı sperm var mı diye hiç bakmıyorlar mı?

Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Hamilelerin de duaları makbuldür dualarında bizlere de yer ver canım...

her zaman canım daha bir şevk ve arzuyla okuyacagım. Rabbim bu duyguyu herkese taddırsın 3 ayların Recep Şaban ve ramazan ayının Muhteşemliğiyle

cnm Allah yardımcıları olsun inşallah şifalar versin Rabbim cümlemize bu dertten muzdarip olan herkese okurum cnm

Kızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(

Cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun dedenin sizlere sabırlar versin .okur yada okuturum cnm inşallah

ne güzel bir haberr Allah sana bağışlasın meleğini sağlıcakla kucağına al inşallah
sizindemi sebep azoydu acaba ?

yok canım sorun bendeydi pcoydum.

bbursa buluşmasına giden arkadaşlar nasıl geçti?

vidyoları sabırsızlıkla bekliyorum ne zamn dağıtılacak

Cok sagol canim inanki benim icime rahatlattin ve tekrar umutlandim .. Senin adinada cokkkk sevindim insallah en kisa surede hayirli evlatlarini kucagina alirsin.... Canim bu dokturun ismini soyadini hangi hastanede calistigini yazarmisin lutfen ??? Allah yardimcimiz olsun..

Canımm nedemek Allah sizdende razı olsun,gerçekten tanıştığımıza çok çok memnun oldum,Kimseyle konuşamadığımız konuları rahat rahat birbiribizle konuşabildik,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,inşallah tekrar görüşmek nasıb olur,bu buluşma bize çok iyi geldi,özellikle eşimin umudu çok arttı,tedaviye olan inancı 2 katına çıktı,İstanbul buluşmasını iple çekiyorum valla.

Arkadaşlar detayları ne zaman paaşacaksınız bizlerle... Neler öğrendiniz, yeni umutlar neler? Paylaşırsanız seviniriz... Videolar yok mu?

merhaba bu gün üyeliğim aktifleşti. bir süredir sizi takip ediyorum sevinçleriniz dualarınız Çok güzel 8 ay oldu ögreneli yaşamıyoruz sanki o kadar ağırki bu yük dua ile beklioruz adetimi bekliyoruz bu ay mikro tese de yapılcak bende hazırlanıcam dualarınıza çok ihtiyacım var Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

cnm sordum ben canlı sperm bile mi yoktu diye kadın ne dese bayan testte bakıldıhücrelere canlı varmı yokmu bakanlar bilir ben bilemem dedibende kapattım tl bi daha da aramadım sormadım sinirimden...
amin cnm cümlemiz için...
dr. celalettin peru istanbul bakırköy ethica hastanesinde.. kendisi dahiliye uzmanı cnm...

CEMREM cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelimhaberdar et bizii merak ederim seni ben..

Canım inşallah buluşuruz çok istiyorum. Ben faceten nurusima ile arkadaşım orada seni gördüm fotograflarda :) Ama yüzyüze görüşmek çok istiyorum hepinizle. Allah'ın izniyle haber veririm çok sağol :))) inşallah tertemiz çıkıcak sounçlarım rabbime sığınıyor ve güveniyorum. Haziran'ın ilk haftası da eşim tahlil verecek güzel bombalar patlatmaya devam ederiz inşallah

Son düzenleme:
buluşuruz ne demek güzel olur hem istanbul toplanmasında yüzde yüz topiğin tamamı gelir
inşlh sonuçların temiz çıkar sonra sende eşinle spermi yakalayıp tedavilere başlarsınız
evet orda fotoğrafım var eski kilolu halim ama şimdi fit oldum
inşlh görüşürüz cnm bende çok istiyorum

Herkese merhaba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. Ben topiğin eskilerinden sayılırımm sanırımm .. Azoyla başa çıkmaya çalışıyoruz 3 senedir yaklaşık.. Rabbim sabreden herkesin sabrının karşılığını verir inşallahh

hoşgeldin diyeyim bizim sayfamızdan da seni hatırladık şekerim
inşlh güzel haberlerini yazarsın bu sayfaya gene

Ne kadar güzel bir haber.Allah kucağına almak nasip etsin.Darısıda biz dua edenler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…