Merhaba canım , bızdede aynı sorun var. 3 ayrı testte sıfır . Onun dısında eşim işinden dolayı yıllardır ayakta ve yıllar once olusan varıkoselı var . Doktorumuz muayene ettı ultrasonda da gozuktu zaten. Amelıyatımız hazıranda ınsallh. Ama burdakı doktorum dırek tup bebege gıdın dedı ama acelenız yoksa da 6 ay bekleyın dedı bu sızın tercıhınz dedı. Varıkosel sıfırlatmaz sadece zayıflastırır dedı. Arkadasım bence amelıyat denılırse sızde yaptırın en azından cıkıs olmazsa bıle mıkroteseyle alınacak spermler saglıklı olur bnm fıkrım bu !
Aıle konusuna gelecek olursa canm bız subat ayından berı bılıyoruz kımseye solemedık ama amelıyat sozkonusu olunca annesıne kaynanama soledık mecbur kaldık onun dısında aılem bılmıyor. Sorunun bende oldugunu bılıyorlar. Hoş bndede sorun var zaten mıcreadenom var bnde 1 yıl tedavı surecım oldu tam iyleştırmeden bebek calısmasına baslayalım dedım ve eşimin azosperm oldugunu oğrendık..
Hersey kısmet canım kımseye anlatamamak insanı daha da mahfedıyor. Suan annemın en kucuk kızının bu yuregındekı acısını bılse dıyorum kahrolurama onada kıyamıyorum içime atıyorum ..
Arkadasım bnde burda eşime keçiboynuzu buldugum surece içirecem onun dısında gecen hafta kestane balı bulmuş hemen satın almış. Bır kavanozda cevız, fındık, corekotu ve tarcını karıstırıp hergun bır ıkı kasık yemesını saglayacam ınsllh faydasını goruruz..
Cnm biz ailelere söyledik emin ol daha az hasarla geçirdik ilk ogrendgmz ilk ani.allah yardimcmz olsun. Rabbim hepimize evlat sevgisini yasatsın Evimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.
tamam canım yapıyorum zaten...ins düzelir degerlerımız dua et olur mu?canım 5 dakika da bir mesaj atıldığı için yazamadım sana burdan yazıyorum. Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim SaraçoğluKeçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız. bu tarifi uygula doktor ne derse desin bir ay dene ilaça başlamadan önce.
Merhaba arkadaşlar, benim eşimde azospermi ve son testimizde 636.000 germ hücre 134.000 lökosit çıktı. germ hücrelerin % 68'i spermatid, %32'si spermatosid olarak yazılmış. Tecrübeli arkadaşlarım sizce bu sonuç nasıl tedaviye yeni başlıcaz bu oranlarla sperm çıkışı olabilirmi ve bu süreç ne kadar sürer acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbişe anlayamıyorum.Bizde Celalettin beyle başlıyoruz tedaviye. Allahım bu durumu yaşayan bütün arkadaşlarımın eşlerine acil şifalar nasip eder inşallah hem bize hem de eşlerimize bol sabır azim ve dayanma gücü nasip eylesin inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı ve salih bebekler nasip eylesin..
merhaba canım bende yenıyım bu konularda pek bılgım yok yardımcı olamıcam...allah şifalar versın hepimize
merhaba canım,aynen bızde de varıkosel de cıktı canım.sonrada bu test ,ultrason muayenesı.evet amelıyat derse eşim olacam dıyor.doktorla görüşecegız....amelıyatı sız mı doktor mu hazırana attı canım...acaba ssk karsılıyor mu amelıyatı bılgın var mı? masaallah tek basına nasıl kalddırablıyorsun coookkk zor...amelıyat derse eşimin aılesıne soylerız sanırım...haberlerı olsun..sonuccta evlatları..sanada cok gecmıs olsun canım...içine atıp kendını yıpratma bence...tabı sen bılırsın...inş tedavıler hayırlı sonuc verırde bızde mutluluga ulasırız canım....
aminnn canım....bende tek basıma kaldırabılcegımı sanmıyorum...manevı desteklerı olursa daha ıyı oluruz dıyorum...bı yandan mılletın dılıne dusmek var...hayırlısı
azospermli birinin eşi hamile kalır mı??????????????????
30 nisanda randevumuz vardı, bızde gıderken ultrason sonucu goturmeyı untmustuk. Bende o sırada varıkosel var dedım doktor hemen muayene ettı ve ılk tarıh 4 hazırana verdı. Canım ayrıca ben yırtdısındayım turkıyede hastahanelerden hıc bılgım yok.
Ah canım güçlü olmaya çalışıyorum bizde amelıyat olacak dıye soledık yoksa solemeyecektık. İçimi baylaşabıldıgım candanda ote bır dostum var onunla kınusuyorum ama ıster ıstemez dort duvar arasında düşünüyorum..
İnşllh canım inşllh haberleşelim aynı yoldayız beraber ılerleyelım..
bende merak edıyorum bilen arkadaslar yardımcı olur mu bıze
Canım forumlarda okudugum kadarıyla kaln arkadaslar var. Ameliyatla eşinde sperm bakılıyor bulunursa sperme rastlanırsa alınıp tup bebkle kalınıyor.
canım forumlarda okudugm kadarıyla kalan arkadaslar var. Amiletla eşinde sperm bakılıyor sperme rastlanırsa alınıp tup bebekle kalınıyor.azospermli birinin eşi hamile kalır mı??????????????????
evet canım ablama anneme anlatamadıgım seylerı onunla konusabılıyorum malesef oda evlat hasretı cekıyor .hımmm anladım canım...allahım şifa verır inş..ne guzel bir dostun varmıs bende oda yok...komsularım var ama herkes cok bılıp bılmeden laf edıyolar...ameliyat derlerse mecbur soylerız..evet canım cok iyi olur...süreci beraber paylaşırız
anladım canım bakalım doktorumuz ne dıyecek...artık ona göre yol çizicez
canım forumlarda okudugm kadarıyla kalan arkadaslar var. Amiletla eşinde sperm bakılıyor sperme rastlanırsa alınıp tup bebekle kalınıyor.
evet canım ablama anneme anlatamadıgım seylerı onunla konusabılıyorum malesef oda evlat hasretı cekıyor .aman komsuları umursama bn uzagım dıye bas agrısı cekmıyorum ama Turkıyeye ınınce soracaklar hoş netten soranlara düşünmüyorum dıyorum ama içimdeki acıyı kımse bılmıyor malesef
İnşllh canım bizdede sızdede amelıyattan sonra cıkıs gercekleşir..
Canım bılıyormusun doktor size bir kotu bırde ıyı haberım var dedı bn once kotu haberı ver dedım.. Oda bana dedıkı dırek tup bebege gıdın dedı .. Iyı haberde bıyopsı sonucu eşimde hücreler gorulmüş allahıma binlerce şükür . Varıkoselı gordukten sonrada 6 ay bekleyın amelıyattan sonra tup bebege gıdersınız dedıaslında bnm umudum yok ama Rabbım buyuk ..
arkadasın adına da üzüldüm canım..ama ceken ıçinde olan anlıyor canım...cok zor bıdurum...artık kımse umrumdaa deıl canım..kım ne derse desın..bu bızım elımızde olan şey deıl kı..herkesın basına gelebılır...öncelıgımız kendımız ve nasıpse bebeklerımız...aminnn canımmm
masallah canım hücrelere sevındım...bızede yaparmı acaba bıyopsı..eşimi elle muayene ettı,ultrason ve sperm testı ..bunları yaptık şimdiye kadar...bunlara göre bakalım bıze neler dıyecek...acaba baska yerdede tekrar mı yaptırsak sperm testı??
umudunu kaybetmıyelım canım..yoksa naparız..ben ilk duydugumda dunya basıma yıkıldı..eşime destek olmaya yanında aglamamaya calısıyorum...allahım yuzumuzu guldursun inş
Kesinlikle canım Rabbım bızımde yuzumuzu guldursun.. Kaderımızde bu varmış.
Canım bız ıkı ayrı yerde yaptık ve sonuc aynıydı labaratuvar tekrar gel dedıler onlar bıle sasırdı bızım vakaya3. Cu testi istedıler oda aynı ama sızde baska bıryerde yapın belkıde sansınıza guzel sonuc cıkar canım. Ama bnm burdakı doktorum bıyopsi yaptırdıgımıza kızdı. O sperm bosu bosuna alındı dedı yazık dedı bız onu tup bebekte kullanmak için alırdık dedı .ben gunlerce annemın karsısına kameraya cıkamadım gozlerımın şiş olmasından ama eşimin yıprandıgını gorunce toparlandım cnm
bız sonucu aldık ama doktora gösterıcez kagıt bombos hıc deger yazmıyor...ccoookkk korkuyorum bebegınız olmaz derse diye...belkı tekrar testı yapın der...cok ıyı anlıyorum senı...bende kendımı tuttum tutdum tel görusmemızde patladım aglamaktan konusamadıgımı bılıyorum..annemede anlatmasaydı kafayı yerdım..çünkü eşim ve ben kımseyle paylasamadık...cevremde yenı evlıler bebeklerı yasına gırmemıs yasına yenı gırmıs hamıle arkadasım var...gözüme gözüme gırıyo hersey...unutmaya aklımdan konuyu atmaya ıhtıyacım var ama olmuyo...evet eşlerimiz için kendımızı toparlayıp bırbırımıze destek olmak...cunku stres olmamamız gerek..tabı nasıl olacaksa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?