- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
merhaba cnm evet malatydanm ben sendemi ?
canım bu soruyu bana sordun galiba
benim eşim de 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş bu yüzden azospermi olmuş
ilk mikro tese olduğunda bulunan spermler ile 2 defa tüp bebek denedik olmadı malesef 2.defa mikro tese oldu bundaki bulunan spermler ile denedik 3.tüp bebek denememiz olumlu sonuçlandı çok şükür korkma canım inmemiş testislerde sperm bulunma oranı %50-60 civarıymış inşallah sizdede bulunacaktır
Evet canım tayin geldim ben malatyaya. olleyyy.. Çok sevindim bu şehirde bir arkadaşımm olduğunaaa
:) ya çok sevindim
ne güzel esas nerelisin malatyanın ne tarfındasın :)
cnm
ben dualrı günlük olarak okumaya çalışıyoruma ama isim olarak değil gün olarak
şimdi kalanlar içinde okuyorum en bitmesi gekren tarihi bana söylersen o güne kadar devam edicem okumaya
emeğine sağlık cnm
yeni lisetelere benide ekle
Biz emre beye gidiyoruz canım ama kısmet bakalım tese olacak benim eşimde temmuzda.. Aslında bende çoook kararsızım hangisi olsun diye çoook kafa yorduk değerlendirdik.. Ama Rabbim verecekse o yada bu dr farketmeyecek.. Memorialı öneriyorlar.. Bende oradan bir dr tavsiyesi bekliyorumm..
hayırlısı canım biz önce istanbul cerrahi hastanesinde başladık ama amerikan hastanesine geçtik her yer farklı bişey söylüyor. Kime güveneceğimizide şaşırdık ..hakkımızda hayırlısı olur inşAllah çok az kaldı bizim yaklaşık 15 gün sonra tüm sorularım cevaplanacak... :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hayırlısı canım biz önce istanbul cerrahi hastanesinde başladık ama amerikan hastanesine geçtik her yer farklı bişey söylüyor. Kime güveneceğimizide şaşırdık ..hakkımızda hayırlısı olur inşAllah çok az kaldı bizim yaklaşık 15 gün sonra tüm sorularım cevaplanacak... :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Sıkıntı yapma kendine tatlım.. Zaten süreç çok zor hem maddi hem manevi.. Rabbim yardımcınız olsun.. Mutlulukla başlayın mutlulukla bitsin inşallah.. Sizin problem neydi canım tam olarak?
Sıkıntı yapma kendine tatlım.. Zaten süreç çok zor hem maddi hem manevi.. Rabbim yardımcınız olsun.. Mutlulukla başlayın mutlulukla bitsin inşallah.. Sizin problem neydi canım tam olarak?
canım bizimde inmemiş testisten dolayı azospermi var. 1.5 yaşında sol testis alınmış yok 8 yaşındanda sağ testisi indirmek için ameliyat olmuş. boyutlar falan güzel ploraktin yüksekti, total testestoronumuz düşüktü 2 ay boyunca haftada 3 kez ovitrelle 250 mcg , ve haftada 2 kez yarım dostinex 0.5 aldık degerler şimdilik ideal oldu ama sperm bulunurmu bilmiyorumbu sabah adet oldum c. tesi ilaçlarımızı almaya gidecez nasıl geçer 1 ay bilemiyorum :44::44::44:
canım bizimde inmemiş testisten dolayı azospermi var. 1.5 yaşında sol testis alınmış yok 8 yaşındanda sağ testisi indirmek için ameliyat olmuş. boyutlar falan güzel ploraktin yüksekti, total testestoronumuz düşüktü 2 ay boyunca haftada 3 kez ovitrelle 250 mcg , ve haftada 2 kez yarım dostinex 0.5 aldık degerler şimdilik ideal oldu ama sperm bulunurmu bilmiyorumbu sabah adet oldum c. tesi ilaçlarımızı almaya gidecez nasıl geçer 1 ay bilemiyorum :44::44::44:
Anladım bitanemm.. Olur olur çıkış merak etme herşey normale dönmüş.. Zaten inmemiş testiste bayağı birşeyler yapılıyor artık. Hiç umutsuz olma
Senin durumun bir çok kişiye kıyasla daha iiRabbim yardımcınız olsunn. Herşey hallolur ben inanıyorum.. Senin durumun umut verici..
evet cemrem muahabbette biraz geri kaldık çok giremiyorum bu aralar midem halen rahat vermiyor banatatlım nasılsınn senle bayağıdır muhabbet edemedik şekerim
ne alemdesin 3 cü ayına girdin dimi cinsiyetler belli oldu mu nasıl gidiyor göbiş büyüdü mü
ne sordum ama hee
Allah Razı olsun canım içimi aydınlattın :) 2013 temmuzda ögrendik hiç kimse bu kadar net bişey söylemedi ne doktor ne danışman :18: Rabbim inşAllah hayırlsını nasip eder burdaki herkeze.. sağlıklı sıhatli kollarına alırsın bebişini
cnm bizden istemedi hiç öyle bişey sadece bizden ultrason istemişti o zaman varikoseli çıkmıştı eşimin
Anladım bitanemm.. Olur olur çıkış merak etme herşey normale dönmüş.. Zaten inmemiş testiste bayağı birşeyler yapılıyor artık. Hiç umutsuz olma
Senin durumun bir çok kişiye kıyasla daha iiRabbim yardımcınız olsunn. Herşey hallolur ben inanıyorum.. Senin durumun umut verici..
İÇİME Bİ Umut geldi teşekkür ederim canım Hayırlısı ile Rabbim herkezin derdine derman versin inşAllah
İÇİME Bİ Umut geldi teşekkür ederim canım Hayırlısı ile Rabbim herkezin derdine derman versin inşAllah
Aminn aminnn amin ecmainn
İLKBAHAR
sağanak
tosbag
derman
YASE
ese44
sağanak
elzem
tosbag
derman
canım konya daha yakın afyona konyada bir eczane raporlu prenly ve menegon kullananlara temin ediyo. gitmeden birkaçgün önce arayıp söylüyorsunuz hazırlıyo gidip alıyorsunuz düşünürseniz bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?