:ecrin_bebek:
geçmiş olsun.....çok üzüldüm buu durumda ne denilirki ama seni benden başka iiii anlıycak yoktur herhalde aynı olayı bizde yaşadık malesef çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın hala daha kendime gelemiyorum ma ümidimi kaybetmedim hiç belli olmaz.sende ümidini kaybetme hayat ne gösterir bilemezsin...
merhaba arkadşlar...uzun zamandır giremedim biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemedim beni takip edenler bilirler yaklaşık 15 gün önce eşim tese oldu bende tüp bebek için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı.fakat hepsi boşa gitti tesede sperm çıkmadı ve tüm umutlarımız yıkıldı neyse sonuç olumsuz olduğu için sizlerle paylaşamadım çünkü biliyorum olumsuz her bir yazıyı okumak insanın psikolojisini bozuyor.hepinize duaları için çok teşekkür ediyorum.benim hikayem burda son buldu ama uğraşan arkadaşlarım için duamı eksik etmeyeceğim allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun....
geçmiş olsun.....çok üzüldüm buu durumda ne denilirki ama seni benden başka iiii anlıycak yoktur herhalde aynı olayı bizde yaşadık malesef çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın hala daha kendime gelemiyorum ma ümidimi kaybetmedim hiç belli olmaz.sende ümidini kaybetme hayat ne gösterir bilemezsin...