- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Gorumcem kürtaj oldugunda ayni durumu yasamisti.
Sterss yapma canim insallh eşinden bol kaliteli supermenlwr cikar.
Bayrama kadar mucizen doğalyolla gelir belkideir_bebek:
Dur bakalım hemen niye moralini bozuyorsun
Hücreler bölündüğü için düşmüştür
Spermatit ve spermatosit oranlarınız kaç çıktı :44:
Dr ayrıca söylemedi mi size
Bu tedavi de moral ve dua çok önemli
Böyle yapıp da eşini de üzme canım lütfen
Hiç bir şey boşuna değildir
Sadece nasip kısmet
cnm vakti zamanı var hereyin iyce araştırın soruşturun doktorsitesi var orda bütün doktorlar cevap veriyor yazdığın
mesajlara oraya gçnder bi onlarında yorumlarını al bide umudunu asla kaybetme
cnm çok çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah burayı bol bol oku moral olcaktır sana eşineden anlat burda azo olupta
hamile kalanları spermi çıkanları tedavi var inşallah ilk zamanlar şoka giriyorsun ama zamanla alışıyorsun
Allah sabırlar ve dermanını versin varikosel eğer ileri derecede ise ameliyat şart oluyor cnm
Bnmde esim azo hastasi 1 senelik ewliyim varikosel yok esimde kucukken bi hastalik gecurmis ailedi foktora gotrmus duzrlmis sma ergenlikte bktirmamislar dogustanmis doktr ole dedi ilk duydugumda dunyam bsima yikildi kimsenin cocuhunu sewemiyrum kimsede bilmiyr ailemizden baska yeni ewliyiz ne cocugu diyoruz ama ewliligimin 4ayi ogrendik esim bni birakmayi bile dusundu ama ne yapalim kaderimiz buymus duyip boynumuxu bukmemeye calisiyoruz yumurtaya cn veren rabbim bizleree hayirli ewlatlar nasip etsin ins[
amin amina cnm sabırlı umutlu olmak zorundayız
bu topik çok iyi geliyor emin ol ben öğrenince günlerce okumuştum sonra bu kadar insan
bu hastalıkla uğraşabiliyor çokta güçlüler ve çok bilgilier
bende yapmalıyım dedim bazen tabi dibe vurdun olur ama geçer
Allah yardımcımız olsun
cnm çok zor olmuş gerçekten
aynı şehirde olmayıncada böyle oluoyr ama şimdi o yorgunluğu stresi üstünde
biraz dinlen ve hemen soruştur hoca ne diycek bakalım ersel bey ne dicek
onlardan cevap almadan yıkılma böyle
yada görüşebildinimi ne diyorlar sonuçlarına
pes etme hemen böyle zorluklarda çıkcak karşımıza
sabıretmek zorundayız kendini bırakma cnm
herşerde vardır bir hayır
merhaba canım aynı gün Celalettin hocaylada Ersel beylede görüştük. onlar da çok şaşırdı böyle bir sonucu beklemiyorduk senden çok umutluyduk filan dediler. Allah razı olsun çok ilgilendiler bizimle. her bünyenin verdiği tepki farklı bizde işe yaramadı demekki. Bir yıldır gerek telefonla gerekse mail yolu ile yürütmeye çalıştık. her telefonumuza her mailimize cevap verdiler öyle ulaşılmaz değillerdi bizim için ama kısmet böyleymiş demekki. belki de 3 ayda bir gitmiş olsaydık ilaçların işe yaramadığını görüp ona göre önlem alınırdı.
Kızlar merhaba:) butun gun hastaneydim Onkolojide butun gun kosturdum sonuçlar temiz allahima binlerce şükür olsun :))) ama cok stresli bir süreçti rabbime şükürler olsun herkesin yüzü gulsun... Simdi sira esimin sperm testine haziranda onda da yuzumuz gulsun insallah.
Soğuk zincir nasıl oluo cnm. Hangi marka iyiyse bizde o markayı alalım. Baya etkili şeyler kullaniyosunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız cnmcanım biz antepte aktarda aldık.sizde bulunduğunuz yerde güveneceğiniz aktar varsa sorun.arı işi yapanlar varsa onlarda satar.bu arı sütü soğuk zincir olması gerekiyor.yoksa etkisini yitirip zehirleyebiliyor.birde metal ile kullanmıyorsunuz bal gibi.arı sütündenmi neofortildenmi yoksa ovitrelledenmi eşim kendini iyi hissediyor.mesela bahar yorgunluğum yok diyor.birde sabahları saraçoğlunun maydanoz limon kürünü yapıyoruz.artık ne etkileyecek bilmiyorum.maydanoz limon sperm için değil damar açıcı olarak kilo almamak için yapıyoruz.birde neofortil içeriğinde çok yüksek folik asit yani b6 ve b12 l arginin,l karnitin,e ve c vitamini,çinko,koenzim,selenyum var.içeriği zengin.3 ay dolunca ne olacak göreceğiz.
merhaba canım %13 spermatit %87 spermatosit çıktı. Celalettin hoca iğnelere geçelim dedi. İğne bizim korkulu rüyamızdı zaten. eşim hiç kabul etmiyor. bi doğru düzgün olan hormonlardı zaten onuda iğnelerle bozamam diyor. iğneleri aldık parasını ödedik haftaya kargoyla göndereceklerdi, eşim tutturmuş arayacağım göndermesinler, gönderserde kullanmam diyor. tedaviye olan inancı kalmadı zaten benim zorumla yapıyordu ne yapıyorsa. gidip direk tese olmak istiyor, ben de ne yapacağımı bilemiyorum. dediğin gibi nasipten ötesi yalan. hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım...
cnm vakti zamanı var hereyin iyce araştırın soruşturun doktorsitesi var orda bütün doktorlar cevap veriyor yazdığın
mesajlara oraya gçnder bi onlarında yorumlarını al bide umudunu asla kaybetme
cnm çok çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah burayı bol bol oku moral olcaktır sana eşineden anlat burda azo olupta
hamile kalanları spermi çıkanları tedavi var inşallah ilk zamanlar şoka giriyorsun ama zamanla alışıyorsun
Allah sabırlar ve dermanını versin varikosel eğer ileri derecede ise ameliyat şart oluyor cnm
merhaba canım aynı gün Celalettin hocaylada Ersel beylede görüştük. onlar da çok şaşırdı böyle bir sonucu beklemiyorduk senden çok umutluyduk filan dediler. Allah razı olsun çok ilgilendiler bizimle. her bünyenin verdiği tepki farklı bizde işe yaramadı demekki. Bir yıldır gerek telefonla gerekse mail yolu ile yürütmeye çalıştık. her telefonumuza her mailimize cevap verdiler öyle ulaşılmaz değillerdi bizim için ama kısmet böyleymiş demekki. belki de 3 ayda bir gitmiş olsaydık ilaçların işe yaramadığını görüp ona göre önlem alınırdı.
canim nasil yani anlamadim ben tedaviyi sonlandirdinizmi??? belki onceden yazmissindir ama gormedim ben biraz anlatirmisin nasil boyle oldu cok merek ettim😮😮
Canim gozun aydin sonuclarin temiz cikmis massallah cok sevindim
Allahim bidaha yasatmasin kotu gunleri insallah
Insallah esindende guzel haber gelir hep yuzun guzler canim
Soğuk zincir nasıl oluo cnm. Hangi marka iyiyse bizde o markayı alalım. Baya etkili şeyler kullaniyosunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız cnm
Anladım cnm Rabbim şifa sini yollar inşallah. Selahattin hocada tedavi olan başka arkadaşlar varmı sizin dışında cnmaldığınız yer buzdolabında muhafaza etmeli.karanlık ortam olacak.asla ışık almayacak.ben folyoyla kapatıp kavanozu öyle dolaba koydum.bizim bulunduğumuz ilçede 1.5 milyar dedi kilosuna.aldığı yeri sordum dediği yere ile gittim orda kilosu 350 tl.ürün aynı aradaki fark çok fazla.bizim markası yok canım.normal küçük şu meyve püreleri satılıyorya bebekler için o boy kavanozda aldık.belki markalı vardır ben bilmiyorum.artık birşeyler yapmalıydım.çünkü eşim yaza microtese olursa şunuda yapmadık kullanmadık demek istemiyorum.elimden geleni yapıyorum takdir rabbim.çektiklerimizi görsün inşallah.sabrımızın mükafatını alabiliriz canım.bize daha önce kaan hoca proxed plus vermişti.ameliyattan önce ondan 2 paket kadar kullandık.o eşime yaramadı.afedersin ishal ve karın ağrısı yapıyordu.belikde ameliyatta elongeler bu sayede bulundu bilmiyorum.selahattin hoca neofortil daha etkili ve ucuz deyince onu aldık.elhamdülillah yan etkisi olmadı.birde sperm görsek değmesinler keyfimize canım.ama arı sütü bence kullanılmalı.zaten sabah çok az tahta dondorma kaşığının ucuyla alıyoruz ikimizde.hayalim77 balla kullanılır dedi ama benim eşim o kadar macun karışım yediki miğdesi balı almıyor böyle yerim dedi.allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah canım.
Anladım cnm Rabbim şifa sini yollar inşallah. Selahattin hocada tedavi olan başka arkadaşlar varmı sizin dışında cnm
Anladım cnm Rabbim şifa sini yollar inşallah. Selahattin hocada tedavi olan başka arkadaşlar varmı sizin dışında cnm
canm mrb siz inhibin b testinin sonucunu aldınızmı bizimkisi 13 çıkmış aynı gün gitmişti ya eşlerimiz ondan sordum testis harabiyeti var demiş pregnly kullanacak sadece merionali bırak demiş hayırlısı bakalım
Bizde Selahattin hocaya muayene olmayı düşünüyoruz canım.. Yapmadık demeyelim.. Dr.un uslübü ileride neler olabileceğine dair sinyaller veriyor zaten.. Bizde gideceğiz o yüzden canım.
Merak ettim bu Dru aslında. Biz celalettin hocaya gittik .. branşı nedir kızlar.saganagin eşinde ki sorun neydisağanak tedavi oldu canım.şimdi ikizlerine hamile.esnylmz var.benim burdan tanıdığım bu kadar.ama mersinde bayağı bilinen doktor.salı günleri durumu olmayan ailelere ücretsiz halk günü yapıyor..ama tam detayını bilmiyorum canım.
Cnm bizim 20 mayısta çıkıyomus. Dra sordunuz mu nasılmis
abinin bebeği sağlıkla gelsin gelirken en kısa zamanda inşlh kuzeninide getirsin sana...Canlar bu aralar çok yoğunum giremiyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar var allahım acil şifalar versin ben karisigim abimin bebeğini bekliyoruz kayinvalidem guatr ameliyatı olacak esim yeni bir is yeri açıyor okulun sonları yoğunluk artti ben de kosturuyorum cok yorgun oluyorum hepiniz dualarimdasiniz bt08 canım insallah herşey guzel olur canını sıkma yeni arkadaşlar burayı takip edin ilk şoku ancak bu şekilde atlatabilirsiniz burda buze umut olan cok kişi var veeeeee hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?