Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
En son ignelerimiz bizimde ayni şekilde geldi.
İstanbula yakin mesafedeyiz ama is dolayisyla Esim gidip alamadi eczane ayni şekilde buz kapsuluyle göndermişti.

bişey olmuyo demi canm biz afyondayız 6 saat felan 1 günde gelir inş içime sinmedi pek ama geldiğinde soğukmuydu hala

Yeni dua tefriciye olucak yazmisin ben her duaya varim ama tefriciye uzun dua calistigim için hergun ayni tempo olmuyor işyerinde
Daha kisa olan dualari isten eve giderken okuyabiliyorum..yada yemek sonrasi evde
okuuyabiliyorum.gönlüm uzun duadan yana
Listeden de cikmak istemiyorumm herkes okuyalim dersede bir çare bulmaliyimm.

bişey olmuyo demi canm biz afyondayız 6 saat felan 1 günde gelir inş içime sinmedi pek ama geldiğinde soğukmuydu hala

Biz 1.5 saatlik mesafedeyiz istanbula kopuk kutunun icindeydi altınabuz ambalajini üstüne ignelri koymuslardi soguktiu iğneler size daha büyük buz ambalaji koyabilir .bizimkiler küçük olanlardan di mecbur kaldik bizde Esim yasadigimiz yerden almaya calistik rapor ile olmadu yapamadi eczaneler baris bey gönderdi allah razi olsun.

Canım bir kaç arkadaş bunu okuyalım demişti.
Bu duayı eğer ezberinde varsa her zaman her yerde okuyabilirsin
Hatta yemek yaparken bile.
Yine yaklaşık 40 kişi olursak günlük 110 tane falan düşer
Okuyamayanlar için kumbara yaparız yine ordan eksikleri tamamlarım canım
Rabbim yardım ediyo her zaman

canım örneğin bugün verirlerse yarın elinde olursa birşey olmaz,biz hep öyle aldık ama iyi takip edin bir aksilik olur kargoda takılır falan kargolar önem vermiyor bozulur bozulmaz diye,başka türlü bir şey olmaz eczane güzel paketliyor buz kapsüller4yle gönderiyor

İLKBAHAR
sağanak
tosbag
derman

YASE
ese44
sağanak
elzem
tosbag
derman

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tefriciyeyi ezbere bilmiyorum:26: dualardanda mahrum kalmak istemiyorum,hemen ezberlemeye çalışacağım inşallah,ezbere bilmesekte okuyarak yapabiliriz ama dimi

İLKBAHAR
sağanak
tosbag
derman

YASE
ese44
sağanak
elzem
tosbag
derman

canım ben anlamadim sayfayi duzenli takip edemedigim için senden rica etmistim listeyi özelden bana gondermistin ama bana yazdigin listede ese sağanak ve elzem yok tosbag ve derman icinde okumstum yazmistim

canım ben anlamadim sayfayi duzenli takip edemedigim için senden rica etmistim listeyi özelden bana gondermistin ama bana yazdigin listede ese sağanak ve elzem yok tosbag ve derman icinde okumstum yazmistim

Canım tülay yok ben yazayım dedim,bunlar senin duanı henüz okumayan arkadaşlar,senin okumadıkların degil.

canım konya daha yakın afyona konyada bir eczane raporlu prenly ve menegon kullananlara temin ediyo. gitmeden birkaçgün önce arayıp söylüyorsunuz hazırlıyo gidip alıyorsunuz düşünürseniz bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…