Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
bir son kez girmek istedim
bizim için bol bol dua edin eksik etmeyin lütfen arkadaslar
insallah birdahaki yazdigimda güzel haberi veririm.

canim simdik esin cikmistir ameliyattan
insallah iyi gecmistir bize insallah güzel haberler veririsin
allah yardimciniz olsun

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMı allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

canim benim cok sevindimmmmmmmmmmm ne kadar güzel bir haber verdin:teytey::teytey::teytey::teytey:

alalhim sana sükürler olsun bir arkadasim kurtuldu nalet azosperminden darisi bana ve bütün burdaki arkadaslarima olsun

cok güzel bir haber buuuu::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

İnsallah cicekcigim. Darisi size. Hayatimin en mutlu gununu yasiyorum. İcim rahatladi. İnanilmaz bir duygu:lepi:

sagol canim
insallah canim bende yasarim bu duygulari
esin nasil iyimi?
benim simdik cikmam lazim rendavum var gec kalacam
gelince devam ederiz halaya

canim seni yanliz birakiyorum ama gercekten cikmama lazim

cok güzel bir haber buuuu::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Esime cesitli ilaclar icirdim onlarin faydasi olmustur. İhmal etmeyin ellinizden gelenini verin ben bol bol vitamin ilaci verdim. Aksam hepsini detayli sekilde yazarim. Umudunuzu yitirmeyin ne cwkdiginizi hissetiklerinizi anliyorum ama pes etmek yok. :lepi:

İnsallah cicekcigim. Darisi size. Hayatimin en mutlu gununu yasiyorum. İcim rahatladi. İnanilmaz bir duygu:lepi:

canım gözün aydın olsun evin çocuk dolsun :)))))))) çok sevindim.sırada senin tedavin var sanırım hadi hayırlısı.böle bulunduğunu bile bile daha iyi olucak bulunurmu acaba şüpesi insanı çok mutsuz ve huzursuz ediyo zaten ediyo zaten.çok sevindim cidden

inşallah embriyon canlanır ve sana sıkı sıkı tutunur bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

canım sağol inşallah hayırlısıyla bu sefer olur.allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah..
dün hastaneye giderken metro istasyonunda hamile bir bayan gördüm 7 yada 8 aylık gibi geldi bana.bi tekme atti varya baka kaldım kadının karnı ileri geri oldu resmen.ay çok özendim ya allah bizede annelik duygusunu yaşatır inşallah.

canım bizimde çok karışık oldu aslında geçtiğimiz eylülde öğrendik ilk biz bu rahatsızlığı tesadüfen devlet hastanesinde sonra dr bizi kafa yorcaz bu işe burda olmaz dedi özeline çağırdı 2 ay ilaç kullandık.ama dr tüp bebekten yanaydı umut yok gibi dedi maddi durumdan başlayamadık.ilaçlar bitince başka dr a gittikyapıcak bişi yok dedi ilaçla falanla uğraşmayın ilerde tüp bebek bile olmaz dedi yüzde 10 ihtimal verdi tesa sonucuna.bizi pembeye gönderdi hemen başlayın dedi.gittik nevin hanımla görüştük ve başladık.eşim bu süreçte ilaç kullanmadı dr hiç birşey vermedi belki daha arttırılabilirdi şansımız ameliyat günü onda bulunursa toplanıcaktı yumurtalarım bulunamadı dediler yıkıldım resmen dr um beni teselli ediyo herşey çocuk demek değil falan filan.ama gelde içime sor onun ne demek olduğunu.eşimin başında dururken apar topar gelip hazırlan 6 tane bulundu dediler soyunup ameliyathaneye gidene kadar ağladım ağladım sevinçten.bendende 20 küsür tane topladılar.3 gün çok gerildim embriyo oluşucakmı diye tel elimde gezdim. oluştu yarın transfer olcak dediler uçtum sanki yapıldı transfer.13 gün sonra test yapıcz dediler ama teste gerek kalmadan reglim geldi 8. günde yani tutmadı iyiki kalan 3 taneyi dondurmuşuz şu anda tesellim onlar teedaviye başladık dün inşallah bu sefer olur. mayıs başı gibi transfer gerçekleşicek allahın izniyle.çok uzattım arkadaşlar kusura bakmayın duygu patlaması yaşıyorum yine. :))))

Sagol canim. Spermleri donduracaklar. Yazin tedaviye baslamayi dusunuyorum allahin izniyle.

yalnız jimere giden pek memnun değil duyduğum kadarıyla.şimdi aklıma geldi serbülent bey soranüste zannediyordum ben.konuyu saptırdım azönce çok :)))ürolog dr lardan bizde memnun kalmadık pek ama jinekoloğumuz çok iyi.

espoir canim problem tikaniklikmiymis bellimi
canim ben cok sevindim gözün aydin hayirlisiyla bebeklerine de kavusmani diliyorum

Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

canim gozun aydinn cok sevindim.tez zamanda bebisleride kucagina alirsin insallah darisida bizlere olur insallah

rabbim espoir ne kadar sevindim bilemezsin rabbim bebeğine tez zamanda kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…