Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben tüm listeyi bitirdim.güzel mevlam hepimizi dua listesimde olan olmayan herkesin
Kucaklarini yuvalarini hayirli saglikli evlatlar ile doldursun.

Gorumcem kürtaj oldugunda ayni durumu yasamisti.
Sterss yapma canim insallh eşinden bol kaliteli supermenlwr cikar.

Bayrama kadar mucizen doğalyolla gelir belkideir_bebek:

aman canım herşeyden korkar oldum.40 güne kadar olursun dedi ya doktor.39.gün heyecan başladı bende.bugün 41.gün panik hallerindeyim.
hayat ne garip değilmi???
transferden sonra ufacık bir kanamam olacak diye ödüm kopuyodu.şimdi niye regli olmuyorum diye üzülüyorum.
ama olayımki herşey bi düzene girsin.2.tedaviye hazırlıyorum kendimi.ortada regli yok.bide kürtaj üzerinden 2-3 regli geçsin deniyor 2.tedavi için.
hep bekleyiş.ama sabrı iyi biliyoruz bizler.ne yapalım.

cumartesi ekenden vercek eşim testi.12 de orda olcaz gittiğimizde çoktan çıkmış olur sonuç.inşallah güzel sonuç alırız.
heyecalı bekleyiş başladı yine:18::18::18:

Canım sağol allah razı olsun inşallah canım dün hep dua ettim rabbim kalbimdeki hüznümü evlat sevinciyle unuttur değiştir dedim inşallah... Hepimizin güzelşeyler duymaya çok ihtiyacı var vatan ve millet olarak ta. dün hastaneden yorgun argın geldim Soma daki kötü haberi aldım. Eve geldim migren başağrısı kusma Rabbime hamdü senalar olsun rabbim bugünümüzü aratmasın daha güzel günler göstersin inşallah hepimize.... Herşey cokguzel olacaktan haberim yok ara sıra bişeyler sormak için mesaj atıyor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ben de.

merhaba canım %13 spermatit %87 spermatosit çıktı. Celalettin hoca iğnelere geçelim dedi. İğne bizim korkulu rüyamızdı zaten. eşim hiç kabul etmiyor. bi doğru düzgün olan hormonlardı zaten onuda iğnelerle bozamam diyor. iğneleri aldık parasını ödedik haftaya kargoyla göndereceklerdi, eşim tutturmuş arayacağım göndermesinler, gönderserde kullanmam diyor. tedaviye olan inancı kalmadı zaten benim zorumla yapıyordu ne yapıyorsa. gidip direk tese olmak istiyor, ben de ne yapacağımı bilemiyorum. dediğin gibi nasipten ötesi yalan. hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım...

Canim gozun aydin sonuclarin temiz cikmis massallah cok sevindim
Allahim bidaha yasatmasin kotu gunleri insallah
Insallah esindende guzel haber gelir hep yuzun guzler canim

Son düzenleme:
Soğuk zincir nasıl oluo cnm. Hangi marka iyiyse bizde o markayı alalım. Baya etkili şeyler kullaniyosunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız cnm

Canim gozun aydin sonuclarin temiz cikmis massallah cok sevindim
Allahim bidaha yasatmasin kotu gunleri insallah
Insallah esindende guzel haber gelir hep yuzun guzler canim

İnşallah canımmm AMİN allah razı olsun, bi de eşimden güzel haberleri alırsak Allah'ın izniyle :)

Soğuk zincir nasıl oluo cnm. Hangi marka iyiyse bizde o markayı alalım. Baya etkili şeyler kullaniyosunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız cnm

aldığınız yer buzdolabında muhafaza etmeli.karanlık ortam olacak.asla ışık almayacak.ben folyoyla kapatıp kavanozu öyle dolaba koydum.bizim bulunduğumuz ilçede 1.5 milyar dedi kilosuna.aldığı yeri sordum dediği yere ile gittim orda kilosu 350 tl.ürün aynı aradaki fark çok fazla.bizim markası yok canım.normal küçük şu meyve püreleri satılıyorya bebekler için o boy kavanozda aldık.belki markalı vardır ben bilmiyorum.artık birşeyler yapmalıydım.çünkü eşim yaza microtese olursa şunuda yapmadık kullanmadık demek istemiyorum.elimden geleni yapıyorum takdir rabbim.çektiklerimizi görsün inşallah.sabrımızın mükafatını alabiliriz canım.bize daha önce kaan hoca proxed plus vermişti.ameliyattan önce ondan 2 paket kadar kullandık.o eşime yaramadı.afedersin ishal ve karın ağrısı yapıyordu.belikde ameliyatta elongeler bu sayede bulundu bilmiyorum.selahattin hoca neofortil daha etkili ve ucuz deyince onu aldık.elhamdülillah yan etkisi olmadı.birde sperm görsek değmesinler keyfimize canım.ama arı sütü bence kullanılmalı.zaten sabah çok az tahta dondorma kaşığının ucuyla alıyoruz ikimizde.hayalim77 balla kullanılır dedi ama benim eşim o kadar macun karışım yediki miğdesi balı almıyor böyle yerim dedi.allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah canım.

Anladım cnm Rabbim şifa sini yollar inşallah. Selahattin hocada tedavi olan başka arkadaşlar varmı sizin dışında cnm

Anladım cnm Rabbim şifa sini yollar inşallah. Selahattin hocada tedavi olan başka arkadaşlar varmı sizin dışında cnm

Bizde Selahattin hocaya muayene olmayı düşünüyoruz canım.. Yapmadık demeyelim.. Dr.un uslübü ileride neler olabileceğine dair sinyaller veriyor zaten.. Bizde gideceğiz o yüzden canım.

canm mrb siz inhibin b testinin sonucunu aldınızmı bizimkisi 13 çıkmış aynı gün gitmişti ya eşlerimiz ondan sordum testis harabiyeti var demiş pregnly kullanacak sadece merionali bırak demiş hayırlısı bakalım

sağanak tedavi oldu canım.şimdi ikizlerine hamile.esnylmz var.benim burdan tanıdığım bu kadar.ama mersinde bayağı bilinen doktor.salı günleri durumu olmayan ailelere ücretsiz halk günü yapıyor..ama tam detayını bilmiyorum canım.

Cnm bizim 20 mayısta çıkıyomus. Dra sordunuz mu nasılmis

Bizde Selahattin hocaya muayene olmayı düşünüyoruz canım.. Yapmadık demeyelim.. Dr.un uslübü ileride neler olabileceğine dair sinyaller veriyor zaten.. Bizde gideceğiz o yüzden canım.

Merak ettim bu Dru aslında. Biz celalettin hocaya gittik .. branşı nedir kızlar.saganagin eşinde ki sorun neydi

Arkadaşlar inhibin b testi hakkında bi arkadaş değerler yazmistir su kadar olurda iyi kotu diye o sayfayi bulamadim tekrar yazabilir misiniz bilen varsa yada yorumu varsa söyleyebilirmi 13 cikti bizim sonuç

Son düzenleme:
abinin bebeği sağlıkla gelsin gelirken en kısa zamanda inşlh kuzeninide getirsin sana...
kayınvaldene geçmiş olsun ..sende bu zor sıkıntılı zamanları az hasar ve biraz buruklukla atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…