Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah cnm güzel haberlerini yazarsın döndüğünde de bizim de içimiz ferahlar sıkılan gönlümüzü ferahlatır umut olur

Cnm inslh sizde de cikis olmustur ve yazarsin buraya yarin rabbim emekletinizin mukafatini versin

Allahim çok aci bir olay ile is arkadasim eşini kaybetti rabbim ona sabir versin. anne olma hasretiyle yaniyordu 20 gün önce telasi vardi ama olmadi diyordu.1 yildir tedavi görüyorlar di
Hayatinin baharundan melek olup gitti aramizdan evinden geliyorum simdi
Ev bomboskaldi yarin çok aci bir gün
Ne olur fatiha okurmusunuz.evin bir kiziydi
Eside is arkadasim iğne yapip evine getirdi arkadaşlar nasip bir gece allahimm
Hayat iste hepimiz bir gün olecegiz ama böyle ani olunca aslinda hep bizimle beraber ama biz onu yok sayiyiruz.hic olamyacak gibi genciz hepimiz hayallerimiz isteklerimiz var hep onlarlayiz yalan dünya bos dünya istese gerisi yalannnn

canım benim üzme kendini sabret biraz daha zamanla daha iyi olacak inşAllah. Bizde ilk tüp bebek denememizde pozitifi gördük ama gelişemedi düştü. Aynen söylediğin gibi çok sperm olmasından ziyade kaliteli olması önemli. Dua etmekten başka çaremiz yok. Bu hafta eşim doktora gitti varikosel yine tekrarladı.1. evredeymiş ne yapıcağımı bilmiyorum.Daha kötüye gideceğinden korkuyorum.Eşim geçen yıl ameliyat olmuştu. Moralimiz kötü. Sıkıntılar bitmiyor yaCanım sınavlarında başarılar dilerim. herkese selam. Allah cc hepimizin dualarını bu 3 aylarda kabul eylesin inşAllah

Canım cookk üzüldüm Rabbim sabırlar versin eşine ailesine çok zor ..Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin çok üzüldüm ölümlü dünya işte öteki tarafı düşünsek ne çocuk ne koca aklımıza gelir sadece bizi kurtarıcak imanın derdine düşeriz😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy ne kadar acı bişey ya
Rabbim mekanını cennet eylesin inşALLAH
Gerçekten bazen dünya telaşına kapılıp Ahireti unutuyoruz
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH

bilmiyorum canım.dr un sitesinde öyle yazıyordu
bende kopyalayıp yapıştır yaptım

Canım hayalim kardeşimizin duasını okudum rabbim kabul etsin evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah...

ayyyy ne kadar acı bişey ya
Rabbim mekanını cennet eylesin inşALLAH
Gerçekten bazen dünya telaşına kapılıp Ahireti unutuyoruz
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH

Amin çok aci bir de depremi yasadik simdi allahim imtihanlardayiz çok karmasik duygulardayimmm tulayciimm

Canım başın sağolsun. Böyle durumlarda ne denir ki. Rabb'im çok sevmiş yanına istemiş demekle avunuyoruz. Allah geride kalanlara sabır versin.

bilmiyorum canım.dr un sitesinde öyle yazıyordu
bende kopyalayıp yapıştır yaptım

Canım ön görüşme için aranılan numarada farklı ücretler isteniyor. bence numara isteyene direk incirli ethicanının numarasını gönderelim.aramıza yeni katılan arkadaşlar için hocaya karşı bir ön yargı oluşmasın.Zaten içinde bulunduğumuz durum bir hayli zor ve masraflı.

Sıra TULAY_20 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
Okunma süremiz Yarın akşama kadar olacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
FLZ01 CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Mîrâc gecesi…
Yürüdü Rasulullah .. Cebrail önde bir gece yürüyüşüyle..
Yürüdüler… Yükseldiler. Yükseldikçe yükseldiler.
Cebrail durdu birden;- Ya rasulallah, benimle buraya kadar.
Efendimiz; -niçin? diye sordu..
Burası sidre-i münteha’dır.. Bir adım daha atarsam, yanarım, kavrulurum.
Allah Rasulu, sordular:
Nasıl gidilir sidre-i münteha’da?
Cibril-i emin cevap verdi:
-Aşkla!
-Aşkla gidilir ya Rasulallah !
-Aşkla gidilir ya Habiballah !
-Aşkla gidilir ya Nbiyyallah !
Yürü sultanım yol senindir!
Aşk vadisinde mühür senin. Söz senindir hal senindir. Muhabbetin adı sensin. Varlıkların tadı sensin.. Yürü ve selamını ilet .. gözü yaşlı ümmetinin .. Sensiz bunca yetimin.. ilet selamını.. ahir zamanın ahını.. Yüceler yücesine ilet.. Sultanım… Sen dönerken miraçtan.. İlahi hediyelerle.. Bizim için miraç olan.. Beş vakit namazla,
Bakara suresinin son iki ayetiyle.. Ve şirke düşmeyenin affedilebileceği müjdesiyle Dönerken sen miraçtan.. Biz ahir zamandan.. Ebu Bekir edasıyla bakıyoruz sana “O söylediyse doğrudur” Rasulullah söylediyse doğrudur..Ve bir ayetin sıcaklğı sarıyor Kainatin kalbini: Her türlü noksanlıktan münezzeh olan ALLAH Kulunu geceleyin mescid-i haram’dan alıp, Kendisine bir takım ayetler gösterelim diye Etrafını mübarek kıldığımız Mescid-i aksa’ya götürdü. Çünkü, işiten ve bilen odur.
Şimdi açın gözlerinizi..
Ve Mîrâc’a hazırlanın...
-Dursun Ali Erzincanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…