- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 38
benim durumum sizden biraz farklıydı %10 hareketlilik vardı doktor ilaç verdi kullanmadık 1 ay keçiboynuzunu denedik hemen o ay hamile kaldım 9 aydır olmuyordu. rabbim den ümit kesilmez bitkisel tarifleri de yabana atmamak lazım.Merhaba canım , bızdede aynı sorun var. 3 ayrı testte sıfır . Onun dısında eşim işinden dolayı yıllardır ayakta ve yıllar once olusan varıkoselı var . Doktorumuz muayene ettı ultrasonda da gozuktu zaten. Amelıyatımız hazıranda ınsallh. Ama burdakı doktorum dırek tup bebege gıdın dedı ama acelenız yoksa da 6 ay bekleyın dedı bu sızın tercıhınz dedı. Varıkosel sıfırlatmaz sadece zayıflastırır dedı. Arkadasım bence amelıyat denılırse sızde yaptırın en azından cıkıs olmazsa bıle mıkroteseyle alınacak spermler saglıklı olur bnm fıkrım bu !
Aıle konusuna gelecek olursa canm bız subat ayından berı bılıyoruz kımseye solemedık ama amelıyat sozkonusu olunca annesıne kaynanama soledık mecbur kaldık onun dısında aılem bılmıyor. Sorunun bende oldugunu bılıyorlar. Hoş bndede sorun var zaten mıcreadenom var bnde 1 yıl tedavı surecım oldu tam iyleştırmeden bebek calısmasına baslayalım dedım ve eşimin azosperm oldugunu oğrendık..
Hersey kısmet canım kımseye anlatamamak insanı daha da mahfedıyor. Suan annemın en kucuk kızının bu yuregındekı acısını bılse dıyorum kahrolurama onada kıyamıyorum içime atıyorum ..
Arkadasım bnde burda eşime keçiboynuzu buldugum surece içirecem onun dısında gecen hafta kestane balı bulmuş hemen satın almış. Bır kavanozda cevız, fındık, corekotu ve tarcını karıstırıp hergun bır ıkı kasık yemesını saglayacam ınsllh faydasını goruruz..
benim durumum sizden biraz farklıydı %10 hareketlilik vardı doktor ilaç verdi kullanmadık 1 ay keçiboynuzunu denedik hemen o ay hamile kaldım 9 aydır olmuyordu. rabbim den ümit kesilmez bitkisel tarifleri de yabana atmamak lazım.
amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim 1oğlum vardı 2. olmayınca daha bir evlat kıymetli oldu bize. ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki düşünün evladım varken 2. si olmuyor diye kahrolduk aylarca şuraya hamileyim yazmayı o kadar istiyrodum ki rabbim tüm isteklerinizi dilekleriniz en kısa sürede sizlere nasip etsin. dualarım hep sizlerle takip edicem hepinizi..Ayy allahım bızede hamıleyım demeyı nasıp etsın.. Insallah bızlerde faydasını goruruz canım bızlere dua et..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn..:)
Kızlar sürekli okuyorum eşimiz hiç mi et yumurta yemeyecek bizim lökosit % 100 çıktı ne yemesi gerekiyo yardimci olur musunuz
çok saol canım...çok üzgünüm eşime destek olmaya calısıyorum...zaten doktora gıdıcez ...durma göre ailelere söylıcez sanırım..çünkü bununla tek başedebilir miyiz bilmıyorum...tesekkür ederim
tulay'cım seni eklemeye çalıştım ama yok yapamıyorum ben bunu:)
amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim 1oğlum vardı 2. olmayınca daha bir evlat kıymetli oldu bize. ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki düşünün evladım varken 2. si olmuyor diye kahrolduk aylarca şuraya hamileyim yazmayı o kadar istiyrodum ki rabbim tüm isteklerinizi dilekleriniz en kısa sürede sizlere nasip etsin. dualarım hep sizlerle takip edicem hepinizi..
Çok sağol cnm cevap için.. tavuk eti yenebilir değilmi.erikli aldiriyim ozaman. Normal sular nasıl bi etki yapıo. Menengic bizim gibi daha 3 veya 4.evrede olmayanlara etki ederim cnmcanım et olarak öyle heryerde satılan etlerden yemeyecek
doğal olanından yenecek
sırf et lökosit yapmaz bence.
bunun altında başka şeylerde vardır mutlaka.
hazır su olarak sertlik derecesi yüksek olan erikli sudan içsin
yumurta yenmeyecek ama haftada 1 olabilir kendisine ödül olarak
ersel bey bursa daki konferans da menegeç kahvesi,çemen otu yeyin demişti
Çok sağol cnm cevap için.. tavuk eti yenebilir değilmi.erikli aldiriyim ozaman. Normal sular nasıl bi etki yapıo. Menengic bizim gibi daha 3 veya 4.evrede olmayanlara etki ederim cnm
tavuk eti de hafta da 1 kez yenilebilir
menengec belki faydalı olabilir siz de kullanın isterseniz
Sen napiosun cnm yemeklerde ne yedircegimi şaşırdım :)) sen daha bilgilisn bu konuda . Ne yediriosun eşine
Arkadşlar lökosit sayımız 495000 den 574000 e yukselmiş. Yani Oran %33 ken %41 olmuş. İmmatür germ hücre 1.000.000 den 926 000 e düşmüş yani oran 67 den 59 olmus. % 22 spermatit % 78 spermatosit.. Bunların hangisi 2. 3. Evreydi. Kan degerleri nornale dönmüş. Daha cok yolumuz var sanırım. 2015 de bari anne olsam 2009 dan beri her yıl hesap yapıyorum tutmuyo. Sizce değerler ne kadar sure veriyo tüp bebek için buna yakın drğerleri olup tüp bebek için ne kadar sure beklenir acep.
daha çok bakliyat ve sebze ağırlıklı yemekler yapıyorum canım
öyle fazla özendiğim söylenemez
ALLAH ne verdiyse misali
Canım bence sonuçlar gayet güzel hemen dert etme
%22 spermtatit 3. evre oluyor bildiğim kadarı ile
Spermtatit haploit kromozom sayılı hücre demek
spermatit:
Spermatogenez sırasında testiste ikincil spermatositin ikinci mayozda bölünmesi sonucu meydana gelen ve spermaya dönüşecek olan haploid kromozomlu bir hücre,
Hiç hesap yapma,Rabbim ne zaman verirse o zaman olacak işte
Burda tek yapmamız gereken şey dua.
Dualarda buluşmak dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?