Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim durumum sizden biraz farklıydı %10 hareketlilik vardı doktor ilaç verdi kullanmadık 1 ay keçiboynuzunu denedik hemen o ay hamile kaldım 9 aydır olmuyordu. rabbim den ümit kesilmez bitkisel tarifleri de yabana atmamak lazım.

Kızlar sürekli okuyorum eşimiz hiç mi et yumurta yemeyecek bizim lökosit % 100 çıktı ne yemesi gerekiyo yardimci olur musunuz

Ayy allahım bızede hamıleyım demeyı nasıp etsın.. Insallah bızlerde faydasını goruruz canım bızlere dua et..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn..:)

Ayy allahım bızede hamıleyım demeyı nasıp etsın.. Insallah bızlerde faydasını goruruz canım bızlere dua et..
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnn..:)
amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim 1oğlum vardı 2. olmayınca daha bir evlat kıymetli oldu bize. ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki düşünün evladım varken 2. si olmuyor diye kahrolduk aylarca şuraya hamileyim yazmayı o kadar istiyrodum ki rabbim tüm isteklerinizi dilekleriniz en kısa sürede sizlere nasip etsin. dualarım hep sizlerle takip edicem hepinizi..

Kızlar sürekli okuyorum eşimiz hiç mi et yumurta yemeyecek bizim lökosit % 100 çıktı ne yemesi gerekiyo yardimci olur musunuz

canım et olarak öyle heryerde satılan etlerden yemeyecek
doğal olanından yenecek
sırf et lökosit yapmaz bence.
bunun altında başka şeylerde vardır mutlaka.
hazır su olarak sertlik derecesi yüksek olan erikli sudan içsin
yumurta yenmeyecek ama haftada 1 olabilir kendisine ödül olarak
ersel bey bursa daki konferans da menegeç kahvesi,çemen otu yeyin demişti

Cnm biz ailelere söyledik emin ol daha az hasarla geçirdik ilk ogrendgmz ilk ani.allah yardimcmz olsun. Rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsın Evimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.

Canım bnm cok tesekkur ederız. Olsada ınsan ıstıyor cocuklara doyulmaz onlar bu dunyanın en masum meleklerı hayatı gzuelleştıren var olmalrı:) vaktı gelınce bızede saglıklı evlatlar nasıp etsın..

Çok sağol cnm cevap için.. tavuk eti yenebilir değilmi.erikli aldiriyim ozaman. Normal sular nasıl bi etki yapıo. Menengic bizim gibi daha 3 veya 4.evrede olmayanlara etki ederim cnm

Çok sağol cnm cevap için.. tavuk eti yenebilir değilmi.erikli aldiriyim ozaman. Normal sular nasıl bi etki yapıo. Menengic bizim gibi daha 3 veya 4.evrede olmayanlara etki ederim cnm

tavuk eti de hafta da 1 kez yenilebilir
menengec belki faydalı olabilir siz de kullanın isterseniz

Arkadşlar lökosit sayımız 495000 den 574000 e yukselmiş. Yani Oran %33 ken %41 olmuş. İmmatür germ hücre 1.000.000 den 926 000 e düşmüş yani oran 67 den 59 olmus. % 22 spermatit % 78 spermatosit.. Bunların hangisi 2. 3. Evreydi. Kan degerleri nornale dönmüş. Daha cok yolumuz var sanırım. 2015 de bari anne olsam 2009 dan beri her yıl hesap yapıyorum tutmuyo. Sizce değerler ne kadar sure veriyo tüp bebek için buna yakın drğerleri olup tüp bebek için ne kadar sure beklenir acep.

35-penpis___________________13/05/2014 Salı
36-egem____________________14/05/2014 Çarşamba
37-esnylmz__________________15/05/2015 Perşembe

Canım bence sonuçlar gayet güzel hemen dert etme
%22 spermtatit 3. evre oluyor bildiğim kadarı ile
Spermtatit haploit kromozom sayılı hücre demek
spermatit:
Spermatogenez sırasında testiste ikincil spermatositin ikinci mayozda bölünmesi sonucu meydana gelen ve spermaya dönüşecek olan haploid kromozomlu bir hücre,

Hiç hesap yapma,Rabbim ne zaman verirse o zaman olacak işte
Burda tek yapmamız gereken şey dua.
Dualarda buluşmak dileği ile

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhabalar nasılsınız bu aralar giremiyorum annemler vardı döndüler memlekete bişey soracaktım size barış eczanesinden vitamin takviyesi kullanan var mı icinde folik asit de olan bir takviye varmış dörtlü diye isteniyormus hangisi olduğunu bilen var mı

İnşallh canmm :) menengiç otunu alayım hemen herşey dua ile oluyor zaten başka bişey yok elimizde. Hepimiz biran önce buluşalım yavrularımızla ve kimsede olmasın bu dert. Rabbim cekemeyecegimiz yükü yüklemez. Kün fe yekün ol diyecek ve olacak inşallh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…