Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.
melisçin nasılsın
yalnız jimere giden pek memnun değil duyduğum kadarıyla.şimdi aklıma geldi serbülent bey soranüste zannediyordum ben.konuyu saptırdım azönce çok :)))ürolog dr lardan bizde memnun kalmadık pek ama jinekoloğumuz çok iyi.
hangi hastane canım sizin doktorun ismi ne serbülent bey önce soranusteydi şimdi jimerde
sizde sperm vardı dimi canım tek seferde mi bulundu?
melisçim kaç yaşındasın
evet bulundu çok şükür tesada dr çok ümitsizliğe sürükledi bizi ama tutmamasının sebebi bulunamıcak bulunamadı bu durumda benide tahmiin edersin sonra bulundu duygularım hep alt üst oldu o dönemde vede tutunamadılar zaten.sizin testlerde nasıl dı sonuçlar bizim hepsi çok yüksekti hormonal değerler çok bozuktu yani.tekrar denicekmisiniz yakın zamanda.testislerde problem varmı sizin yoksa varikosel gibi bişimi tam olarak sorununuz nedir.?
Leylak sanada tesekkur ederim hersey gonlunuzce insallah hepiniz bu dertten kurtulursunuz
canım bulunmuş ya sper önemli olan o işallah tekrar denersiniz bidakine tutar canım testislerde problem yok herşey normal ama hornomlar yüksek fsh özellikle bakalım nolcak ama umutluyum herşeyr rağmen büyük Allahım elbet bizi de görür
26 yaşındayım sen?
bende 26 1984 doğumluyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?