Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tıkanıklık o zaman nasıl oluyor anlamadım canım.çümkü tıkanıklıkta iğneyle sperm bulunuyor.sizde tesede sperm çıkmışmıydı.

yok canim sperm bulunmadiydi, anladigim kadariyla bizde hem tikanikklik hemde sperm olusumunda bir problem varmis. igneler tikanikligi acacakmis spermler de spermatid bulunduydu ama iste son evresine ulasmiyordu...

cnm insallah bir dahakine çıkar. üzülme lütfen. bişey merak ettim ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz celalettin beye. bizimkisi 2 ay olmadı daha o yuzden merak ettim

yok canim sperm bulunmadiydi, anladigim kadariyla bizde hem tikanikklik hemde sperm olusumunda bir problem varmis. igneler tikanikligi acacakmis spermler de spermatid bulunduydu ama iste son evresine ulasmiyordu...

yanlış anlama ama canım tıkanıklık olanlarda ameliyatsız yani iğne biyopsisiyle bile sperm çıkıyor.tıkanıklıkta volüm 2 nin alıtnda oluyormuş.sizde volüm kaç yazıyor.bizde microtese olduk ve bizdede elonge spermatid çıktı ve yıllardır tedaviye rağmen ilerlemiyor.boyamalı spermiyogramda bile çıktı elongeler.sanki sizin maturasyon aresti gibi geldi.yani spermatid son evreye spermatozaya ulaşamıyor.bizim genetik temizdi ama bilemiyorum.gerçi selahattin hoca siz nebido kullandığınız için sperm varsa bile gerilemiştir dedi.belki gerileten nebidodur dei.bakalım tekrar microtese olduğumuzda ne çıkacak.

ne güzel canım.bak bir tane için mücadele verirken rabbim nelere kadir.yüreğini serin tut canım.inşallah milyonları bulacak.hem ilk çıkış olanların döllenme yeteneği çok yüksek oluyormuş.bakarsın sizin meleğiniz göbüşüne hiç müdahale olmadan kendiliğinden konar.olmaz deme mucizeler her zaman gerçek olur.

Çok haklisin zor olani başarmak güzel olan
Biz bayanlar böyle konularda kendimize cikis yollarıbuluruz burasu var bak ama eslee onlarin dduygu dunyalari daha zor canim benim kendini topla rahat ol ki oda rahatlasinbiraz sen boyle oldukça ve onun elinden gelen hic bir şey yok rabbim boyle yazmis ama dert vermiş ama dermansiz değil tedavidesinuz ne güzel hemen olmayacak belki ama muhakkak cevap verecektir esin tedaviye çikan sonuçlara gore daha iyi bir yol ile devam edeceksiniz bbelki de o uzun sure daha kisa sureniz olur rabbim hayirli test sinuclari versin .bebeksiz bir yer evlatsiz olmayan bizim gibi az aile var bende yasadim ayni duyguları apt ailede evladu olmayan bir benim iste ama rabbim vericek bizede insalahh
Eşime gidelim buradan dunyanin neresi olursa raziyim diyordum ne anne ne baba ne kardeş hiç
Birinin özlemi evlatsizlik kadar olamaz katlanirim diyordum ama olmuyor için acisada yandanda kor gibi canim mutlu rolleri yapamakcok zor biliyorum ama rabbimin sevdiği kullariyix bizler
Siyah günler ama beyaz gunlerinuz olucaj canim insalshh bak nickinde öyle siyah ama beyaz olycakkk canim rabbim böyle yaramax bebuslet versin insalahh

canim bizde sorun saten maturasyon aresti, yani spermler son evreye ulasmiyor! ayriyetten hoca tikaniklita olusmus dedi bilmiyorum artik hangi oranda tikaniklik, belkide sirf bi tarafta yada ufak bi tikanikik, esimde sormamis ama bidahaki aradiginda sordurayim ben. ama dedigim gibi asil problerm maturaszyon aresti simdi ilaclari kullanacak bakalim artik neyse o! ama bizim bütün degerleri yani hersey normal oldugundan durumunuz agir vaka degil demisti bize.. sizde tam olarak neydi sorun ve ne yapiyorsunuz

bizimde geç indirilmiş testis canım.selahattin hocayla tedaviye devam ediyoruz canım.

Son düzenleme:

ayrıyeten canım bizim durum şöyle vahimdi.bizim ilk önce testisler yerinde değildi.2009 yılında adana balcalıda şaban doran çok başarılı bir şekilde yerine indirdi.oysa aynı ameliyatı askerdeykende olmuştu kordon kısa diye batındaydı testisler.rabbime sonsuz hamdü senalar olsunki şaban hoca yerine indirdi ve bizim azospermle savaşımız başladı.yoksa öncesinde savaşmaya bile umudumuz yoktu.testisler yerine indirildiğinde biri küçük diğeri daha iyi durumdaydı.hormonlar normaldi ama maalesef sonra hormonlar oynana oynana oda elimizden gitti.şimdi savaş hala devam ediyor.haftada 2 ovitrelle+neofrtil kapsül günde 2 tane.artık bundan sonrası rabbimin işine kalmış.görsün halimizi merhamet etsin inşallah.

Son düzenleme:

Canım inşallah doktorun dediği gibi olur ve 3 ay sonra güzel haberlerinle sperm çıkışını kutlarız.
Allah gönlündekini versin sabır ve dualarımızla herşey güzel olacak inanıyorum.

canım bende çok araştırmıştım ve emre beyde karar kılmıştık yaklaşık 2.5 sene önce micro tese olmuştu o zaman 2100 dü bu 4950de şu sekilde yanlış hatırlamıyorsam bunun 2600 ü yumurta toplama işlemi için geri kalanıda transfer işlemi için ödeniyor ilaçda bunlara dahil değil ne yazıkki yaklaşık 600de ilaçlara gidiyor canım bizde iki kez denedik gerçekten maddi olarak insanı zorluyor inşallah microteseye gerek kalmaz ve ilk denemenizde bebeğini kucağına alırsın

saolasın canım şükürler olsun bu günleri görebildik.rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin canım.
valla canım bebeğimi kaybetmek yıkıcı oldu benim için.sağlıklı olsun bu kez kucağıma gelsinde yavrum tüp bebek olsun varsın.ama doğal yoldan gelirsede mucize olur tabi.buyursun gelsin kuzum tüm kalbimizle onu bekliyoruz tabi.
2.tedavi çok heyecanlandırıyor korkutuyor beni.ama yapcak bişey yok.kendimi hazırlamaya çalışıyorum.:26::26::26:
doktorumla program yaptık.
bi aksilik çıkmazsa ağustosta 2.tedaviye başlıcaz inşallah.
hadi bu yaz bize uğur getirsin bu topikte herkeslere nasip olsun tedaviye başlamak.

Canım inşallah doktorun dediği gibi olur ve 3 ay sonra güzel haberlerinle sperm çıkışını kutlarız.
Allah gönlündekini versin sabır ve dualarımızla herşey güzel olacak inanıyorum.

cok sagol canim negüzel yazmissin.. hocanin moral vermesi bile güzel, ama simdi son sayfalari okudumda kafam karisti bu sayi oranlariyla... hoca herkesemi ilac veriyor yoksa hormonal olarak belli bi seviyeye gecince mi ilaclara baslatiyor bir bilgin varmi??

hoş geldin canım msj attım sana görmedin sanırım inşallah güzeldir her şey

Canim hormonlara gore ilaclari veriyor aşama aşama ilerliyor

sizde çıkış vardı sanırım gülerimin yaptığı tabloda görmüştüm umarım ilerleme katetmişsinizdir :

canım inşallah bu sefer güzel olur. Bu pıhtılaşma testı her devlette oluyor mu acaba özelde fiyatları nekadar bilgin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…