Arada fark var ama ben onlara değil sana müdahale ettim!
Bak ne güzel söylemişsin herkes herkesi tanıyor. Gerek yok artık.. Farkındaysan eyinasda kapattı konuyu. Herkes kapattı yani bitti.
Ben onlara müdahale ettiysem sen de bana ettin arada hiçbir fark yok... kendin de aynı hareketi yapıyorsun ve beni de elestiriyorsun. Ne yaman bi çelişki. ..
bak yanlış anlama ama sen tartışmayı dahi bilmiyorsun.aynı çocuk gibi cevaplar veriyorsun.sen bizim tartışmamızdan sıkılyorsun lakin kendine tartışma konusu arıyorsun.hayalim sana olumsuz bir şey demiyor ama hala onun kendinden farkn olmadığını söylüyorsun.
sen aydın bilinçli aklı olan bir kadınsın.boş ver ne kafanı yoruyorsun benim yazdıklarınla.bende sana dua edeceğim.benim durumuma düşme diye.
Yemeğimi yedimmmmmm Yarabbi şükür.. Eve gidince ne yemek yapacağım bilmiyorumEyinas Antepten ne almalı kuzu?? Bakır fincan takımı mııı yoksa baharatlara mı sarmalıyım??
Keyfimi kaçırmayacağımmmmmm ya sabır ya sabır..
Uzun uzun yazmışsın okudum daha once de aynı şeyleri okumuştum defalarca son kez cevap yazıyorum. ..
Yasadiklarin zor ama bizimkiler de zor... farkindaysan ayni dertle uğraşıyoruz. .. ben hiçbir doktoru savunmam inşallah tedavimiz iyiye gider ama gitmezse de burada yazarım durumu buraya kadar bir sorun yok ama asıl sorun su ki sen bence önceki tedavin ile ilgili hala icini bosaltamamissin hala dolusu n ve farkettiysen nda olmayabilir sin ana surekli eski doktorunun açığını aramakla mesgulsun ayrica buna tepki gosterenle de tartismaya giriyorsun ve bence hoş olmayan kelimeler de kullaniyorsun bence yazdiklarina kelimelere dikkat et buraya kimse hakaret duymak için gelmiyor tek dertli de sen değilsin. ...
Son kez yaziyorum sana hatta bu bile fazla oldu artık saba cevap vermicem sana yapabileceğim tek şey dua etmek. Ama sen de bana yazarken kullandığın kelimelere özen göster.
Herkes için söylüyorum biz burada birlik olmak icin varız tabi ki eleştiri yapalım ama takıntı olmadan nahos sözler söylemeden ... Artık güzel cümleler okumayı diliyorum herkes dualarimda bunu da bilin...
geçmişte okuduklarım ne güzel şimdi anne olmuş.bahar85,flazk2003,aumut,nzlyn,istiyorumbebeğimi...allahım bizde seneye bu zamanlar bebeğine kavuşanlardan olalım.
merhabalar ,herkese hayırlı mutlu huzurlu günler
merhabalar ,herkese hayırlı mutlu huzurlu günler
Amin inşallahhhhhhhhhhhhh.. Evet o zamanlarda bir kaç dr vardı.. Yeni yeni microteseler gündemdeydi.. Bitkisellere çok yönelmiştik.. Ama anne oldular çook şükür.. Rabbim yardım etti..
Ben hatırlıyorum bir haber duyunca birden fazla kişinin ağlamaya başladığını.. Gerçekten destek oluyordu herkes ciddi anlamda.. Yine öyle olacağız inşallah..
sanada merhaba hoş geldin.
selammm canımmm.. Hayırlı günler
bizde olacağız inşallah canım.inanıyorum.mücadele eden herkes olacak.istiyorum bebeğimi okuyorum mesela.20 yıldan sonra az değil 20 yıl.bize o kadar bekletmeden versin rabbim inşallah.
Evet ama altını çizmek isterim kendileri aktardı.. Bitkilerin dilinden anlıyorardı kısacası.. Ve çabaladılar verdi Rabbim sabrettiler en önemlisi.. Ben ısrarla bitkiseller diyorum hala.. Onların çok faydası var bence.
varikosel azonun en basit nedeni inşş tez zamanda sonuç alırsınız bızım ılaçla tedavısı olmayan sadece gunumuz sartlarında mıkrotese yapılıyor.keşke ilaçla tedavısı olsaydı üzgünüz tabı olmamız gerektıgıini söylüyor doktorlar.
zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor canım.bende bitkilere inanıyorum.mesela biri çivan perçemiyle fsh düşürmüş.demek bitkiler güçlü etkiye sahip.
[SUB][/SUB]
Aynen canım.. Ama o civan perçemi bayanların adet düzensizliği için iyiydi dimi?? Ben mi yanlış hatırlıyorum.. Aslan pençesi de vardı.. Eşim için onu da almıştım.. Karıştırmış olabilir emin değilim şuan
saol cnm
ama bizim bi sürü sebep var hormonlar fsh e2 v.s. testis küçülüğü ,varikosel
varkoseli mecburen yaptık çok ilerlediği için
hormon tedaviside görmemiz lazım ama ben ameliyat sonrasını görmek istedim için
şimdi bekliyoruz
bir umut işte belki faydaası olur diye
yoksa bizede neler denildi
çaresi yok diye
ama ben vazgeçmicem asla
sende söylenenleri boşver ve microteseden önce
yapılacak şeyleri dene bence en son ona yönelirsin artık
bizde öyle yapıcağız en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?