Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım,aynen bızde de varıkosel de cıktı canım.sonrada bu test ,ultrason muayenesı.evet amelıyat derse eşim olacam dıyor.doktorla görüşecegız....amelıyatı sız mı doktor mu hazırana attı canım...acaba ssk karsılıyor mu amelıyatı bılgın var mı? masaallah tek basına nasıl kalddırablıyorsun coookkk zor...amelıyat derse eşimin aılesıne soylerız sanırım...haberlerı olsun..sonuccta evlatları..sanada cok gecmıs olsun canım...içine atıp kendını yıpratma bence...tabı sen bılırsın...inş tedavıler hayırlı sonuc verırde bızde mutluluga ulasırız canım....

Cnm biz ailelere söyledik emin ol daha az hasarla geçirdik ilk ogrendgmz ilk ani.allah yardimcmz olsun. Rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsın Evimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.

aminnn canım....bende tek basıma kaldırabılcegımı sanmıyorum...manevı desteklerı olursa daha ıyı oluruz dıyorum...bı yandan mılletın dılıne dusmek var...hayırlısı

tamam canım yapıyorum zaten...ins düzelir degerlerımız dua et olur mu?

Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve son testimizde 636.000 germ hücre 134.000 lökosit çıktı. germ hücrelerin % 68'i spermatid, %32'si spermatosid olarak yazılmış. Tecrübeli arkadaşlarım sizce bu sonuç nasıl tedaviye yeni başlıcaz bu oranlarla sperm çıkışı olabilirmi ve bu süreç ne kadar sürer acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbişe anlayamıyorum.Bizde Celalettin beyle başlıyoruz tedaviye. Allahım bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımın eşlerine acil şifalar nasip eder inşallah hem bize hem de eşlerimize bol sabır azim ve dayanma gücü nasip eylesin inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı ve salih bebekler nasip eylesin..

merhaba canım bende yenıyım bu konularda pek bılgım yok yardımcı olamıcam...allah şifalar versın hepimize

30 nisanda randevumuz vardı, bızde gıderken ultrason sonucu goturmeyı untmustuk. Bende o sırada varıkosel var dedım doktor hemen muayene ettı ve ılk tarıh 4 hazırana verdı. Canım ayrıca ben yırtdısındayım turkıyede hastahanelerden hıc bılgım yok.
Ah canım güçlü olmaya çalışıyorum bizde amelıyat olacak dıye soledık yoksa solemeyecektık. İçimi baylaşabıldıgım candanda ote bır dostum var onunla kınusuyorum ama ıster ıstemez dort duvar arasında düşünüyorum..
İnşllh canım inşllh haberleşelim aynı yoldayız beraber ılerleyelım..

hımmm anladım canım...allahım şifa verır inş..ne guzel bir dostun varmıs bende oda yok...komsularım var ama herkes cok bılıp bılmeden laf edıyolar...ameliyat derlerse mecbur soylerız..evet canım cok iyi olur...süreci beraber paylaşırız

Canım forumlarda okudugum kadarıyla kaln arkadaslar var. Ameliyatla eşinde sperm bakılıyor bulunursa sperme rastlanırsa alınıp tup bebkle kalınıyor.

anladım canım bakalım doktorumuz ne dıyecek...artık ona göre yol çizicez

azospermli birinin eşi hamile kalır mı??????????????????
canım forumlarda okudugm kadarıyla kalan arkadaslar var. Amiletla eşinde sperm bakılıyor sperme rastlanırsa alınıp tup bebekle kalınıyor.

evet canım ablama anneme anlatamadıgım seylerı onunla konusabılıyorum malesef oda evlat hasretı cekıyor . aman komsuları umursama bn uzagım dıye bas agrısı cekmıyorum ama Turkıyeye ınınce soracaklar hoş netten soranlara düşünmüyorum dıyorum ama içimdeki acıyı kımse bılmıyor malesef
İnşllh canım bizdede sızdede amelıyattan sonra cıkıs gercekleşir..

anladım canım bakalım doktorumuz ne dıyecek...artık ona göre yol çizicez

Canım bılıyormusun doktor size bir kotu bırde ıyı haberım var dedı bn once kotu haberı ver dedım.. Oda bana dedıkı dırek tup bebege gıdın dedı .. Iyı haberde bıyopsı sonucu eşimde hücreler gorulmüş allahıma binlerce şükür . Varıkoselı gordukten sonrada 6 ay bekleyın amelıyattan sonra tup bebege gıdersınız dedı aslında bnm umudum yok ama Rabbım buyuk ..

arkadasın adına da üzüldüm canım..ama ceken ıçinde olan anlıyor canım...cok zor bıdurum...artık kımse umrumdaa deıl canım..kım ne derse desın..bu bızım elımızde olan şey deıl kı..herkesın basına gelebılır...öncelıgımız kendımız ve nasıpse bebeklerımız...aminnn canımmm

masallah canım hücrelere sevındım...bızede yaparmı acaba bıyopsı..eşimi elle muayene ettı,ultrason ve sperm testı ..bunları yaptık şimdiye kadar...bunlara göre bakalım bıze neler dıyecek...acaba baska yerdede tekrar mı yaptırsak sperm testı??
umudunu kaybetmıyelım canım..yoksa naparız..ben ilk duydugumda dunya basıma yıkıldı..eşime destek olmaya yanında aglamamaya calısıyorum...allahım yuzumuzu guldursun inş

Kesinlikle canım Rabbım bızımde yuzumuzu guldursun.. Kaderımızde bu varmış.
Canım bız ıkı ayrı yerde yaptık ve sonuc aynıydı labaratuvar tekrar gel dedıler onlar bıle sasırdı bızım vakaya 3. Cu testi istedıler oda aynı ama sızde baska bıryerde yapın belkıde sansınıza guzel sonuc cıkar canım. Ama bnm burdakı doktorum bıyopsi yaptırdıgımıza kızdı. O sperm bosu bosuna alındı dedı yazık dedı bız onu tup bebekte kullanmak için alırdık dedı .ben gunlerce annemın karsısına kameraya cıkamadım gozlerımın şiş olmasından ama eşimin yıprandıgını gorunce toparlandım cnm

bız sonucu aldık ama doktora gösterıcez kagıt bombos hıc deger yazmıyor...ccoookkk korkuyorum bebegınız olmaz derse diye...belkı tekrar testı yapın der...cok ıyı anlıyorum senı...bende kendımı tuttum tutdum tel görusmemızde patladım aglamaktan konusamadıgımı bılıyorum..annemede anlatmasaydı kafayı yerdım..çünkü eşim ve ben kımseyle paylasamadık...cevremde yenı evlıler bebeklerı yasına gırmemıs yasına yenı gırmıs hamıle arkadasım var...gözüme gözüme gırıyo hersey...unutmaya aklımdan konuyu atmaya ıhtıyacım var ama olmuyo...evet eşlerimiz için kendımızı toparlayıp bırbırımıze destek olmak...cunku stres olmamamız gerek..tabı nasıl olacaksa bu

Ahh canım benden sonra evlenenler benle aynı donemde evlenenler hepsi dogum yaptı ve ardı ardına hamılelık haberı alıyorum kahrolmuyormuyum kahroluyorum ama yapacak bişey yok ne yapalım canım sende haklısın ınsan kafayı yer vallahı yer, ben bu halde bıle acaba hamılemıyım dıye dusunuyorum :) bnde ki psıkolojı bambaska :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…