- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
gecen hafta istanbuldaydk maalesef korktğm gibi oldu eşimde incelenecek kadar meni çıkmadı çıkan kısmında da bakteri ve kan görülmüş...şimdi dr eşimi baştan ayağa inceleyecek bazı testler istedi...testis dopler , genetik test, hipofizer mr ,bazı vakalarda metabolik check up, inhibin b bunları yaptıran ya da yaklaşık ne kadar tutuyor bilen var mı?bir de devlet hastanelernde yapıyorlar mı...adanadayız.inş bir çıkar yol buluruz.umudumu kaybetmek üzereyim..çok yoruldum manen ve madden..
Canim haminne markalı 4 bitkisel 2 kapsül 2 sivi ...sıvı olanlar kashtan ve propa Kapsüller de biri içeriğinde çuha çiçeği sinir otu Meyan kökü bulunduruo diğerine oğul otu serbetci otu at kestanesi sarımsak içeriyor böyle işte cnm..Şifa olur inşallah
Canim haminne markalı 4 bitkisel 2 kapsül 2 sivi ...sıvı olanlar kashtan ve propa Kapsüller de biri içeriğinde çuha çiçeği sinir otu Meyan kökü bulunduruo diğerine oğul otu serbetci otu at kestanesi sarımsak içeriyor böyle işte cnm..Şifa olur inşallah
Merhaba Feraheymen Celalettin hoca bizede haminne markalı bitkiseller verdi, 3 sıvı ve 2 kapsül. sıvılar propolis,at kestanesi şerbetçi otu,leylak ekstresi .kapsüller ise çuhaçiçeği ve ürolgin. tamamı bitkisel . inşallah eşlerimize şifa olur.
Bu bitkiseller yeni çıktı herhalde
Şifa olsun eşlerinize
Mrb cnm bi kaç bitki dışında aynıymiş cnm. Sizde nasildi sonuçlar hoca ne dediMerhaba Feraheymen Celalettin hoca bizede haminne markalı bitkiseller verdi, 3 sıvı ve 2 kapsül. sıvılar propolis,at kestanesi şerbetçi otu,leylak ekstresi .kapsüller ise çuhaçiçeği ve ürolgin. tamamı bitkisel . inşallah eşlerimize şifa olur.
Canım evet galiba ilk kez kullandrck hoca bu ilacari. .aminnnnBu bitkiseller yeni çıktı herhalde
Şifa olsun eşlerinize
Cnm ne desem bilemedim inslh bundan sonra ki yolunuz acik olur hakkiniza hayirlisi olsun.arkadaşlar eşim bugun celalettin beye gitti ve umduğumuz gibi olmadı en az 3 yıl tedavi göreceksin demiş...oda belki demiş..r geldiğinde vakfa para vereceksin demiş....yani beklediğimiz gibi bişey olmadı biz tedavi görmeyeceğiz...hastalığın doğuştan demiş
Cnm sperm cikmamis amaaz kalms bundan sonrasi cabucak gecsin spermler gelsnnarkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca hem ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...
Cnm gecmis olsun nedenini bilmiyorum ama umarim zor bi sursc degildir kullanacagin ilaclar sifa olur sana..benim estradoilim düşük çıkmış bilgisi olan varmı canım.ilç yazdı doktor almadım.çünkü hipertriod hastasıyım.başka doktora danışmadan almayayım dedm.bilginiz varsa ben bu ilacı kullanmasam bana ne zararı olur.
Cnm rapor gecerli umut tup bebekte ...doktorunuz emre hocamı arkadaşım.tüpbebek maliyeti ne kadar ve rapor geçerlimi canım.
Hosgeldinn guzel haberlerle gelirsin gene inslhhcanlarim nasilsiniz? biz Allaha sükür dedigim gibi gittik ve esim istanbula gitti göründü doktora cok iyi gecmis hersey, tabi esim baya bi stresliymisti yol boyu felan.. sonuc olarak test vermis, doppler cekilmis, doktor muayenede tikaniklik var sende demis (oysaki simdiye kadar gittigimiz doktorlar tikaniklik yok demisti!) ve spermlerde olusumunda dagilma oluyor demis, bölünme olusmuyormus. simdi pregnyl ignesi verdi haftada üc kere, ersel beyde hap vermis iki cesit günde 10 yada 11 tane alicakmis veeeee ins 3 aya kadar sperm cikar ins demis
tabi cok ta kendimizi öyle olucak diye illa alistirmamaya calisiyoruz ama böyle demesi bile bize dünyalari verdi.. Rabbim ins hepimizi muradimiza erdirir. Sizleride bu arada cok özledim yeni gelismeler varmiydi son 3 haftada?
FLZ01 CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lilâlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebel-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve Onun bütün âl ve ashabına olsun
Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah
Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
Mrb cnm bi kaç bitki dışında aynıymiş cnm. Sizde nasildi sonuçlar hoca ne dedi
Canım evet galiba ilk kez kullandrck hoca bu ilacari. .aminnnn
Allah razı olsun okuyan herkesten... Rabbbim dualarımızı kabul eyleyip evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin...
Tülaycım senin duanı okudum Rabbim kabul eder inşallah... İkiz doğurursun inşallah :)
Arkadaslar Biz yarin yolla cikiyoruz bizi uzun bir yollculuk bekliyor esim tese olucak bende hazirlanicam hayirlisi olsun sizden tek istegim duanizi eksik etmeyin. Kurban oldugum allahim hepinize nasip etsin hayirlisi kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim Allaha emanet olun sizleri cok seviyorum takip edemesemde hep aklimdasiniz. Aramiza Yeni Arkadaslar katildi tanisma firsatim olmadi ne yazikki umarim dualarinizi eksik etmezsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok sagol canim negüzel yazmissin.. hocanin moral vermesi bile güzel, ama simdi son sayfalari okudumda kafam karisti bu sayi oranlariyla... hoca herkesemi ilac veriyor yoksa hormonal olarak belli bi seviyeye gecince mi ilaclara baslatiyor bir bilgin varmi??
saolasın canım şükürler olsun bu günleri görebildik.rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin canım.
valla canım bebeğimi kaybetmek yıkıcı oldu benim için.sağlıklı olsun bu kez kucağıma gelsinde yavrum tüp bebek olsun varsın.ama doğal yoldan gelirsede mucize olur tabi.buyursun gelsin kuzum tüm kalbimizle onu bekliyoruz tabi.
2.tedavi çok heyecanlandırıyor korkutuyor beni.ama yapcak bişey yok.kendimi hazırlamaya çalışıyorum.:26::26::26:
doktorumla program yaptık.
bi aksilik çıkmazsa ağustosta 2.tedaviye başlıcaz inşallah.
hadi bu yaz bize uğur getirsin bu topikte herkeslere nasip olsun tedaviye başlamak.
Arkadaslar Biz yarin yolla cikiyoruz bizi uzun bir yollculuk bekliyor esim tese olucak bende hazirlanicam hayirlisi olsun sizden tek istegim duanizi eksik etmeyin. Kurban oldugum allahim hepinize nasip etsin hayirlisi kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim Allaha emanet olun sizleri cok seviyorum takip edemesemde hep aklimdasiniz. Aramiza Yeni Arkadaslar katildi tanisma firsatim olmadi ne yazikki umarim dualarinizi eksik etmezsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Feraheymen Celalettin hoca bizede haminne markalı bitkiseller verdi, 3 sıvı ve 2 kapsül. sıvılar propolis,at kestanesi şerbetçi otu,leylak ekstresi .kapsüller ise çuhaçiçeği ve ürolgin. tamamı bitkisel . inşallah eşlerimize şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?