canlarımm benim hepinize günaydın..
ALLAH eşlerinize şifa sizlere de en kısa sürede salih ve saliha evlatlar nasip etsin..
Ben hep şuna inandım
'kim kendi derdini unutup mümin bir kardeşi için dua ederse ALLAH onun dileğini sorgusuz ona verir'.
Eşimde sorun yoktu bunu da Tülaya belirtmiştim ;beni dua listesinden çıkarmasını ,benim yerime şifa bekleyen başka bir arkadaşımı almasını istemiştim,kendisi olmaz dedi herkes nasibiyle dedi..
Nasibim benimle canlarım.Dün öğrendim hamiş oldugumu. Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin bu muhteşem duyguyu..
Dualar mucizevi bir kudret....
Sizden ricam sıra bana gelince bebişimin sağlık sıhhat ve güzel ahlakı için dua eder misiniz??
cnm bu detayli spermiyogramami fish testi deniliyor?? yoksa o ayri birseymi?
senden de allah razı olsun cnm yaptığımız dualarımız kabul olsun..namazların kabul olsuncümlemizin
yazını okuyunca bende aynı hisleri yaşadığım ve ardından da spermleri görüp dondurunca sanada yazmaktan alamadım kendimi
inan ki kafana takma gerçek örnek varım ben çünki bizdede aynı sonuç çıkmıştı ne üzüldüm hele bizde sperm varken bu sonuç çıkınca bu testtin ne kadar doğru olduğu hakkında şüphelerim iyice arttı..bu testti biz olmadık sayıyoruz bence sizde öyle sayın
yükümüz inşlh en kısa zamanlarda hafiflesin aminn
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Hamilelerin de duaları makbuldür dualarında bizlere de yer ver canım...
Arkadaslar bnm gorumcem ben ve sızler gıbı cocuk hasretıyle yanıyor ve yıllardır.. Ayrıca kalp hastası, her tup bebek yapmaya geldiğinde saglık sorunu oluyor ve bu 2 yılda dusunmekten kendını harap etti.. Hatta suan hayatla mucadele etmekte hastahanede lutfennnn okuyabılen ona sıfa duası okusun .. Lutfen kızlarrr
Kızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(
ALLAH eşlerinize şifa sizlere de en kısa sürede salih ve saliha evlatlar nasip etsin..
Ben hep şuna inandım
'kim kendi derdini unutup mümin bir kardeşi için dua ederse ALLAH onun dileğini sorgusuz ona verir'.
Eşimde sorun yoktu bunu da Tülaya belirtmiştim ;beni dua listesinden çıkarmasını ,benim yerime şifa bekleyen başka bir arkadaşımı almasını istemiştim,kendisi olmaz dedi herkes nasibiyle dedi..
Nasibim benimle canlarım.Dün öğrendim hamiş oldugumu. Rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin bu muhteşem duyguyu..
Sizden ricam sıra bana gelince bebişimin sağlık sıhhat ve güzel ahlakı için dua eder misiniz??
cnm Allah yardımcıları olsun inşallah şifalar versin Rabbim cümlemize bu dertten muzdarip olan herkese okurum cnm
Cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun dedenin sizlere sabırlar versin .okur yada okuturum cnm inşallah
ne güzel bir haberr Allah sana bağışlasın meleğini sağlıcakla kucağına al inşallah
sizindemi sebep azoydu acaba ?
cnm ne güzel ayrıntılı yazmışsın bizeinşlh istanbul buluşması na katılıcam nasipse
darısı bi dahaki sefere
cnm celalettin hoca istanbulda bence hocaya bi mail atın yada tlden durumunuzu anlatın muhakak yardımcı olur
evey cnm bizde ne sperm ne hucre hiçbişey yoktu eşim 2 tese ameliyatı geçirdi 0 0 0 sonuç hüsran ama celaletin hocada tedavi gördü eşim 6.cı ayda spermi gördük bence bi görüşün derim ...
cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız
inşlh şifa bulursun hastane işlerin sorunsuz sonuçların tertemiz çıkar güzelimhaberdar et bizii merak ederim seni ben..
cnm yazını okuyunca aha bi kişi daha dedim bak cnm sen bu sonuca asla takılma benim eşimde sperm çıkmıştı bizde sonrasında dedikki bizde fish testti yaptıralım ne kadar haploidimiz var diye verdik bekledik sonuç çıktı aha o nene haploid ne diploid hucrelere rastlanmamıştır yazıyor aradım bayana sordum hi,çbirşey görmediklerini 2 hafta sonra istersek gene test verebileceğimizi söyledi ben eşim perişan olduk yıkıldık ardından yaklaşık 1 ay bile geçmeden sperm testti verdi eşim ve bin tane sperm çıktı donduruldu ..anlıcan o test pek güvenli değil...ona takılıp moral bozmayın sakın...
cnm rabbim acil şifalar versin inşlh iileşip sağlığına kavusup evladına da kavuşur sağlıkla ve sende çifte sevinç yaşayın inşlll
s.a anne adayları :) pazar günü bursa buluşması arkadaşlar anlatmışlar benim için de çok güzel bi gündü iyiki de gitmişiz dedik çok faydalı yararlı oldu.arkadaşlarla tanıştık çok memnun kaldık Tülay , gülerim , ayyüzlüm ,balım hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum diğer arkadaşlarla tanışmak kısmet olur inşallah.BALIMCIM özellikle eşine ve sana tekrar teşekkür ederiz Allah razı olsun sizden canım.
arkadaşlar pazar günki buluşmadan sonra umutlarım daha da arttı Allahın izniyle hepimiz muradımıza ereriz inşallah :)
Canımm nedemek Allah sizdende razı olsun,gerçekten tanıştığımıza çok çok memnun oldum,Kimseyle konuşamadığımız konuları rahat rahat birbiribizle konuşabildik,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış,inşallah tekrar görüşmek nasıb olur,bu buluşma bize çok iyi geldi,özellikle eşimin umudu çok arttı,tedaviye olan inancı 2 katına çıktı,İstanbul buluşmasını iple çekiyorum valla.
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Hamilelerin de duaları makbuldür dualarında bizlere de yer ver canım...
cnm sordum ben canlı sperm bile mi yoktu diye kadın ne dese bayan testte bakıldıhücrelere canlı varmı yokmu bakanlar bilir ben bilemem dediCanım bizde de sperm olsaydı umursamazdım haploidi ama sperm de olmayınca tek umudumuz bunların artmasıydı, o yüzden çok yıkıldık... İnşallah dediğin gibi olur bizler de görürüz spermleri canım...
canım sizin bu spermler fish testinde nasıl gözrmüyorlar? anlamadım... bu adamlar canlı sperm var mı diye hiç bakmıyorlar mı?
amin cnm cümlemiz için...Cok sagol canim inanki benim icime rahatlattin ve tekrar umutlandim .. Senin adinada cokkkk sevindim insallah en kisa surede hayirli evlatlarini kucagina alirsin.... Canim bu dokturun ismini soyadini hangi hastanede calistigini yazarmisin lutfen ??? Allah yardimcimiz olsun..
Kızlar dedemi kaybettik onun için. Yasin okuyabilirmisiniz;(
buluşuruz ne demek güzel olur hem istanbul toplanmasında yüzde yüz topiğin tamamı gelirCEMREM cnm bizlerde istanbul topnmasında buluşuruz kız
Canım inşallah buluşuruz çok istiyorum. Ben faceten nurusima ile arkadaşım orada seni gördüm fotograflarda :) Ama yüzyüze görüşmek çok istiyorum hepinizle. Allah'ın izniyle haber veririm çok sağol :))) inşallah tertemiz çıkıcak sounçlarım rabbime sığınıyor ve güveniyorum. Haziran'ın ilk haftası da eşim tahlil verecek güzel bombalar patlatmaya devam ederiz inşallah
demet yasinini okudum inşlh mevlam kabul eder cnm duanıCanım başınız sağolsun okuruz tabiki.Allah geride kalanlara sağlık versin.
hoşgeldin diyeyim bizim sayfamızdan da seni hatırladık şekerimHerkese merhaba.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.. Ben topiğin eskilerinden sayılırımm sanırımm.. Azoyla başa çıkmaya çalışıyoruz 3 senedir yaklaşık.. Rabbim sabreden herkesin sabrının karşılığını verir inşallahh
Ben hep şuna inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?