Arkadaşlar inhibin b testi hakkında bi arkadaş değerler yazmistir su kadar olurda iyi kotu diye o sayfayi bulamadim tekrar yazabilir misiniz bilen varsa yada yorumu varsa söyleyebilirmi 13 cikti bizim sonuç
Sormamis canim galiba daha tam konusamadik esinle ama düşük sanirim baya burada paylasmislardi daha önce değerleri bulamadim 60 ustu FSLN olması gerekiyomus sanirm
Arkadaslar sıze bır soru soracagım ?
Benım eşime bıyopsi yapıldı ve doktor sonucu guzel dedı bende şimdi elimdeki evrakları karıstırken bır kagıt gordu. Doktor alın demişti bunu bende sonra bakmayı unuttumMeger bıyopsi sonucu imiş . Ingılızce cevıreden cevırme yaptım.
Cogunlukla sperm basları gibi, spermatosıt, spermatıd ve bırkac sperm gorulmektedır denmiş.
Gercekten sonuc guzel mi? Bırkac sperm yazması içime kuşku düşürdü ! Bırde Yanı sonucta enjeksiyonla alındı bıkac yazması normalmı?
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
cnm bu demek oluyor ki sizde üretim var o yüzden devamı da gelir inşlh bence bunun üstüne gidip dr.a danışın ne yazıyor sa deyin baaklım ne diyecek sizin spermler yakın o zaman çıkmaya..Arkadaslar sıze bır soru soracagım ?
Benım eşime bıyopsi yapıldı ve doktor sonucu guzel dedı bende şimdi elimdeki evrakları karıstırken bır kagıt gordu. Doktor alın demişti bunu bende sonra bakmayı unuttumMeger bıyopsi sonucu imiş . Ingılızce cevıreden cevırme yaptım.
Cogunlukla sperm basları gibi, spermatosıt, spermatıd ve bırkac sperm gorulmektedır denmiş.
Gercekten sonuc guzel mi? Bırkac sperm yazması içime kuşku düşürdü ! Bırde Yanı sonucta enjeksiyonla alındı bıkac yazması normalmı?
eda cnm gözünaydınnnnn maşallh çıkış olmuşherkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
evet canım sonuç gerçekten güzel
eşinin testistleri sperm üretiyo
bikaç yazması da normal bence
çünkü belli bir noktadan alıp baktıkları için öyledir
hiç canını sıkma için rahat olsun canım
Doktorla konustuk bız ;var demişti bızıde dırek tup bebege yonlendırdı zaten sonra varıkoselı gorunce amelıyat dedı ama yine cıkış olmaz dedı.işte bıkac tane denmış olması panıkleştırdı beni, arkadasın dedıgı gıbıde belli bir noktadan alınmış. 25 gun sonra varıkosel amılıyatımız var . İnşlhh amelıyattan sonra cıkıs gercekleşir.temennım bu..cnm bu demek oluyor ki sizde üretim var o yüzden devamı da gelir inşlh bence bunun üstüne gidip dr.a danışın ne yazıyor sa deyin baaklım ne diyecek sizin spermler yakın o zaman çıkmaya..
eda cnm gözünaydınnnnn maşallh çıkış olmuş
devamı artarak gelsin ....çok çok çokkkk sevindim cnm ya uzun zamandır böyle haber yoktu topikte devamı da diğer arkadaşlardan gelsin
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
Hepsi geldi canım,sarı susam,çemen tozu,menengiç tohumu,menengiç kahvesi.Kullanışları üstünde yazmıyor ama Ersel bey anlatmıştı.Sarı susamı ezip bir çay kaşiğı yenilecek,çemen tozu bir çay kaşığı yenecek,menengiç tohumu:Bir su bardağı su kaynatılıp soğutulacak,sonra tekrar kaynatılacak kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı tohum konulacak tahta kaşıkla saatin ters yönünde uzunca karıştırılacak soğuyunca içilecek.
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?