Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar inhibin b testi hakkında bi arkadaş değerler yazmistir su kadar olurda iyi kotu diye o sayfayi bulamadim tekrar yazabilir misiniz bilen varsa yada yorumu varsa söyleyebilirmi 13 cikti bizim sonuç

60 üstü olması gerekiyor canım ama daha düşük olanlardada sperm çıkıyor.

Sormamis canim galiba daha tam konusamadik esinle ama düşük sanirim baya burada paylasmislardi daha önce değerleri bulamadim 60 ustu FSLN olması gerekiyomus sanirm

Canım moral bozma rabbim çok büyük allah önce herseyin hayırlısını versin.insallah bizim sonuç iyi çıkar. Rabbim dualarimizi kabul etsin

Arkadaslar sıze bır soru soracagım ?

Benım eşime bıyopsi yapıldı ve doktor sonucu guzel dedı bende şimdi elimdeki evrakları karıstırken bır kagıt gordu. Doktor alın demişti bunu bende sonra bakmayı unuttum Meger bıyopsi sonucu imiş . Ingılızce cevıreden cevırme yaptım.

Cogunlukla sperm basları gibi, spermatosıt, spermatıd ve bırkac sperm gorulmektedır denmiş.

Gercekten sonuc guzel mi? Bırkac sperm yazması içime kuşku düşürdü ! Bırde Yanı sonucta enjeksiyonla alındı bıkac yazması normalmı?

celalettin peruya giden arkadaşlar biryerden duydumda sizde her ay vakıfa bağış yapıyormusunuz?

Son düzenleme:
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum

ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım

esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız

var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.

evet canım sonuç gerçekten güzel
eşinin testistleri sperm üretiyo
bikaç yazması da normal bence
çünkü belli bir noktadan alıp baktıkları için öyledir
hiç canını sıkma için rahat olsun canım

Tekrar gözün aydın canım
Bak ne güzel süpermenleriniz giderek artıyor
memorial iyi bir yer ama neden böyle yapıyorlar anlamadım

evet tulaycım gercekten ıyı bır yer bızde oyuzden tercıh ettık hatta esım m.teseyı orda oldu ama ıkıcı kez hayal kırıklıgı yasadık

cnm bu demek oluyor ki sizde üretim var o yüzden devamı da gelir inşlh bence bunun üstüne gidip dr.a danışın ne yazıyor sa deyin baaklım ne diyecek sizin spermler yakın o zaman çıkmaya..
eda cnm gözünaydınnnnn maşallh çıkış olmuş
devamı artarak gelsin ....çok çok çokkkk sevindim cnm ya uzun zamandır böyle haber yoktu topikte devamı da diğer arkadaşlardan gelsin

Doktorla konustuk bız ;var demişti bızıde dırek tup bebege yonlendırdı zaten sonra varıkoselı gorunce amelıyat dedı ama yine cıkış olmaz dedı.işte bıkac tane denmış olması panıkleştırdı beni, arkadasın dedıgı gıbıde belli bir noktadan alınmış. 25 gun sonra varıkosel amılıyatımız var . İnşlhh amelıyattan sonra cıkıs gercekleşir.temennım bu..
Teşekkür edıyorum içimi rahatlattınız..

hayırlı akşamlar kızlar bişey sorcam aranızda emodex kullanıp faydasını gören varmı içinde l carnitin larginine vitamini vs var yalnız keçi boynuzu da varmış o yüzden alsakmı diye kararsız kaldık keçi boynuzunun fsh yi yükselttiğini duymuştum ne dersiniz bi bilginiz varmı bu besin takviyesi hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Selam Arkadaslar ben 6 ay önce sizin sayenizde kaynima Dr.Celalettin Peruyu tavsiye etmistim kaynim 6 aydir tedavide kendisi Azosperm,
dün Doktor
Bey yine test yapmis kendisine sonuclarini buraya yaziyorum lütfen degerlerin nasil oldugunu aciklarsaniz sevinirim.
Bundan sonra sperm cikma sansi dahami yüksek gerci doktor bey cok iyi gidiyoruz,tedavi iyi sonuc veriyo demis.

1round cell sayimi 1200

lokosit sayimi 792

immatur germ hücre sayimi 409000

lokosit oran %66

immatur ger hücre orani %34

immatur germ hücreleri %100

spermatit kücük boyutlu %18

cevaplarsaniz sevinirim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Son düzenleme:

Gozunuz aydin olsun.rabbim en kisa surede evladininzi kucaginuza almayi nasip etsin.halay baslasin.

Balimcin aksam bizde basladik kullanmaya gelsin supermenler güzel olsun bizim de
yumoslarr ve gelsin yaramaz bebeklere

Çok tesekkur ederin yardimlarin için şifa olsun hepsii

1-flz01
2-hayalim
3-edebal
4-demet
5-tosbag
6-aslıhikmet
7-papatyayarim
8-haremsu
9-elifzeynep
10-tulay_20
11-doğadandeva
12-zumra11
13-ese44
14-elzem
15-ecrin23
16-ilkbahar_ilkbahar
17-hpk
18-derya06
19-eda09
20-çare
21-ucubırarada
22-zozoo
23-feraheymen
24-zaman
25-ervae

19 Mayıs Pazartesi yeni dualarımıza başlayacağız
Atladığım ya da unuttuğum arkadaşlar varsa bana söylesinler
Duamız başladıktan sonra giriş-çıkış olmayacak
Lütfen o yüzden doğru karar vererek katılım sağlayın
Devamlı okuyan ve nete giremeyen arkadaşlar oluyor ve
Sayıyı eşit olarak dağıttığım için sayılarda eksik veya fazla oynama oluyor
Onlara ulaşmam zor oluyo ve bu sefer karışıklık oluyor.
Yani tam sayı toparlanmış olmuyor.
İnşALLAH anlatabilmişimdir.
Anlayışınız için teşekkür ederim

öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum

ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim

dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah

ayyy canım benim yaaa duygulandım bak şimdi...
çok sevindim.ne güzel bir kız bir erkek.rabbim ikisinide tattıracak inşallah.

çokkk tebrik ediyorum.zor günler geçiriyorsun ama rabbim evlatlarını kucağına aldığında nasıl yüzünü güldürecek bak gör.
aklım öyle sendeydi.özeldende yazdım.artık girmezsen 1-2 güne kadar arayım diyodum.merak ettim seni canım.
çok öpüyorum seni.

Son düzenleme:

Tamam canım önemli değil.Sen iyi ol yeter ki
Az daha dayan gülüm bunların hepsi geçecek İnşALLAH
Bebeklerini kucağına alınca tüm acılarını unutacaksın
Bebişlerinin 1 kız 1 erkek olmasına çok ama çok sevindim canım
Bizim dualarımız hep bu yöndeydi biliyorsun
Ne güzel bir adah bebek için uğraşmazsınız
Bir taşla 2 kuş vurdun
Tam da profil resmin gibi
Bize ettiğin dualar için Amiin diyorum
Allah Razı Olsun canım

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay ne güzelbir haber bu boyle bir kiz bir erkek canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ayyy çok güzel benimde hep içimden gecen boyle
Bir kiz bir erkek dualarin için çok sağol rabbim ssnada şifalar versin.hemen maşallah diyorum sizlere kuzucuklarr

Massallah saganakcigim biri kiz biri erkek ne guzel...rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim...allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…