inşallah cnm güzel haberlerini yazarsın döndüğünde de bizim de içimiz ferahlar sıkılan gönlümüzü ferahlatır umut olurmerhaba arkadaşlar 3 ayın sonunda ALLAHIN izniyle yarın kontrolümüz var yazımı okurken içinizden
" inşallah çıkış olmuştur" diye geçirip dua ederseniz beni çok sevindirirsiniz Allahın zni ve dualarınızla inşallah güzel haberlerle döneriz..
merhaba arkadaşlar 3 ayın sonunda ALLAHIN izniyle yarın kontrolümüz var yazımı okurken içinizden
" inşallah çıkış olmuştur" diye geçirip dua ederseniz beni çok sevindirirsiniz Allahın zni ve dualarınızla inşallah güzel haberlerle döneriz..
evet cnm zaten tüp bebek dr.umada öyle dedim üzüldüm ama inanın ki çabuk geçti biz bi tane hucre görürsek sevinçten havalara ucarız diyorduk şimdi spermimiz var çok şükür hamdolsun dedim insan işte hele bide sperm görüp ilaçlarımı iğnelerimi eve getirince annelik duygularım fazlasıyla depreştihemen başlayasım geldi tedaviye ama beklemek benim adıma da i,i şimdi denerim bebek tutunmaz bu sefer işte niye acele ettim derim sebeb ara dururum o yüzden ya sabır hiç ummadığım anda spermleri gördük ummadığım anda da tedaviye başlarım inşlh
hepimiz bu güzel yoldan geçelim ..
menapur bakalım nasıl tepki yapıcak eşime spermlere görücez ama hoca kısa sürede etki eder dedi ..
ah sperm çıkınca tmm diyosun ama olmuyor sonrası hem daha zor hem daya sabırsız yapıyor biz kadınları
artık sırayla güzel haberler alallım hepinizden bu yaz burası çıkışlarla dolsun taşsın inşlhhhhhhhhhhh
Canım cookk üzüldümAllahim çok aci bir olay ile is arkadasim eşini kaybetti rabbim ona sabir versin. anne olma hasretiyle yaniyordu 20 gün önce telasi vardi ama olmadi diyordu.1 yildir tedavi görüyorlar di
Hayatinin baharundan melek olup gitti aramizdan evinden geliyorum simdi
Ev bomboskaldi yarin çok aci bir gün
Ne olur fatiha okurmusunuz.evin bir kiziydi
Eside is arkadasim iğne yapip evine getirdi arkadaşlar nasip bir gece allahimm
Hayat iste hepimiz bir gün olecegiz ama böyle ani olunca aslinda hep bizimle beraber ama biz onu yok sayiyiruz.hic olamyacak gibi genciz hepimiz hayallerimiz isteklerimiz var hep onlarlayiz yalan dünya bos dünya istese gerisi yalannnn
Allahim çok aci bir olay ile is arkadasim eşini kaybetti rabbim ona sabir versin. anne olma hasretiyle yaniyordu 20 gün önce telasi vardi ama olmadi diyordu.1 yildir tedavi görüyorlar di
Hayat iste hepimiz bir gün olecegiz ama böyle ani olunca aslinda hep bizimle beraber ama biz onu yok sayiyiruz.hic olamyacak gibi genciz hepimiz hayallerimiz isteklerimiz var hep onlarlayiz yalan dünya bos dünya istese gerisi yalannnn
Allahim çok aci bir olay ile is arkadasim eşini kaybetti rabbim ona sabir versin. anne olma hasretiyle yaniyordu 20 gün önce telasi vardi ama olmadi diyordu.1 yildir tedavi görüyorlar di
canım celalettin hocadan randevu alma şekli değişti mi? biz hastaneden direk randevu alıyorduk sen soran bir arkadaşa ön randevu numarası yazmışsın numaradaki kişi doktorun asistanı mı bundan sonra önrandevulu mu gidilecek:44:
ayyyy ne kadar acı bişey ya
Rabbim mekanını cennet eylesin inşALLAH
Gerçekten bazen dünya telaşına kapılıp Ahireti unutuyoruz
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH
Amin çok aci bir de depremi yasadik simdi allahim imtihanlardayiz çok karmasik duygulardayimmm tulayciimm
bilmiyorum canım.dr un sitesinde öyle yazıyordu
bende kopyalayıp yapıştır yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?