Canım dünkü okuduğun dua için seni okudu diye yazdım ama
Bugün okunacak yok.Yarın var.Listemiz 2 şer günlük oldu ya
Yani flz01 kardeşimiz için okunan süre bu akşam bitiyor.
Doğru anladın değil mi.2 günde bir arkadaşa okuyoruz
Sana gönderdiğim listede okunacak tarihler var.
Canım dünkü okuduğun dua için seni okudu diye yazdım ama
Bugün okunacak yok.Yarın var.Listemiz 2 şer günlük oldu ya
Yani flz01 kardeşimiz için okunan süre bu akşam bitiyor.
Doğru anladın değil mi.2 günde bir arkadaşa okuyoruz
Sana gönderdiğim listede okunacak tarihler var.
Kizlarrr annem yarın ameliyat olacak dua edermisiniz.. Rabbim şifa versin tüm hastalara.
Bulunduğu makam ve mevkiden azledilen kimse, sabah sünneti ile farzı arasında, bir noksanlık yapmadan 40 gün, günde 41 defa Fatiha’yı okuyacak olursa, Cenab-ı Hak onun makam ve görevini veya daha iyisini verir. Eğer kısır kalmış ise, Allah ona salih bir evlat da verir
Haceti, isteği olan, akşam namazının ardından 40 Fatiha okuyup dileğini Allah’dan isterse dileğine kavuşur
Bunu eşlerimiz ile beraber bizde yapalım inşALLAH
Geçmiş olsun canım ne için ameliyat oluyor annen?? Allah yardımcınız olsun inşallah.. Şifalar versin Rabbimmmm.. Dua ederiz tabiii sen içini ferah tut..
Kizlarrr annem yarın ameliyat olacak dua edermisiniz.. Rabbim şifa versin tüm hastalara.
Cnm annene acil sifalar olsun..ameliyati kolay ve basarili gecsin..:26:
Amin Cnm inşallah Sağol
Inslh onemli bi ameliyat degildir basit bi operadyondur.
Cnm kulağından ameliyat olacak. Rabbim yardmcsi olsun. Duaya başladım konsantre olamadm
Cok gecmis olsun..evet senin akli annende dir simdi ama cabuk atlatir...
Canım annene şimdiden geçmiş olsun.Dualarımız sizinle Allah şifasını versin tez vakitte.
Hayırlı geceler arkadaşlar.bir yakınımda azosperm teşhis edildi.test iki kez tekrarlandı ve hiç sperm gözükmüyor.fsh hormonu 6.61 prolaktin 13.11
total testesteron ise 181.75...şu durumda testesteron normalden düşük.bu durumda ne yapılır ne yapılması gerekir sebep ne olabilir tedavi mümkün mü?cevaplarsanız çok sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?