Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba herkese kızlarrr

ese44 sen malatyalımısınnn ??

cnm
ben dualrı günlük olarak okumaya çalışıyoruma ama isim olarak değil gün olarak
şimdi kalanlar içinde okuyorum en bitmesi gekren tarihi bana söylersen o güne kadar devam edicem okumaya
emeğine sağlık cnm
yeni lisetelere benide ekle

Allah Razı olsun canım içimi aydınlattın :) 2013 temmuzda ögrendik hiç kimse bu kadar net bişey söylemedi ne doktor ne danışman :18: Rabbim inşAllah hayırlsını nasip eder burdaki herkeze.. sağlıklı sıhatli kollarına alırsın bebişini

tamam canım 15/04/2014 perşembe günü bitiyo listemiz.
yani cuma günü okunacak arkdaşımız yok.cumadan sonra serbesttiz yani

tatlım nasılsınn senle bayağıdır muhabbet edemedik şekerim
ne alemdesin 3 cü ayına girdin dimi cinsiyetler belli oldu mu nasıl gidiyor göbiş büyüdü mü
ne sordum ama hee
evet cemrem muahabbette biraz geri kaldık çok giremiyorum bu aralar midem halen rahat vermiyor bana
bugün tam 12 haftalık olduk minoşlarımla cinsiyetleri salı günü belli olabilir kontrolüm var birde ikili teste gireceğiz Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı
nasip etsin
göbüş azıcık çıktı çok belli olmuyo ama heralde bundan sonra daha hızlı büyür
sen napıyosun canım nasıl gidiyor okul dersler yiğenin nasıl oldu artık tamamen iyi mi inşallah sıra sanada gelecek cemrem sabırsızlıkla o günü bekliyorum

canım bizim doktorumuz bu oranları söylemişti inşallah sizde de bulunacak spermler içini ferah tut

cnm bizden istemedi hiç öyle bişey sadece bizden ultrason istemişti o zaman varikoseli çıkmıştı eşimin

Yaptirdik bizde kan sayımı hormonlar kolesterol bunlara bakıldı sonucu almadık henüz. Sizin şiddetli miydi varikosel

canım konya daha yakın afyona konyada bir eczane raporlu prenly ve menegon kullananlara temin ediyo. gitmeden birkaçgün önce arayıp söylüyorsunuz hazırlıyo gidip alıyorsunuz düşünürseniz bilginize.

tmm canım eczanenin adını ve numarasını yazabilirmisin bidahaki sefere olmadı öyle yaparız değişmezse ilaçlar sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…