Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım flz01 kardeşimiz için tesbihi okudum Allah niyetini kabul etsin inşallah yalnız sen euzü besmeleden sonra salavatı şerifeye başlanır demişsin salavatı tefriciyeye demek istedin demi canım

merhaba canım.biz tahlil olarak sadece fsh,lh ve testesteron yaptırdık.muayene olduk ama malesef olumlu hiçbir şey söylenmedi. celalettin beyi düşünüyoruz bakalım nasip

Ben daha duaya baslayamadim hastane derken.. inşallah yetistrrm. Kızlar birde kromozom sal bi bozukluk olduğunda fsh çokmu yüksek oluyo

Düşükmü yüksekmi tam bilmiyorum ama normal değerler aralığında olmuyor diye biliyorum.

merhaba canım.biz tahlil olarak sadece fsh,lh ve testesteron yaptırdık.muayene olduk ama malesef olumlu hiçbir şey söylenmedi. celalettin beyi düşünüyoruz bakalım nasip

Canım hayırlısını versin Rabbimm. Hayırlı tedavileriniz olsunn. Seni cok iyi anlıyorum çünkü bizde aynisini yasadik. Ama muhakkak kromozom bozukluğu var mi diye sorgulayin ve testi yaptirin. Ona göre biseyler yapilir. Degerleriniz nasil?

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Sen mutlu umutlu olmaya devam et.sakın olumsuz şeyleride aklına getirme.Sperm sayınız arttı çok şükür ve kaliteleride iyi şu anda.Herşey güzel olcak canım ya inanıyorum ben.Belki de kendiliğinden gelevericek yavrucuğun.Rabbim hiç beklemediğin bi anda sevindirecek belkide ki inşallah öyle olur ve tedaviye bile gerek kalmaz canım.Bu topikte 3 5 tane spermle bile kendiliğinden hamile kalanları okuyunca sizinki neden olmasın diyorum ben.Genetik testleriniz de inşallah bi sorun yoktur canım yaaa bebeğin incelenememesi iyi olmamış belki ama bu sefer daha tedbirli olacaksınız.Sonuçta kan pıhtılaşması bile olsa iğnelerle ilaçlarla çözüm bulunuyor.Sen üzme kendini.İyi düşün iyi olsun.Sakın benim gibi olumsuz olma.Bak buraya yazmıyorum ama sen biraz biliyorsun.Eşime diyordum sperm görsekte artık yaşım geçiyor ben den olmayacak diyordum.Şimdi işte öyle sorunlar yaşıyorum.Biz ne hesap ediyorduk.Bakıyorum şimdi nelerle uğraşıyorum.Ama herşey nasip.Rabbim bilir artık bundan sonrasını.NE diyeyim canım inşallah sende.bende buradaki bütün arkadaşlarımda bir an önce kavuşuruz evlatlarımıza.Artık çok daha fazla içim acıyor.Evladıma bir adım atacaktım önümüzdeki hafta ama şimdi 1 adım daha geri attım diye üzülüyorum.Sen sakın olumsuzlukları çekme benim gibi üzerine.İyi düşün her şey iyi olsun canım.Allaha emanet ol.Her zaman akılımdasın canım dualarımdasın sen ve buradaki herkessss

Kızlar ilaclarimiz geldi adı HAMINE 2 KAPSUL 2 DE SIVI DOLAPTA SAKLIYORUM. . ADINI DUYAN VAR MI

cnm yAzını okuyunca üzüldüm yaa bebeğin için ama inşlh bundan sonraki süreçte herşey yolunda gider bütün tetkikleriniz temiz sorunsuz çıkar inşlh artıkyoluna bak..dualarımdasın....
cnm benim yazını okuyunca sanki beni yazmışsın gibi geldi bizde 2 kere ameliyat oldu eşim birinde ben hazırlandım sperm çıkmayınca opu hayal oldu
bizede hiç umutsuz vaka dediler bak alalhım nasi,p etti hücre gördük sperm gördük donduruldu bile yani anlıcan önce alalh sonra celallettin hocanın tedavi si sayesinde sizlerde sperm görüp tüp bebek yapmak zamanına bile geleceksiniz inşlhhh hepimiz dedğin gibi evlatlarımızı yazacağız burda..
gelecek hepimiz için güzelliklerle gelecek inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh

öncelikle herkese hayırlı akşamlar kızlar...
inşlh sınavlarımı atlatayım buralarda olacağım..
biliyorsunuz bizde sperm çıkışı oldu donduruldu
eşim şubat ayından bu yana ara sıra sperm testti vermeye devam ediyor çıkan olurda dondurulur diye .
ve bizde dondurulan spermden hariç 2 defa daha sperm çıkıp donduruldu
ve biz bu ay tüp bebek denemesi yapalım istedik tüp bebek dr.umla görüştük ( BU ARADA TÜP BEBEK RAPORUM ÇIKTI İĞNELERİMİ DR. YAZDI ALDIM EVDE)
dr.umuz bize bu dondurulanlarla tüp bebek yapılabilir ama sağlıklı sonuç alamayız dedi bizim spermlerin morfolojileri bozukmuş içlrerinde muhakkak kaliteli sperm vardır ama tedaviyi riske atmayalım dedi. ben biraz üzüldüm bu ay tedaviye başlarım derken kısmette bu çıktı olsun buralara gelmek bile beni sevindiriyor
bizde bunu celalelttin hocayla konuşmak için bugün hastaneye gittik hormon testleri yaptırdı eşim sonuçlarla birlikte görüştük..
celalettin hoca menegon yerine menapur verdii pregly e devam dedi inşlh bir ay sonra daha sorunsuz spermler görürüz dedi ..şimdi bugün menapura başladık inşlh şifa olur bi kaç ay sonra kaliteli morfolojileri düzelmiş spermler görürüz... sperm çıkınca da iş bitmiyor kızlar ya allah sizlerede tez vakitte göstersin bakın buralarda daha stres oluyor insan .. artık bi ay sonra sperm testtinde neler görücez
hepimizin eşlerine ilaçlar iğneler şifa olsun inşlhh....

Canimm maşallah demek diğer testler dede sperm çıktı. Peki sayı artmış mi. .sabırla buralara geldiniz inşallah daha güzel günler goreceksnz. Çok sevindim. .üzme inşallah zamanı gelince tedaviniz basliycaz hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınız olur inşallah canimm darısı bizlere olsun inşallah. .

Canim ari sutu ve propolis te deneyin kaliteli sperm oluşmasına yardimci olur belki

cnm sayı yaklaşık 2 veya 3 bin olabilirmiş hatat daha da az olabilir dedi tüp bebek dr.u..
inşlh cnm ya hepimizin isteyi o yönde devamı hepimiz içiçn gelsin
Canim ari sutu ve propolis te deneyin kaliteli sperm oluşmasına yardimci olur belki
onları eşim daha öncede kulalnıyordu tabii ama hoca iğneye başlayın dedi başka bişey demedi bizde hoca ne dediyse onları kulalnıyoruz bakalım cnm olmazsa ilerde alır kulalnıırız

Cemrecim hayirli oldun tedavin geç olsun güç olmasin güçlü kuvvetli sana hamileliğiyyaşatacak spermleriniz ciksin canim inşallah imtihanlar hep devam ediyor.rabbim haziranda baslamayi nasip etsin.

Sinavlarinda başarılar .

Ee hayırlısı olsun canım.. güzel günler göreceğiz inşallah

sağol cnm aminn cümlemize sağlıklı kaliteli spermler olsun....sınavlarım için de ayrıca teşekkür edeerim
Ee hayırlısı olsun canım.. güzel günler göreceğiz inşallah
evet cnm hayırlısıyla güzel günlere

herkese günaydınnnnnn
bulutlu kapalı bir istanbul sabahından yeni güne merhaba

Kızlar ilacı 1 ay kullanıp hocayı ariycaz biz detaylı spermiogram Nerede yaptiracaz tekrar istanbul a mi gitmek gerekiyo

Kızlar ilacı 1 ay kullanıp hocayı ariycaz biz detaylı spermiogram Nerede yaptiracaz tekrar istanbul a mi gitmek gerekiyo
günaydın cnm evet çünki istanbulda ki arif beyden başaka pek de fazla ayrıntılı bakan yok sperm testtine ama gene de belli olmaz hocayla konuşunca o der zaten nerde yapacağınızı:26:

Canım benim bugünlere gelmek senin için bir mucizeydi.
Her şer de bir hayır vardır gülüm
Doktorun da dediği gibi menapur daha etkili olduğu için
1 ay sonra süpermenleriniz daha kaliteli olarak çıkacak inşallah
Geç olsun da güç olmasın şekerim
Dediğin gibi spermlerin çıkmasıyla iş bitmiyor
Asıl iş bundan sonra başlıyor

evet cnm zaten tüp bebek dr.umada öyle dedim üzüldüm ama inanın ki çabuk geçti biz bi tane hucre görürsek sevinçten havalara ucarız diyorduk şimdi spermimiz var çok şükür hamdolsun dedim insan işte hele bide sperm görüp ilaçlarımı iğnelerimi eve getirince annelik duygularım fazlasıyla depreştihemen başlayasım geldi tedaviye ama beklemek benim adıma da i,i şimdi denerim bebek tutunmaz bu sefer işte niye acele ettim derim sebeb ara dururum o yüzden ya sabır hiç ummadığım anda spermleri gördük ummadığım anda da tedaviye başlarım inşlh
hepimiz bu güzel yoldan geçelim ..
menapur bakalım nasıl tepki yapıcak eşime spermlere görücez ama hoca kısa sürede etki eder dedi ..
ah sperm çıkınca tmm diyosun ama olmuyor sonrası hem daha zor hem daya sabırsız yapıyor biz kadınları
artık sırayla güzel haberler alallım hepinizden bu yaz burası çıkışlarla dolsun taşsın inşlhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…