canım örneğin bugün verirlerse yarın elinde olursa birşey olmaz,biz hep öyle aldık ama iyi takip edin bir aksilik olur kargoda takılır falan kargolar önem vermiyor bozulur bozulmaz diye,başka türlü bir şey olmaz eczane güzel paketliyor buz kapsüller4yle gönderiyor
Biz 1.5 saatlik mesafedeyiz istanbula kopuk kutunun icindeydi altınabuz ambalajini üstüne ignelri koymuslardi soguktiu iğneler size daha büyük buz ambalaji koyabilir .bizimkiler küçük olanlardan di mecbur kaldik bizde Esim yasadigimiz yerden almaya calistik rapor ile olmadu yapamadi eczaneler baris bey gönderdi allah razi olsun.
tmm sağol canm inş bişey olmaz bugün gönderdiler bakalım siz kaç saat uzaktasınız
tmm canım eczanenin adını ve numarasını yazabilirmisin bidahaki sefere olmadı öyle yaparız değişmezse ilaçlar sağol canım
Kizlar günlerdir giremedim hastayım tulay pazara kadar olan duaları okudum allah kabul etsin kaç kişi kaldı bitirmek istiyorum herkes iyidir umarım opuldunuz
elbette canım yüzünden de okuyabilirsin.Zaten okuya okuya ezberleyeceksin inan ki
sıra dermann kardeşimizde.
canım sana daha önce yazdım ama gözünden kaçtı galiba.
gözünaydındemiştim.
bugün dr a gideceksin sanırım.
İnşallah güzel haberler verirsin bizlere
Hayali bile çok güZel inşallah dediğin gibi olacak. Hatta ist toplantısına hamile gidelim ne güzel olur demii 😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?