sağol nasıl gidiyor bakalımsanada günaydın canım
nasıl olsun canım dün doktorumuza gittik ikili test yaptırdık bu down sendrom testi sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacaksağol nasıl gidiyor bakalım
miniklerini gördün dün demek ne güzel:13:nasıl olsun canım dün doktorumuza gittik ikili test yaptırdık bu down sendrom testi sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacak
ama şimdilik minişlerimin gelişimleri iyi çok şükür inşallah sonuçlarda güzel çıkacak kafam rahatlar o zaman:18:
miniklerini gördün dün demek ne güzel:13:
inşlh sonuçların da temiz çıkar hamiş olunca dahada sıkıntı oluyor dimi iş hamile olmakla da bitmiyor hayırlısıyla kucağına alana dek sürecek inşlh gününde sağlıkla kucağına alırsın miniklerini
aynen cnm bitmiyor asıl o zamana başlıyor işleraynen canım hep diyodum bir hamile kalsam bütün sıkıntılar geçecek diye ama sadece hamile olmak yetmiyormuş sıkıntıların bitmesine
önce kese oluşakmı sonra kalp atışı varmı sonra testler başlayınca Allah korusun bir problemi olacak mı diye bir sürü sorular peşini kovalıyor
Allahın izniyle sağa salim kucağına alana dek hep böyle devam ediyor bu süreç
aynen cnm sabah tan beri onu yayınlıyorlar çok ama çok zor rabbim ailelerine sabırlar versin dayanma gücü versinSomada vefat eden tüm calisanlarin mekanları cennet topraklari bol olsun
Ailelerine sabirlar versin cok aci çok zor bir gun
Hastanede olanlara şifalar versin.
Hepimiz vefat edenler için fatiha okuyalim.
Somada vefat eden tüm calisanlarin mekanları cennet topraklari bol olsun
nasıl olsun canım dün doktorumuza gittik ikili test yaptırdık bu down sendrom testi sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacak
ama şimdilik minişlerimin gelişimleri iyi çok şükür inşallah sonuçlarda güzel çıkacak kafam rahatlar o zaman:18:
cnm olursun stres yapma eşinde inşlh daha da çok kaliteli spermler çıkar ve başlarsın yeniden tedaviyecanım özelden yazacaktım sana.akşam okudum mesajını.baktım burdasın yazayım dedim.
çok sevindim kuzularının iyi olmasına.inşallah testlerin sonuçlarıda iyi çıkacak canım.bi dahaki sefere cinsiyetleride belli olur.alışverişler başlar.ohhh annesi babası neler alır onlara.şanslı yavrular
bende iyiyim canım yaaa...doktorum 40 güne kadar regli olursun ama 30 gündede olabilir dedi.bugün 41 gün oldu hala olamadım onun stresi var.niye olamadım diye endişeleniyorum.1-2 daha bekleyip arıcam doktorumu.
eşim p.plus kullanıyorduya 2.kutu bitmek üzere.cumartesi sabah test vericek.bakalım sayı kaç oldu.bide yine çıkış falan olmazsa diyede korkuyorum.
öğlene sonuç çıkar.merkeze gidicez hem eşimin doktoruyla görüşcez.hem benim doktorumla 2.tedavinin programını yapıcaz.ama ben bi regli olsaydım.
şimdi bunların heyecanı var bizdede.:18::18::18:
bi ramazan gelse bayram geçsede tedavimiz başlasa.yeniden yavruma kavuşabilsem diye beklemedeyim.
valla canım daha güçlüyüm.ama neler olcak neler yaşıcaz diye düşünmekten kafam hep dolu.:26::26::26:
hakkımızda hayırlısı canım.senin benim hepimizin.
öpüyorum seni.
cnm olursun stres yapma eşinde inşlh daha da çok kaliteli spermler çıkar ve başlarsın yeniden tedaviye
güzel haberler verirsin cumartesi inşlh bize
inşlh bol kaliteli çıkışlar olsun..inşallah canım yaa.inşallah çıkış olur yine ve çok çok kaliteli olur canım.
bende ne güzel hep 28 günde bir olurdum.şimdi ilk regli 40 günü bulabilir dedi doktor ama 41 gün olunca panikledim işte.
aman bide bende bi sıkıntı olmasında.kalbim kaldırmaz artık...
inşallah canım yine dualar eşiliğinde test verilip sonucu beklenecek.yazık eşimde heyecanlı,çok umutlu...rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah.
maddi manevi emek harcıyoruz. emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah canım.
öpüyorum arkadaşım seni...
amin canım inşallah mekanları cennet olurSomada vefat eden tüm calisanlarin mekanları cennet topraklari bol olsun
aynen cnm bitmiyor asıl o zamana başlıyor işler
sen rahat olmaya bak inşlh güzel geçecek sonuna kadar hamişliğin...
darısı bizlere olsun en kısa zamanda inşlhhhhhhhh
canım sonuçların temiz çıkmış maşallah
inşallah bundan sonra da hep böyle gider çok sevindim senin adına
sırada sperm testi var demişsin o da iyi çıkarda çifte bayram edersin umarım
canım stres yapma stresten bile adet gecikmesi olur sen içini ferah tut daha öncede zaten 28 günde bir oluyormuşsun bu tamamen kürtajla alakalı bir durumdur ondan gecikme yaşıyosundur bir kaç güne olursun inşallahcanım özelden yazacaktım sana.akşam okudum mesajını.baktım burdasın yazayım dedim.
çok sevindim kuzularının iyi olmasına.inşallah testlerin sonuçlarıda iyi çıkacak canım.bi dahaki sefere cinsiyetleride belli olur.alışverişler başlar.ohhh annesi babası neler alır onlara.şanslı yavrular
bende iyiyim canım yaaa...doktorum 40 güne kadar regli olursun ama 30 gündede olabilir dedi.bugün 41 gün oldu hala olamadım onun stresi var.niye olamadım diye endişeleniyorum.1-2 daha bekleyip arıcam doktorumu.
eşim p.plus kullanıyorduya 2.kutu bitmek üzere.cumartesi sabah test vericek.bakalım sayı kaç oldu.bide yine çıkış falan olmazsa diyede korkuyorum.
öğlene sonuç çıkar.merkeze gidicez hem eşimin doktoruyla görüşcez.hem benim doktorumla 2.tedavinin programını yapıcaz.ama ben bi regli olsaydım.
şimdi bunların heyecanı var bizdede.:18::18::18:
bi ramazan gelse bayram geçsede tedavimiz başlasa.yeniden yavruma kavuşabilsem diye beklemedeyim.
valla canım daha güçlüyüm.ama neler olcak neler yaşıcaz diye düşünmekten kafam hep dolu.:26::26::26:
hakkımızda hayırlısı canım.senin benim hepimizin.
öpüyorum seni.
Canım Allah razı olsun elhamdüllilah rabbim güzel sonuçları görmeyi nasip etti. Sen de minişlerinin tahlillerinden güzel haberler alırsın inşallah. Rabbim koruyor hepimizi ama yine de bir kalp çarpıntısı yaşıyoruz işte. Şimdi Allah kısmet ederse Mayıs'ın son haftası tatile gidicez ondan sonra gelince de sperm testi inşallah ağzın bal yesin rabbim nasip etsin çifte bayram etmemizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?