• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selva bacım çok şaşırdım hakkınızdan nasıl hayırlıysa oöyle olsun
leylakcıgım canım benim malesef drlar para için önce olur eder diyolar sonra malum böyle davranıyorlar normal bir ürolok bile biz azolulara yeterli gelmiyor bu işte azo konusunda belli başarıları olan dr lazım mteseyi niye yapmamışlar tesadean daha gelişmiş bi yöntem ve bulunma şansı daha çok oluyor insan önceden söyler tese yapıcam diyam diye ay çok kızdım şimdi dra belki metse olsa buluncaktı ne hakkı var sizi hem maddi hem manevi çökertmeye
buarada birazdan misafirlerim geliyor baya yoruldum temizlikti yemekti neyseki bitti inşallah akşam güzel ve kimse hani bebek demez

ayyy kusura bakma menekşem nasılsın bide hangi ilaçın sonucunu bekliyorsun

kızdur menekşe nereye küstünmü ya şimdi gördüm yazdıklarını dur hele gitme iki lafın belini kıralım

proxeedin 5 aydır içiyor

maşallah ya siz onu günde ikimi birmi kullanıyorsunuz baya pahalı günde 1 içilse nolur acaba ama etkisini göstermez dimi

heriflere yediyoruz otu çöpü ilaçı adamların hormanları tavan yapıyor tabi gerçi biz artık bişey kullanmıyoruz

napim malum bizim o dosya kapandı duadan başka yaptığımız bişey yok ilerde kök hücre çıkarsa yeniden deneriz emre beyden sonra eşim 2 dr daha gitti onlarda artık bırakmamızı söyledi yoksa elde olan tek testisde gidebilirdedi kaanhoca zaten artık bana gelme yapacak bişey kalmadı dedi napalım dua dan başka yapcak bişey kalmadı

napim malum bizim o dosya kapandı duadan başka yaptığımız bişey yok ilerde kök hücre çıkarsa yeniden deneriz emre beyden sonra eşim 2 dr daha gitti onlarda artık bırakmamızı söyledi yoksa elde olan tek testisde gidebilirdedi kaanhoca zaten artık bana gelme yapacak bişey kalmadı dedi napalım dua dan başka yapcak bişey kalmadı

napim leylakcığım iyidir senden naber bugün misafirlerim geliyor yoldalar yemek falan derken nca oturdum asıl sorun inşallah bebek demezler gelenler annemler bakalım bu sefer nasıl geçiştiricez

mavimenekşe siz mteseyi nerde oldunuz sperm çıktımı yada çıkanlar hangi evrelerdeydi

Back
X