Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda spermler çıkmaya başlar,bizdede testis küçüklüğü var en son testte %41 spermatit görüldü.

cnm çok sağol arada atlamışım cevap yazmayı
çok saol cnm inşallah öyle olur sizin her ikindedemi küçüklük oluo bide fsh yüksekliği bundan dolayımı oluyormus sizin
kaçtı fsh

günaydın cnm yarın yolculuk başlıyor ve büyük gün hee inşlh sperm haberini alırız cnm hepsi muhakkak işe yaramış şifa olmuştur hadi güzel haberler almıyoruz topikte bayağıdır halay çekelim özledim

Herkese günaydınnnn

sana da günaydın şeker

umudumuz47 için şimdi okumaya başlıyacağım okudu yazabilirsin canım Rabbim niyetini kabul etsin

günaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir. biz ins bugün türkiyeye ucuyoruz ve eger firsat olursa istanbula celalettin hoca ve ersel beye gidicek esim. ins güzel cevaplar aliriz. Artik geri döndügümde yazarim sizlere ins. Kendinize cok iyi bakin ve Allaha emanet olun

güzel haberler alırsınız inşlh bu kontrolden heyecanla beklicez

canım çok sevindim salat-i tefriciye okuyacağımıza ben ara ara okurum ve çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim... tabiki sizlerle yapacağımız gıyabi dualar daha makbul olacaktır inşallah... CANIM BENİ HEMEN YAZABİLİRSİN YENİ LİSTEYE

cnm çok sağol arada atlamışım cevap yazmayı
çok saol cnm inşallah öyle olur sizin her ikindedemi küçüklük oluo bide fsh yüksekliği bundan dolayımı oluyormus sizin
kaçtı fsh

canım bizde tek testis var,birini eşim küçükken almışlar,testis küçük ve üretim olmadığı için fsh yükseliyor,tedaviye başladığımızda 20nin üzerindeydi,en son yapılan tahlilde 3 küsür çıktı,normal seviyede şuan.

Kızlar yeni okunacak tefriciyeye beni de yazınnnn bende okurum Allahın izniyle..

Tülaycım sağol bugün bitireceğim inşallah,buarada Bengusuu yu okudum canım,gözünden kaçmış.

tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre

Tamamdır.. Ben buralarda olacağım. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.. Tedavi görenlerin listesi yapılıyordu daha önce.. Son zamanlarda yapıldı mı?

Size şimdiden iyi yolculuklar.İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz.
Bize de mutlu haberleri verirsiniz canım.

Bunlari temin eden oldumu toplantida paylasilmis
Mahlep tohumu biz bayanlara
Sari susam az dövülerek eslere
Güvenle alacagimuz yer neresi olabilir
Tohum olunca tedirgin oldum eski yeni
Tohum olur mu nebilyeyim akllimda çok sorular

tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre

Liste yapıyorsan beni de yaz kesinlikte katılmak isterim.
Bu dualar bana huzur getiriyor.Allah kabul etsin hepimize bebişler nasip etsin.
Hamile olanlara da kucaklarına almak nasip etsin.

Size iyi uçuşlar.İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz de biz de seviniriz.
Haberlerini ve sonuçlarını bekliyoruz.

canım biz Ermiş aktarı arayıp almayı düşünüyoruz,heryere güvenilmiyor malesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…