Geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda spermler çıkmaya başlar,bizdede testis küçüklüğü var en son testte %41 spermatit görüldü.
günaydın cnm yarın yolculuk başlıyor ve büyük gün hee inşlh sperm haberini alırız cnm hepsi muhakkak işe yaramış şifa olmuştur hadi güzel haberler almıyoruz topikte bayağıdır halay çekelim özledimHerkese günaydınnn
biz uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıl) bu cuma inşallah kontrole gideceğiz.:18:
yarın yola çokıyoruz.
Celalettin Bey sağolsun bir yıldır telefonla maille derken tedavizi götürdük. çok uzaktayız 26 saatlik mesafe. ayrıca eşimin işinden dolayı izin sorunumuzda vardı.
ama yinede tedaviyi bırakmadık.3 ayda bir hormon tahlillerini yaptırıp mail attık hocada ona göre Ersel Beyden bitkiselleri gönderdi. Gönül isterdi ki her 3 ayda bir kontrollerimize gidelim ama olmadı.
İnşallah bu cuma ilk kontrolümüze gitmiş olacağız. bakalım ne durumdayız:18::18:
. kış boyu içtiğimiz havuç suları, portakal suları, bilmeden içtiğimiz menengiç kahveleri bir işe yaramış mı?:18::18:
Aynı gün gidecek olan arkadaşlar var mı acaba?
Herkese günaydınnnn
Sıra umudumuz47 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup
Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
güzel haberler alırsınız inşlh bu kontroldengünaydin arkadaslar,
umarim hepiniz iyisinizdir. biz ins bugün türkiyeye ucuyoruz ve eger firsat olursa istanbula celalettin hoca ve ersel beye gidicek esim. ins güzel cevaplar aliriz. Artik geri döndügümde yazarim sizlere ins. Kendinize cok iyi bakin ve Allaha emanet olun
bengusu,herşeygüzelolacak,gamze ervae ve umudumuz için eksiklerin var canım.
9 gün kaldı canım.
29-umudumuz47_____________bugün okunuyor
30-derman__________________08/05/2014 Perşembe
31-ecrin_bebek______________09/05/2014 Cuma
32-estare___________________10/05/2014 Cumartesi
33-missdely_________________11/05/2014 Pazar
34-papatyayarim_____________12/05/2014 Pazartesi
35-penpis___________________13/05/2014 Salı
36-egem____________________14/05/2014 Çarşamba
37-esnylmz__________________15/05/2014 Perşembe
10 gün sonra başlarız yeni duamıza
bu sefer 4444 tefriciye okuyacağız inşALLAH
cnm çok sağol arada atlamışım cevap yazmayı
çok saol cnm inşallah öyle olur sizin her ikindedemi küçüklük oluo bide fsh yüksekliği bundan dolayımı oluyormus sizin
kaçtı fsh
canım çok sevindim salat-i tefriciye okuyacağımıza ben ara ara okurum ve çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim... tabiki sizlerle yapacağımız gıyabi dualar daha makbul olacaktır inşallah... CANIM BENİ HEMEN YAZABİLİRSİN YENİ LİSTEYE
Kızlar yeni okunacak tefriciyeye beni de yazınnnnbende okurum Allahın izniyle..
tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre
Herkese günaydınnn
biz uzun bir aradan sonra (yaklaşık 1 yıl) bu cuma inşallah kontrole gideceğiz.:18:
yarın yola çokıyoruz.
Celalettin Bey sağolsun bir yıldır telefonla maille derken tedavizi götürdük. çok uzaktayız 26 saatlik mesafe. ayrıca eşimin işinden dolayı izin sorunumuzda vardı.
ama yinede tedaviyi bırakmadık.3 ayda bir hormon tahlillerini yaptırıp mail attık hocada ona göre Ersel Beyden bitkiselleri gönderdi. Gönül isterdi ki her 3 ayda bir kontrollerimize gidelim ama olmadı.
İnşallah bu cuma ilk kontrolümüze gitmiş olacağız. bakalım ne durumdayız:18::18:
. kış boyu içtiğimiz havuç suları, portakal suları, bilmeden içtiğimiz menengiç kahveleri bir işe yaramış mı?:18::18:
Aynı gün gidecek olan arkadaşlar var mı acaba?
tamam canım yazdım hemen.dua paylaşımını ben takip ediyorum.
yaklaşık 10 gün sonra başlayacağız.
gözünüz burda olsun ona göre
günaydin arkadaslar,
umarim hepiniz iyisinizdir. biz ins bugün türkiyeye ucuyoruz ve eger firsat olursa istanbula celalettin hoca ve ersel beye gidicek esim. ins güzel cevaplar aliriz. Artik geri döndügümde yazarim sizlere ins. Kendinize cok iyi bakin ve Allaha emanet olun
Balım siyah etek ceket giymiş biri vardı sanırım o sendin değilmi tanisamadik ama bidakine inşallah
Bunlari temin eden oldumu toplantida paylasilmis
Mahlep tohumu biz bayanlara
Sari susam az dövülerek eslere
Güvenle alacagimuz yer neresi olabilir
Tohum olunca tedirgin oldum eski yeni
Tohum olur mu nebilyeyim akllimda çok sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?