Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlarrrrrrrr bulundu bol bol sperm. Kim halay basini cekiyor tutusalim halaya. Yendik bu nalet AZOSPERMİ allahima bin cikurler olsun. Arkadaslarim hepinize sagolasin bana destek oldugunuz icin. Darisi size.

çokkkkk sevindim inan gözün aydın darısı bizim başımıza işallah

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yetiştim ve tuttum halayın ucundan.ESPOıRCıM gözün aydım canım.çok sevindim ne zamndır güzel bi haber alamamıştık.hamile haberlerini de alırız tez zamnda inş.

hangi hastane canım sizin doktorun ismi ne serbülent bey önce soranusteydi şimdi jimerde

hangi hastane canım sizin doktorun ismi ne serbülent bey önce soranusteydi şimdi jimerde

pembe mavi leylakcım nevin özsaraç memnunum ben ilk dr um o zaten daha önce başkasına muayene olmadım hiç :)
dr serbülent kadın doğumcu değilmi.jimerde nasıl ilgi alaka filan.

canım bilmiyorumda bize hiç bir açıklama yapmadı çıktıktan sonra çok sinirlendim zaten moral sıfır

sizde sperm vardı dimi canım tek seferde mi bulundu?

evet bulundu çok şükür tesada dr çok ümitsizliğe sürükledi bizi ama tutmamasının sebebi bulunamıcak bulunamadı bu durumda benide tahmiin edersin sonra bulundu duygularım hep alt üst oldu o dönemde vede tutunamadılar zaten.sizin testlerde nasıl dı sonuçlar bizim hepsi çok yüksekti hormonal değerler çok bozuktu yani.tekrar denicekmisiniz yakın zamanda.testislerde problem varmı sizin yoksa varikosel gibi bişimi tam olarak sorununuz nedir.?

ESPOIR allah tamamına erdırsın ınsaalah hayırlı ugurlu olsun.gozunuz aydın .darısı bızım basımıza ınsaalah

Sagolun arkadaslar kader gamzesezer selva jklm ... Unutuysam isimlerinizi kusura bakmayin telefondan yaziyorum sizi habersiz birakmak istemedim darisi eslerinize insallah sizdede bol bol sperm bulunsun

canım bulunmuş ya sper önemli olan o işallah tekrar denersiniz bidakine tutar canım testislerde problem yok herşey normal ama hornomlar yüksek fsh özellikle bakalım nolcak ama umutluyum herşeyr rağmen büyük Allahım elbet bizi de görür

inşallah canım inşallah bi çıkış yolu bulunur.ankaradaki prof. a gitmeyi düşünüyomusun çok başarılıymış.eğer bu seferde olumsuz olursa tek çare o diye düşünüyorum kendi adımıza.biraz zor bursa ankara ama denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…