Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mrb canımcım bende okudum rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar versin

Son düzenleme:
Bulunduğu makam ve mevkiden azledilen kimse, sabah sünneti ile farzı arasında, bir noksanlık yapmadan 40 gün, günde 41 defa Fatiha’yı okuyacak olursa, Cenab-ı Hak onun makam ve görevini veya daha iyisini verir. Eğer kısır kalmış ise, Allah ona salih bir evlat da verir

Haceti, isteği olan, akşam namazının ardından 40 Fatiha okuyup dileğini Allah’dan isterse dileğine kavuşur

Bunu eşlerimiz ile beraber bizde yapalım inşALLAH

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlarrr annem yarın ameliyat olacak dua edermisiniz.. Rabbim şifa versin tüm hastalara.

Tatlım ben okudukça sana yazarım günlere bağlı kalmadan okudum ben. Tarihleri gördüm ama atlamışım..

Kizlarrr annem yarın ameliyat olacak dua edermisiniz.. Rabbim şifa versin tüm hastalara.

Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oluyor annen?? Allah yardımcınız olsun inşallah.. Şifalar versin Rabbimmmm.. Dua ederiz tabiii sen içini ferah tut..

Okuyalımmmm inşallah.. ne güzel etmişsin paylaşmakla.. 16:

Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oluyor annen?? Allah yardımcınız olsun inşallah.. Şifalar versin Rabbimmmm.. Dua ederiz tabiii sen içini ferah tut..

Allah razi olsun cnm kulağından olacak.rabbim yardımcısı olsun rabbim kabul etsin dualarimizi

Hayırlı geceler arkadaşlar.bir yakınımda azosperm teşhis edildi.test iki kez tekrarlandı ve hiç sperm gözükmüyor.fsh hormonu 6.61 prolaktin 13.11
total testesteron ise 181.75...şu durumda testesteron normalden düşük.bu durumda ne yapılır ne yapılması gerekir sebep ne olabilir tedavi mümkün mü?cevaplarsanız çok sevinirm.

GÜNAYDINLARRR ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

Sıra HAYALİM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
HaYALİM sen 178 adet Okuyacaksın
Okunma süremiz Yarın akşama kadar olacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:

canım eşimin değerleride benzer şekildeydi, teststrn düşük,fsh hormonu yüksek olduğu için testis yetmezliği teşhisi koyulmuştu. he tabi ultrason,genetik test vs tüm tahliller eksiksiz yapılmalı doğru teşhis için. eşimin değerleride aynı sayılır ama bizde bir de çocukken geçirilen testis iltihabı var kabakulak nedeniyle. biz bi çok doktoru gezdik ama sonuç olarak istanbulda bu durumu tedavi etmeye çalışan tek doktor celalettin peru. diğerleri ameliyata yönlendiriyo genelde. ameliyatta sperm çıkarsa ne ala ama eğer çıkmazsa ve sonra ilaç tedavisine karar verirse ameliyat hasarından dolayı tedavi istendiği gibi gitmeyebiliyor yada uzun sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…