Meryem süresini nasıl okuyorsunuz ben onu hurmaya okutucam 41 tane 21 günde bitecek hergün yenilecek bir erkek bir kadın ben öyle duymuştum kimisi tamamını kadın yicek dedi kimisi beraber anlamadım bilen ve uygulayan varsa yazsınALLH hepimizden razi olsun canım ben hergün okuyorum fakat nete girmedigim için yazamıyorum insAllh 12.oldu sanırım bittiğinde sana yazacağım dua ediyorsun benim için her şeye değer Allaha emanetsinn
Anladım bende hurmaya diye duymuştum hepsi dua zaten farketmez yeterki Rabbim kabul etsinBenim bildigim normal hic birseye okumadan 41 tane meryem
Süresi okunacak. Baskada bilmiyorum
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Benim kayinvalidem 41 gun boyunda hergun 1 hurmaya bir meryem suresi okudu yarisini ben yarisini esim yedi Allah eslerimize sifa verir Inşallah bizede hayırlı evlatlar nasip edsin inşallahMeryem süresini nasıl okuyorsunuz ben onu hurmaya okutucam 41 tane 21 günde bitecek hergün yenilecek bir erkek bir kadın ben öyle duymuştum kimisi tamamını kadın yicek dedi kimisi beraber anlamadım bilen ve uygulayan varsa yazsın
İnşaallah hayırlısından Rabbim dualarımızı geri çevirmesin bende öyle yapayım o zamanBenim kayinvalidem 41 gun boyunda hergun 1 hurmaya bir meryem suresi okudu yarisini ben yarisini esim yedi Allah eslerimize sifa verir Inşallah bizede hayırlı evlatlar nasip edsin inşallah
Kızlar hafta sonu tahlil yaptırmıştık. Sonuçlar çıkmış 525.000 immature germ hücre 182.000 e düşmüş. 1.900 000 olan lökosit 1.218 000 e düşmüş. Çok kötü oldum. Neden böyle oldu ki?
Canım <%1 spermatid %99 spermatosit yazıyor. Lökosit evet fazlaydı zaten ama o düşünce immature biraz da olsa yükselir diye umut etmiştim zaten sperm hayalim yok daha henüz ama böyle bir düşüş de beklemiyordum. Ağlayamıyorum da işyerinde. Rabbim beni deniyor bakalım nasıl dayanacağım.
Kızlar hafta sonu tahlil yaptırmıştık. Sonuçlar çıkmış 525.000 immature germ hücre 182.000 e düşmüş. 1.900 000 olan lökosit 1.218 000 e düşmüş. Çok kötü oldum. Neden böyle oldu ki?
Ne demek canim seve seve dua ediyorum insallah allahim sag salim bebegini kucagina almayi nasip eder eli ayagi düzgün saglikli bir bebisin olsun insallah. Canim ben 28.05 yolla cikiyorum netim olmicak hani bana yazarsin ben cevap yazmazsam sasma simdiden sana tesekür ediyorum allah senden razi olsun. Hakkini helal et canim.
Buaralar doktora gittinmi canim?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Meryem süresini naamin👪l okuyorsunuz ben onu hurmaya okutucam 41 tane 21 günde bitecek hergün yenilecek bir erkek bir kadın ben öyle duymuştum kimisi tamamını kadın yicek dedi kimisi beraber anlamadım bilen ve uygulayan varsa yazsın
merhabalar arkadaslar gecen gun hemen cıkmak zorunda kaldım..eşim yanımdaydı...eşim sperm sonucları cıktı...
sperm sayısı,ileri,yerınde hareketlı sayıları,morfolojı,lokosır degerlerı hıcbırı yok...enalttada azosperm yazıyo...yazın doktorumuzu gıdıcez...eşimin hic canlı sperm mı yok sanırım...yanı bızım durumumuzda olan var mı...tedavı sı var mı bu işin???eşimin morelını bozmamak için konuyu acamıyorum ...durumumuz cok mu kötü....eşime doktor varıkosel olabılır demıstı...amelıyat der mı sizce? yarına kadar nasıl sabredıcem...ailelere soylemek dogru olur mu dururmumuzu????akıl verın kızlar lutfen
canımınn içi geçmiş olsunn yaa üzüldümmmm...
ama azospermi olup ameiyatla operasyonla sperm alınıp hamile kalan çok insan okuudum canım ben burda...
bence önce doktorunuzla görüşün belki tedavi der bu süreçte ailelere duyurmayın...ama ameliyat falan denirse tabiki duyururulacak...
eşine destek olman lazım canımmm...
dua edicem sizin içinnn
canım 5 dakika da bir mesaj atıldığı için yazamadım sana burdan yazıyorum. Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim SaraçoğluKeçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzumerhabalar arkadaslar gecen gun hemen cıkmak zorunda kaldım..eşim yanımdaydı...eşim sperm sonucları cıktı...
sperm sayısı,ileri,yerınde hareketlı sayıları,morfolojı,lokosır degerlerı hıcbırı yok...enalttada azosperm yazıyo...yazın doktorumuzu gıdıcez...eşimin hic canlı sperm mı yok sanırım...yanı bızım durumumuzda olan var mı...tedavı sı var mı bu işin???eşimin morelını bozmamak için konuyu acamıyorum ...durumumuz cok mu kötü....eşime doktor varıkosel olabılır demıstı...amelıyat der mı sizce? yarına kadar nasıl sabredıcem...ailelere soylemek dogru olur mu dururmumuzu????akıl verın kızlar lutfen
canım germ hücre azalmış ama bölünme başlamış sonuçta 2.ve 3.evre spermleriniz var şuan,Ersel bey germ hücre sayısı sadece 6.000 olan bir hastadan sperm çıktığını söylemişti.Sabretmemiz gerekiyor uzun bir süreç var önümüzde,tedavinizin kaçıncı ayındasinız,şimdi spermatositlerin azalmasi spermatitlerin çoğalması beklenecek ama dediğim gibi lökosit çok fazla önce onun temizlenmesi lazım spermi olan bir hastanın lökos4ti artınca spermleri çıkmamaya başlamış Bursada söylemişlerdi.Ek bilgi,Lökosit için:Korunulacak,et ve yumurta yenmeyecek
Canım <%1 spermatid %99 spermatosit yazıyor. Lökosit evet fazlaydı zaten ama o düşünce immature biraz da olsa yükselir diye umut etmiştim zaten sperm hayalim yok daha henüz ama böyle bir düşüş de beklemiyordum. Ağlayamıyorum da işyerinde. Rabbim beni deniyor bakalım nasıl dayanacağım.
merhabalar arkadaslar gecen gun hemen cıkmak zorunda kaldım..eşim yanımdaydı...eşim sperm sonucları cıktı...
Arkadasım bnde burda eşime keçiboynuzu buldugum surece içirecem onun dısında gecen hafta kestane balı bulmuş hemen satın almış. Bır kavanozda cevız, fındık, corekotu ve tarcını karıstırıp hergun bır ıkı kasık yemesını saglayacam ınsllh faydasını goruruz..canım 5 dakika da bir mesaj atıldığı için yazamadım sana burdan yazıyorum. Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim SaraçoğluKeçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız. bu tarifi uygula doktor ne derse desin bir ay dene ilaça başlamadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?