- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
günaydın cnm dua edicemgünaydın arkadaşlar.birazdan test vermeye gidiyoruz çok heyecanlıyım nolur dua edın benım ıcınde.ordan eyub sultana gecıcez ınsallah ısım ısım dua edıcem allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşlar bugün çok garip birsey yaşadım bir öğrencim öğretmenim pazar günü anneler günü anneler gününüz kutlu olsun dedi. Bi an ne diyeceğimi bilemedim tabi çocuk belki de benim çocuğum olduğunu saniyor ama o an hissettiklerimi anlatamam bir de dersteyim tabi aglasan olmaz gulsen olmaz teşekkür ederim dedim kısık bir sesle ama nasıl dedimse diğer çocuklar gözlerini kırpmadan bana bakiyorlardi. Sanki içimdeki acıyı hissettiler Allahım beni sürekli imtihan ediyor sanırım sabır diyelim ne yapalım
Cnm hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardmcinz olsun. Bizede dua etgünaydın arkadaşlar.birazdan test vermeye gidiyoruz çok heyecanlıyım nolur dua edın benım ıcınde.ordan eyub sultana gecıcez ınsallah ısım ısım dua edıcem allah yardımcımız olsun
günaydın arkadaşlar.birazdan test vermeye gidiyoruz çok heyecanlıyım nolur dua edın benım ıcınde.ordan eyub sultana gecıcez ınsallah ısım ısım dua edıcem allah yardımcımız olsun
Canım çok az kaldı bitecek inşallah bu özlem ne olur ağlama inşallah çok güzel evlatların olacak. Allahim yardımcımız olsun rabbım evlatlarimizi en yakın zamanda yollar inşallahah canım ahhhhh onlar ne kadar hissetselerde içimizdeki acıyı bizlerden başka kimse anlayamaz
dün bende buna benzer durumlar yaşadım
müdürümüz tarafından bayanlara anneler günü hediyesi olarak gül dağıtıldı
oysa onlar da bilmiyor bu derdimizi
burda benden başka anne olamayan anne hasreti çeken yok maalesef
o anda ağlamamak için kendimi zor tuttum
ilk defa bu anneler günü bana çok acı verdi
ne kadar acı bir şeymiş.anneler gününü evlatsız geçirmek
akşam da bebek bakmaya gittik
hasretim daha da katlandı arttı artık
1 aylık kız bebeği bakmaya sevmeye doyamadım inan ki
içim öyle hasrete kabuk bağlamış ki
şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum
eşim evde yokken doya doya ağlıyayım yoksa benim üzüldüğümü görünce dayanamıyo
gel artık hasretim geelllll şu gönlü yaralı anneni daha fazla üzme
dayanamıyorum daha fazla .................................................
cnm çok zor yaşadıklarımız ya inan ki içimizdeki özlem hasret hiççç bitmeyecek kucağımıza alsak da doya doya koklasak evlatlarımızıah canım ahhhhh onlar ne kadar hissetselerde içimizdeki acıyı bizlerden başka kimse anlayamaz
dün bende buna benzer durumlar yaşadım
müdürümüz tarafından bayanlara anneler günü hediyesi olarak gül dağıtıldı
oysa onlar da bilmiyor bu derdimizi
burda benden başka anne olamayan anne hasreti çeken yok maalesef
o anda ağlamamak için kendimi zor tuttum
ilk defa bu anneler günü bana çok acı verdi
ne kadar acı bir şeymiş.anneler gününü evlatsız geçirmek
akşam da bebek bakmaya gittik
hasretim daha da katlandı arttı artık
1 aylık kız bebeği bakmaya sevmeye doyamadım inan ki
içim öyle hasrete kabuk bağlamış ki
şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum
eşim evde yokken doya doya ağlıyayım yoksa benim üzüldüğümü görünce dayanamıyo
gel artık hasretim geelllll şu gönlü yaralı anneni daha fazla üzme
dayanamıyorum daha fazla .................................................
cnm çok zor yaşadıklarımız ya inan ki içimizdeki özlem hasret hiççç bitmeyecek kucağımıza alsak da doya doya koklasak evlatlarımızı
acısı sızısı kabuk başlamışl gibi gözüksede nerdeeeeeee o yara hepp taze
inşlh olacak cnm ne diyeyim ki hep bekleyip inşl demekten başka rabbim güzel günleri hepimize yaşatsın cnm benim ağlama ya bende burda kötü oldum ama
Cnm hayırlı ve guzel haberlerini bekliyoruz..Rabbim yardmcinz olsun. Bizede dua et
canım bizim siparişler geldi bugün,siz verdinizmi sipariş,şifa olsun inşallah
Ben veremedim daha firmamiz fuara haziryor.çok yoğun bir ttempoda dayiz.birazdan arayacagim aklimdan hic cikmadi bizde mayis sonu test veririz.SP Lee bitecek ay sonuna kadar birazdan arayip sipariş vereyim iyi oldu canim sordugunnn.hepsi geldimi faceyte okuyunca kafam karisti menengic ile ilgili nazil kullanacagimz yaxiyirmu uzerinde
Hepsi geldi canım,sarı susam,çemen tozu,menengiç tohumu,menengiç kahvesi.Kullanışları üstünde yazmıyor ama Ersel bey anlatmıştı.Sarı susamı ezip bir çay kaşiğı yenilecek,çemen tozu bir çay kaşığı yenecek,menengiç tohumu:Bir su bardağı su kaynatılıp soğutulacak,sonra tekrar kaynatılacak kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı tohum konulacak tahta kaşıkla saatin ters yönünde uzunca karıştırılacak soğuyunca içilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?