günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
bir son kez girmek istedim
bizim için bol bol dua edin eksik etmeyin lütfen arkadaslar
insallah birdahaki yazdigimda güzel haberi veririm.
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
Sagol canim arkadasim. Mutluluktan agliyorum.:teytey: :teytey:canim benim cok sevindimmmmmmmmmmm ne kadar güzel bir haber verdin:teytey::teytey::teytey::teytey:
Sagol canim arkadasim. Mutluluktan agliyorum.:teytey: :teytey:
canim inanirmisin bende agliyorum umutluluktan cok sevindim hemen esimi ardim
insallah bebeginede kavusursun canim en kisa zamanda
İnsallah cicekcigim. Darisi size. Hayatimin en mutlu gununu yasiyorum. İcim rahatladi. İnanilmaz bir duygu:lepi:
cok güzel bir haber buuuu::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
İnsallah cicekcigim. Darisi size. Hayatimin en mutlu gununu yasiyorum. İcim rahatladi. İnanilmaz bir duygu:lepi:
inşallah embriyon canlanır ve sana sıkı sıkı tutunur bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:
mrh Melisçim canım sen Bursalısın herhalde bende Bursalıyım canım senin eşinde sperm buldular mı? nerde tedavi oluyosunuz biz tesa yaptırdık jimerde ama malesef ki sperm bulunmadı.sen memnunmusun doktorundan biz hiç memnun kalmadık hatta mikro tese yapçak diye bekliyorduk ama tesa yapmış hiç bir açıklama yapmadı .
canım gözün aydın olsun evin çocuk dolsun :)))))))) çok sevindim.sırada senin tedavin var sanırım hadi hayırlısı.böle bulunduğunu bile bile daha iyi olucak bulunurmu acaba şüpesi insanı çok mutsuz ve huzursuz ediyo zaten ediyo zaten.çok sevindim cidden
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?