- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum yazıları okurken kendimi gördüm sizde .eşim azospermi.2 kez kaan hocaya gittik olmadı.emre beyden randevu aldık ama sitede celalettin bey diye birisinden bahsediliyo.siz kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Hepsi geldi canım,sarı susam,çemen tozu,menengiç tohumu,menengiç kahvesi.Kullanışları üstünde yazmıyor ama Ersel bey anlatmıştı.Sarı susamı ezip bir çay kaşiğı yenilecek,çemen tozu bir çay kaşığı yenecek,menengiç tohumu:Bir su bardağı su kaynatılıp soğutulacak,sonra tekrar kaynatılacak kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı tohum konulacak tahta kaşıkla saatin ters yönünde uzunca karıştırılacak soğuyunca içilecek.
ah canım ahhhhh onlar ne kadar hissetselerde içimizdeki acıyı bizlerden başka kimse anlayamaz
dün bende buna benzer durumlar yaşadım
müdürümüz tarafından bayanlara anneler günü hediyesi olarak gül dağıtıldı
oysa onlar da bilmiyor bu derdimizi
burda benden başka anne olamayan anne hasreti çeken yok maalesef
o anda ağlamamak için kendimi zor tuttum
ilk defa bu anneler günü bana çok acı verdi
ne kadar acı bir şeymiş.anneler gününü evlatsız geçirmek
akşam da bebek bakmaya gittik
hasretim daha da katlandı arttı artık
1 aylık kız bebeği bakmaya sevmeye doyamadım inan ki
içim öyle hasrete kabuk bağlamış ki
şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum
eşim evde yokken doya doya ağlıyayım yoksa benim üzüldüğümü görünce dayanamıyo
gel artık hasretim geelllll şu gönlü yaralı anneni daha fazla üzme
dayanamıyorum daha fazla .................................................
amin canım inşallahhhHepsi eslerimuze bize şifa olsun.mucizelerimuze kavusalaim inşallah
Doğal yolla gelirler belki bizlere hic beklemediğimiz andaa
canım bunları nerden getirttin ben burda bulamadım
canım Ermiş aktardan aldık,aradık gönderdiler kargoyla.
Üzülerek hoşgeldin canim
2 kez gittik olmade derken micro oldunuz ama olmadimi
Eğer micro tese olmadiysanuz sanlisinuz demektir.cellattin beyin tedavisinde germ hucrenuz var ve micro tese olmadiysaniz sanslisiniz tedaviye eşinin hastaliginin sebebine bagli olarak daha cabuk cevap verebilir.
Cellaletin bey doğal yolla spern cikmasu için tedavi uyguluyor.
cnm çok zor yaşadıklarımız ya inan ki içimizdeki özlem hasret hiççç bitmeyecek kucağımıza alsak da doya doya koklasak evlatlarımızı
acısı sızısı kabuk başlamışl gibi gözüksede nerdeeeeeee o yara hepp taze
inşlh olacak cnm ne diyeyim ki hep bekleyip inşl demekten başka rabbim güzel günleri hepimize yaşatsın cnm benim ağlama ya bende burda kötü oldum ama
bende çok kötü oldum gözlerim doldu bu bi sınav evet biliyoruz dayanaktan başka çaremiz yokki
tülayımm canım üzme kendini malesef dayanamadığımız oturup hıçkıra hıçkıra ağladığımız okdar çok zamn oluypr ki..sabır biraz daha canım benim..
Canım çok az kaldı bitecek inşallah bu özlem ne olur ağlama inşallah çok güzel evlatların olacak. Allahim yardımcımız olsun rabbım evlatlarimizi en yakın zamanda yollar inşallah
ah cnm sabrımzıın sonu selamet olsun demekten başka çaremiz yokbende çok kötü oldum gözlerim doldu bu bi sınav evet biliyoruz dayanaktan başka çaremiz yokki
güzel haberler alalım senden heyecanla bekiyorum...Bugün tahlilleri verdik inşallah bi adım ilerlemiş olsun( ama meraktan ziyade korkuyla bekliyorum. Germ hücre vardı 7 ay önce şimdi ne durumdayız bilmiyorum. Sonuçlar çıkınca paylscam inşallh :/
cnm rakam olarak pek bilgimiz olmaz ama sperm varmı yokmu anlarız o kadarınımerhaba arkadaslar....eşimin bugun sperm testı sonuclarını aldık ve sonuclar sanırım ıyı deıl ...doktorumuza haftaiçi gidicez....acaba test sonucunu yazsam yorumlaya bılır mısınız...
cnm rakam olarak pek bilgimiz olmaz ama sperm varmı yokmu anlarız o kadarını
Hepinizi cok özledim ikizlerim büyüyor teyzeleri.hep cepten girdigim icin yazmakta çok zorlanıyorum ama hepinizi çok mersk ediyorum hep dualsrımdasınız.her anneler günü çok aglardım. Ve çok dua ederdim lütfen umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin hepinizde bu zor günleri atlatacsksınız allahın izniyle.yazacak o kadar çok şey var ki. hepinizde anne olmayı hakediyor ve geleceğin en fedakar sabırlı annelerisiniz yüreğim hep sizlerle hepinizi gözlerinizden öpüyorum ALLAHA emanet olun
ah canım ahhhhh onlar ne kadar hissetselerde içimizdeki acıyı bizlerden başka kimse anlayamaz
dün bende buna benzer durumlar yaşadım
müdürümüz tarafından bayanlara anneler günü hediyesi olarak gül dağıtıldı
oysa onlar da bilmiyor bu derdimizi
burda benden başka anne olamayan anne hasreti çeken yok maalesef
o anda ağlamamak için kendimi zor tuttum
ilk defa bu anneler günü bana çok acı verdi
ne kadar acı bir şeymiş.anneler gününü evlatsız geçirmek
akşam da bebek bakmaya gittik
hasretim daha da katlandı arttı artık
1 aylık kız bebeği bakmaya sevmeye doyamadım inan ki
içim öyle hasrete kabuk bağlamış ki
şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum
eşim evde yokken doya doya ağlıyayım yoksa benim üzüldüğümü görünce dayanamıyo
gel artık hasretim geelllll şu gönlü yaralı anneni daha fazla üzme
dayanamıyorum daha fazla .................................................
cnm benim ya hoşgeldin tatlım ne güzel bu sene evlatlarınlagireceksin hemde kucağındaHepinizi cok özledim ikizlerim büyüyor teyzeleri.hep cepten girdigim icin yazmakta çok zorlanıyorum ama hepinizi çok mersk ediyorum hep dualsrımdasınız.her anneler günü çok aglardım. Ve çok dua ederdim lütfen umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin hepinizde bu zor günleri atlatacsksınız allahın izniyle.yazacak o kadar çok şey var ki. hepinizde anne olmayı hakediyor ve geleceğin en fedakar sabırlı annelerisiniz yüreğim hep sizlerle hepinizi gözlerinizden öpüyorum ALLAHA emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?