Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaan beye mi gitmeyi mi düşünüyosunuz bizde belki bakalım

kaan beye mi gitmeyi mi düşünüyosunuz bizde belki bakalım

inşallah bu sefer hamilelik olurda hiçbişeye gerek kalmaz hayırlısıyla okumuşundur mayıs başı gibi dondurulmuşlar transfer edilcek inşallah olur ya busefer başka şansımız kalmıyo çünkü.

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
canım benim gözü aydın bak daha sabah demiştim bulunacak ve sen mutluluktan aglayacaksın diye tekrar gözün aydın.:teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy ne güzel bi haber uzun zamandır böyle sevinmemiştik bu topikte darısı hepimizin başına.

canlarım bizde bu akşam yola çıkıyoruz banada dua edin lütfen inşallah bende güzel haberlerle gelirim...

canlarım bizde bu akşam yola çıkıyoruz banada dua edin lütfen inşallah bende güzel haberlerle gelirim...

belgincim allah yardımcınız olsun seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok güzel olur herşey hakkınızda hayırlısı canım.

kızlar şimdi çıkıyorum yola çıkmadan girerim dualarınızı almak için.

belgincim güle güle git gel hayirli yolculuklar
sensende güzel haberler bekliyoruz allah yardimcin olsun canim

Son düzenleme:
canım benim gözü aydın bak daha sabah demiştim bulunacak ve sen mutluluktan aglayacaksın diye tekrar gözün aydın.:teytey::teytey::teytey::teytey:

Sagol belgincim. Evet soylemistin canim dedigin gibi bulundu ve sevincten agladim.. Darisi size. Dualarim seninle sende iyi haberle don.

espoir yaşasıııııııııııııınnnnnnn canım çok sevindim :lepi::hooray:inşallah bebişinide alırsın kucağına canım.:teytey::teytey:
belgin şimdi sıra sende hadi sende mutlu haberi bize ver senin içinde halaylar çekelim.

merhaba çiçek sen nasılsın espoir sevinçli haberini yeni aldım.ama çok mutlu oldum darısı hepim ize inşalllah

merhaba pervercim evet güzel haber aldik bende cok sevindim
insalllah darisi bizlere olur

kızlar yarın eşimin sperm testinin sonucu çıkıcak.varikoselden 3ay önce amaliyat olmuştudua edin lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…