Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arada fark var ama ben onlara değil sana müdahale ettim!

Bak ne güzel söylemişsin herkes herkesi tanıyor. Gerek yok artık.. Farkındaysan eyinasda kapattı konuyu. Herkes kapattı yani bitti.

Ben onlara müdahale ettiysem sen de bana ettin arada hiçbir fark yok... kendin de aynı hareketi yapıyorsun ve beni de elestiriyorsun. Ne yaman bi çelişki. ..

Ben onlara müdahale ettiysem sen de bana ettin arada hiçbir fark yok... kendin de aynı hareketi yapıyorsun ve beni de elestiriyorsun. Ne yaman bi çelişki. ..

bak yanlış anlama ama sen tartışmayı dahi bilmiyorsun.aynı çocuk gibi cevaplar veriyorsun.sen bizim tartışmamızdan sıkılyorsun lakin kendine tartışma konusu arıyorsun.hayalim sana olumsuz bir şey demiyor ama hala onun kendinden farkn olmadığını söylüyorsun.
sen aydın bilinçli aklı olan bir kadınsın.boş ver ne kafanı yoruyorsun benim yazdıklarınla.bende sana dua edeceğim.benim durumuma düşme diye.

Yemeğimi yedimmmmmm Yarabbi şükür.. Eve gidince ne yemek yapacağım bilmiyorum Eyinas Antepten ne almalı kuzu?? Bakır fincan takımı mııı yoksa baharatlara mı sarmalıyım??

Keyfimi kaçırmayacağımmmmmm ya sabır ya sabır..

Haklısın benim böyle şeylere ayıracak fazla vaktim yok çocukça kelimesine gelince saygisiz olmaya tercih ederim. Konuyu kapatiyorum...

geçmişte okuduklarım ne güzel şimdi anne olmuş.bahar85,flazk2003,aumut,nzlyn,istiyorumbebeğimi...allahım bizde seneye bu zamanlar bebeğine kavuşanlardan olalım.

afiyet olsun tatlım.kız daha yeni öğleni yedin akşamın kaygısınamı düştün.ah biz bu kadınlar.bende sabah kahvaltı yaparken eşime öğlene ne istiyorsun diyorum.daha karnım acıkmadıki diyor.bu mevsimde her yemek olur akşama.
antepten fincan takımı,baharat,halı alınır.ihtiya. hangisineyse onu al.mesela Hürrem takımı güzel olur.onun çay takımıda çıkmış.çok güzel ama çok pahalı.

Sende haklı olabilirsin canım ama eyinas bana bir söz verdi bu konuda ciddi ciddi uzun uzun konuştuk ve bu konuyu (hocayı demiyorum) kapattık bitti ve bir daha açılmayacak.

O da bazen (hepimizin yaptığı gibi) ani çıkışlar yapabiliyor.. Bilemezsin tahribatı senden benden daha fazla olabilir bu diline yasıyabilir.. Bu bizim içinde böyle olabilirdi.. Dışardan bakmaya çalışıyorum durumu ne kadar yapabilirim bilemiyorum ama gereksiz uzamış..

Bitti gitti tamam mı arkadaşım o konu yani yaşananlar birdaha yazılmayacak buraya. Bitii kapandı.. Bugün sondu anlatabiliyor muyum?

Rica ediyorum eskiyle ilgili hiç kimse soru sormasın (bu konu hakkında) hassasiyet gösterelim..

Kapatalım konuyu kırılmayalım olur mu Olur böyle şeyler..

geçmişte okuduklarım ne güzel şimdi anne olmuş.bahar85,flazk2003,aumut,nzlyn,istiyorumbebeğimi...allahım bizde seneye bu zamanlar bebeğine kavuşanlardan olalım.

Amin inşallahhhhhhhhhhhhh.. Evet o zamanlarda bir kaç dr vardı.. Yeni yeni microteseler gündemdeydi.. Bitkisellere çok yönelmiştik.. Ama anne oldular çook şükür.. Rabbim yardım etti..

Ben hatırlıyorum bir haber duyunca birden fazla kişinin ağlamaya başladığını.. Gerçekten destek oluyordu herkes ciddi anlamda.. Yine öyle olacağız inşallah..

bizde olacağız inşallah canım.inanıyorum.mücadele eden herkes olacak.istiyorum bebeğimi okuyorum mesela.20 yıldan sonra az değil 20 yıl.bize o kadar bekletmeden versin rabbim inşallah.

bizde olacağız inşallah canım.inanıyorum.mücadele eden herkes olacak.istiyorum bebeğimi okuyorum mesela.20 yıldan sonra az değil 20 yıl.bize o kadar bekletmeden versin rabbim inşallah.

Evet ama altını çizmek isterim kendileri aktardı.. Bitkilerin dilinden anlıyorardı kısacası.. Ve çabaladılar verdi Rabbim sabrettiler en önemlisi.. Ben ısrarla bitkiseller diyorum hala.. Onların çok faydası var bence.

zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor canım.bende bitkilere inanıyorum.mesela biri çivan perçemiyle fsh düşürmüş.demek bitkiler güçlü etkiye sahip.

saol cnm
ama bizim bi sürü sebep var hormonlar fsh e2 v.s. testis küçülüğü ,varikosel
varkoseli mecburen yaptık çok ilerlediği için
hormon tedaviside görmemiz lazım ama ben ameliyat sonrasını görmek istedim için
şimdi bekliyoruz
bir umut işte belki faydaası olur diye
yoksa bizede neler denildi
çaresi yok diye
ama ben vazgeçmicem asla
sende söylenenleri boşver ve microteseden önce
yapılacak şeyleri dene bence en son ona yönelirsin artık
bizde öyle yapıcağız en son

[SUB][/SUB]
zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor canım.bende bitkilere inanıyorum.mesela biri çivan perçemiyle fsh düşürmüş.demek bitkiler güçlü etkiye sahip.

Aynen canım.. Ama o civan perçemi bayanların adet düzensizliği için iyiydi dimi?? Ben mi yanlış hatırlıyorum.. Aslan pençesi de vardı.. Eşim için onu da almıştım.. Karıştırmış olabilir emin değilim şuan

doğru hatırlıyorsun canım.saraçoğlu erkeklerde kullanmalı demişti.zaten bak eşlerimize onlar tüpbebekteki hormon ilaçlarını kullanıyorlar.

Katılıyorum esecimm.. Bir ara bahatçıya uğrayalım canım.. Bitti o aldıklarımız 2 tane kaldı keçiboynuzu Bide ben o aldığımız yeditürlüyü çok beğendimm yaa niye daha önce hayatıma girmemiş o benimm

ben çıkayım kızlar.aile hekimime gidip troid ilaçlarımı yazdırayım.gelince görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…