- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Ahh canım benden sonra evlenenler benle aynı donemde evlenenler hepsi dogum yaptı ve ardı ardına hamılelık haberı alıyorum kahrolmuyormuyum kahroluyorum ama yapacak bişey yokne yapalım canım sende haklısın ınsan kafayı yer vallahı yer, ben bu halde bıle acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum :) bnde ki psıkolojı bambaska :)
evet elden bişey gelmıyor canım...allahım izin verırse olucak..sorma o kafa bende de var... :) ümit bıtmıyo...inş bitmesin ümitlerimiz herseye ragmen..
Amin canım amın :)
görüşürüz canım..umarım güzel haberlerle gelirim...ben kacayım...hayırlı geceler...
Herkese günaydın
cuma günü kontrolümüz vardı. yazmaya ancak fırsatım oldu.
Maalesef kötü bir istanbul turu geçirdik.
eşimin germ hücreleri 1 600 000 den 700 000 e düşmüş
lökosit %34 den %46 ya çıkmış
volüm 7 den 2 ye düşmüş
fsh 5 den 8 e çıkmış
anlayacağınız yolunda giden hiç birşey yok.ilerlemeden vazgeçtim yerimizde saysaydık ona bile razıydım. bir yıldır o kadar dikkat etmiştiki eşim o yüzden umutluyduk. hiç aksatmadan binbir eziyetle iş yerinde o ilaçları içti. yemesine içmesine çok dikkat ettik ama hepsi boşunaymış. 3 gün boyunca istanbulun bütün yağmurunu yedik. bir yandan seviniyorum yağmur yağıyor diye bir yandan bizi mi buldu diyorum. yol bilmiyoruz iz bilmiyoruz o yağmurun altında bir Celalettin Beye bir ersel beye bir andromere bir eczaneye
Herkese günaydın
cuma günü kontrolümüz vardı. yazmaya ancak fırsatım oldu.
Maalesef kötü bir istanbul turu geçirdik.
eşimin germ hücreleri 1 600 000 den 700 000 e düşmüş
lökosit %34 den %46 ya çıkmış
volüm 7 den 2 ye düşmüş
fsh 5 den 8 e çıkmış
anlayacağınız yolunda giden hiç birşey yok.ilerlemeden vazgeçtim yerimizde saysaydık ona bile razıydım. bir yıldır o kadar dikkat etmiştiki eşim o yüzden umutluyduk. hiç aksatmadan binbir eziyetle iş yerinde o ilaçları içti. yemesine içmesine çok dikkat ettik ama hepsi boşunaymış. 3 gün boyunca istanbulun bütün yağmurunu yedik. bir yandan seviniyorum yağmur yağıyor diye bir yandan bizi mi buldu diyorum. yol bilmiyoruz iz bilmiyoruz o yağmurun altında bir Celalettin Beye bir ersel beye bir andromere bir eczaneye
androloji derneği başkanı selahattin çayan.şiddetle tavsiye ederim canım.
Ne gibi bi tedavi uyguluyo cnm size. Sizin problem neydi
spermiyogram
Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve son testimizde 636.000 germ hücre 134.000 lökosit çıktı. germ hücrelerin % 68'i spermatid, %32'si spermatosid olarak yazılmış. Tecrübeli arkadaşlarım sizce bu sonuç nasıl tedaviye yeni başlıcaz bu oranlarla sperm çıkışı olabilirmi ve bu süreç ne kadar sürer acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbişe anlayamıyorum.Bizde Celalettin beyle başlıyoruz tedaviye. Allahım bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımın eşlerine acil şifalar nasip eder inşallah hem bize hem de eşlerimize bol sabır azim ve dayanma gücü nasip eylesin inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı ve salih bebekler nasip eylesin..
dualarım hep seninle meltemcim sen burda kader arkadaşım oldun bir çok şey paylaştık Rabbim senin de yüzünü güldürecek en kisa zamanda biliyortamam canım yapıyorum zaten...ins düzelir degerlerımız dua et olur mu?
spermiyogram
Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve son testimizde 636.000 germ hücre 134.000 lökosit çıktı. germ hücrelerin % 68'i spermatid, %32'si spermatosid olarak yazılmış. Tecrübeli arkadaşlarım sizce bu sonuç nasıl tedaviye yeni başlıcaz bu oranlarla sperm çıkışı olabilirmi ve bu süreç ne kadar sürer acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbişe anlayamıyorum.Bizde Celalettin beyle başlıyoruz tedaviye. Allahım bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımın eşlerine acil şifalar nasip eder inşallah hem bize hem de eşlerimize bol sabır azim ve dayanma gücü nasip eylesin inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı ve salih bebekler nasip eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?