inşallah canım inşallah bi çıkış yolu bulunur.ankaradaki prof. a gitmeyi düşünüyomusun çok başarılıymış.eğer bu seferde olumsuz olursa tek çare o diye düşünüyorum kendi adımıza.biraz zor bursa ankara ama denemeye değer
eşin kaç yaşında leylakcım bizimki 33 yaşında yaşdan dolayıda sorun diyo dr iyileşme açısınan.
kaan beye mi gitmeyi mi düşünüyosunuz bizde belki bakalım
eşim 31 yaşında yaş ilerledikçedurum zorlaşıyo
canım benim gözü aydın bak daha sabah demiştim bulunacak ve sen mutluluktan aglayacaksın diye tekrar gözün aydın.:teytey::teytey::teytey::teytey:Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
canlarım bizde bu akşam yola çıkıyoruz banada dua edin lütfen inşallah bende güzel haberlerle gelirim...
kızlar şimdi çıkıyorum yola çıkmadan girerim dualarınızı almak için.
kızlar şimdi çıkıyorum yola çıkmadan girerim dualarınızı almak için.
canım benim gözü aydın bak daha sabah demiştim bulunacak ve sen mutluluktan aglayacaksın diye tekrar gözün aydın.:teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba çiçek sen nasılsın espoir sevinçli haberini yeni aldım.ama çok mutlu oldum darısı hepim ize inşalllah
merhaba çiçek sen nasılsın espoir sevinçli haberini yeni aldım.ama çok mutlu oldum darısı hepim ize inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?