- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
ben onu sormadım canım.antepe ne zaman geliyorsun.bizde ramazandan önce kontrole gidelim dedik.bakalım artık.
Varikosel olurken dr.saki bunun ardindan sperm cikar demeyi asla cikmaz demisti bizde heee deyip gecmustik cunki cogu varikoselin arfindan cikislar oluyordiger topiklerde yaziyor hatta sayisi az olanlar bile ameliyatin ardindan sayi cogaliyor tabiki bizde etkisi cokkk var..
Ne bilim keske ciksaydi o zamanlar bari simdi evladim 2 veya 3 yasinda olurdu
Komik olan ne biliyor musun birinin burada surekli karsisina birini bulup zorla gerginlik yaratmasi ve bi de sen de az degilsin gerginsin gibi karsisindakini suclamasi eyinas gecmisi okuyormus sen o kadar uzaktan baslama yakin gecmisi oku kimlerle ne kavgalar koptu gor. Sonra bi de sutten cikmis ak kasik edalari ben bunlara guluyorum diyerek ironi yaptim. Cemremle aralarindakine gelince dertlesmek deneyelim ona hesap sormak laf sokmak diyelim cemreme gecmisten bisey soruyor tamam sorabilir cemrem yanıtlıyor ama arkadaş inanmıyor ya da tatmin olmuyor ve tekrar alintilarla vs. usteliyor...yani şunu demeye çalışıyor aslinda sizde vardı sizin çıkışlar celalettin hoca sayesinde değil onu ovme demek istiyor çünkü arkadaşın buraya en büyük gelne amacı celalettin hoca ya karşı bişeyler bulabilmek yazabilmek. Ben kimsenin avukatı degilim hiçbir doktoru savunmam ama sürekli aynı şeyin yapilmasi da artık saçma.Bu arada elzem arkadaşım komik bisey göremiyorum ben. anlatmis aciklamis eyinas. Burasi bilgi paylasim tecrube paylasim topigi yanlis mi biliyorum ben? Germeye gerilmeye gerek yok. Bilgi paylasiyoruz tartisiriz savunuruz onlarda bize birseyler katar değil mi?? Arkadaşız dertlesir bu işin dogasinda bu var zaten. Cemremle ikisi dertlesti olay bu. Sen okumayabilirsin istersen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben kaç grade de ameliyat olması gerekir onu bilmiyorum ama bizim solda 2 sağda 1 grade ve 1 shunt tipte varikosel yazıyordu cnm o yüzden hoca bakınca ameliyat olman lazım dedi..merhaba arkadaşlar bizde sol testiste 3.2 mm, sağ testiste 1.4 mm varikosel tespit edildi ( grade 1 imiş), ancak ağrı yada başka bir şikayete sebep olmuyor. Sizce bu değerler ameliyat gerektiriyormu ? derece düşük olunca şüpheye düştük biz. acaba ameliyat olsak bu sperm çıkışını kolaylaştırabilirmi? tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim.
cnm hastalık olunca tedavi şekli aynı olmuyor malesef ama olsun üzülme inşlh selaetttin bey size şifa olur alalhın izniyle cnm...Canin yanlis anlamadiysam senin esindede seker cikmis benim esimdede seker hast var bizde yaklasik bir sene once celalettin hocada tedaviye baslamistik ama menogon ignesi esime alerji yapti birakmak zorunda kaldik uroloji doktoru menogonun seker hastalarinda kullanilmasinin sakincali oldugunu igneleri birakir birakmaz degerler eskisinden daha cok yukseldi ve hoca bize hic bir yok gostermedi tedaviyi biraktik onun icin iyice arastirin bence oyle kullanin..
Merhaba, eşiniz varıkosel amelıyatımı oldu ? Cıkış mı saglanmadı bana da bılgı verırsenız sevınırım !
herkese günaydın..
dünün ardından bugünümüz daha da güzel olsun.
bugün eşim evde işyerine alışverişe gidicez akşama görüşürüz kısmetse
sağol cnm gezmek sayılmıyor dükkana alışveriş tabi arada eve de alıyorumGünaydınn canımmm.. Ohh iyi gezmeler size
Komik olan ne biliyor musun birinin burada surekli karsisina birini bulup zorla gerginlik yaratmasi ve bi de sen de az degilsin gerginsin gibi karsisindakini suclamasi eyinas gecmisi okuyormus sen o kadar uzaktan baslama yakin gecmisi oku kimlerle ne kavgalar koptu gor. Sonra bi de sutten cikmis ak kasik edalari ben bunlara guluyorum diyerek ironi yaptim. Cemremle aralarindakine gelince dertlesmek deneyelim ona hesap sormak laf sokmak diyelim cemreme gecmisten bisey soruyor tamam sorabilir cemrem yanıtlıyor ama arkadaş inanmıyor ya da tatmin olmuyor ve tekrar alintilarla vs. usteliyor...yani şunu demeye çalışıyor aslinda sizde vardı sizin çıkışlar celalettin hoca sayesinde değil onu ovme demek istiyor çünkü arkadaşın buraya en büyük gelne amacı celalettin hoca ya karşı bişeyler bulabilmek yazabilmek. Ben kimsenin avukatı degilim hiçbir doktoru savunmam ama sürekli aynı şeyin yapilmasi da artık saçma.
Tekrar söylüyorum ben kimseyle daha önce tartismadim tartismam ama o arkadas her geldiginde gerginlik yaratıyor cemrem gibi ılımlı biriyle bile munakasa çıkarıyor ve ben bundan sikildigimi soyledim nasıl ki onlarin dertlesme tartisma her neyse ona hakkı varsa benim de sikildigimi söylemeye hakkim var senin de dediğin gibi sen de istemezsen benim yazdiklarimi okumazsin :)
sağol cnm gezmek sayılmıyor dükkana alışveriş tabi arada eve de alıyorum
bu aralar gezmek yok bana okul sınav derken inşlh haftaya salıdan sonra ders mers kalmıcak ohhhh dicem
sizde ramazana kadar dr. selahattin beye gidecekmişsiniz inşlh şifa olur güzel gelişmeler yazarsın burdan hep
Tartışmayı uzatmanın bi anlamı yok hepimizin sorunları aynı paylaşmak önemli olan... burda ne güzel dua ediyoruz birbirimize :)))
cnm hastalık olunca tedavi şekli aynı olmuyor malesef ama olsun üzülme inşlh selaetttin bey size şifa olur alalhın izniyle cnm...
Sagol canim allah razi olsun ama hoca esimde seker oldugunu biliyodu ama ayni herkese verdigi ilaclari bizede verdi ve ignelerden sonra tum degerler alt ust oldu sonrasindada bize hic yardimci olmadi amacim hocayi kotulemek falan degil ama keske biraz daha ilgili davransaydi
Sagol canim benim allah razi olsun ilac kullaniyor simdilik yediklerine dikkat ediyor doktoru insulin ignesine baslamayi dusunuyor hayirlisi bakalimGeçmiş olsun tatlımm.. Allah yardımcınız olsunnnn. Gördüm yazdıklarını ama bir türlü yazamadım sana.. Rabbim versin bir an önce şifasını.. Şeker için şu an neler yapıyorsunuz??
Sagol canim benim allah razi olsun ilac kullaniyor simdilik yediklerine dikkat ediyor doktoru insulin ignesine baslamayi dusunuyor hayirlisi bakalim
Komik olan ne biliyor musun birinin burada surekli karsisina birini bulup zorla gerginlik yaratmasi ve bi de sen de az degilsin gerginsin gibi karsisindakini suclamasi eyinas gecmisi okuyormus sen o kadar uzaktan baslama yakin gecmisi oku kimlerle ne kavgalar koptu gor. Sonra bi de sutten cikmis ak kasik edalari ben bunlara guluyorum diyerek ironi yaptim. Cemremle aralarindakine gelince dertlesmek deneyelim ona hesap sormak laf sokmak diyelim cemreme gecmisten bisey soruyor tamam sorabilir cemrem yanıtlıyor ama arkadaş inanmıyor ya da tatmin olmuyor ve tekrar alintilarla vs. usteliyor...yani şunu demeye çalışıyor aslinda sizde vardı sizin çıkışlar celalettin hoca sayesinde değil onu ovme demek istiyor çünkü arkadaşın buraya en büyük gelne amacı celalettin hoca ya karşı bişeyler bulabilmek yazabilmek. Ben kimsenin avukatı degilim hiçbir doktoru savunmam ama sürekli aynı şeyin yapilmasi da artık saçma.
Tekrar söylüyorum ben kimseyle daha önce tartismadim tartismam ama o arkadas her geldiginde gerginlik yaratıyor cemrem gibi ılımlı biriyle bile munakasa çıkarıyor ve ben bundan sikildigimi soyledim nasıl ki onlarin dertlesme tartisma her neyse ona hakkı varsa benim de sikildigimi söylemeye hakkim var senin de dediğin gibi sen de istemezsen benim yazdiklarimi okumazsin :)
merhaba arkadaşlar bizde sol testiste 3.2 mm, sağ testiste 1.4 mm varikosel tespit edildi ( grade 1 imiş), ancak ağrı yada başka bir şikayete sebep olmuyor. Sizce bu değerler ameliyat gerektiriyormu ? derece düşük olunca şüpheye düştük biz. acaba ameliyat olsak bu sperm çıkışını kolaylaştırabilirmi? tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim.
şunuda belirtim.bu doktor bana o kadar umut verdiki.neden sonra arkasında durmadı.ilk gittiğimde eşimi nebidoyla bebek,pregnlyle emekleyecek,meneogonla yürüyp koşan bebek gibi olacak dedi.menegondan beklentimi o kadar yüksek tuttuki ben sandım gerçekten menegonu alınca spermle sıraya girecek ben çıkacağım ben çıkacağım diye kavga edecekler.ama ne oldu biliyormusun ben eşim hep emekledi hatta süründü.bir türlü çoşamadı.velevki tedavi ters tepti.neden o gülücükleri ve umut yüklü konuşmalar olmadı.bırak umudu neden hiç dönüş olamdı.benim doktorumsa iyisiyle kötüsüyle dönmeli bana.malesef dileğim yaşadıklarım başına gelmez.sana o umut veren doktorun tedavin ters gittiğinde aynı şeyleri yaşamazsın.bir küçücük ışık aradığında kendini burda şikayet ederken bulmazsın canım.belki şimdilik bunlar sana uzaktır ama unutma her zaman olma olasılığı vardır.hiç düşündünmü.her giden ne hayallerle spermiyogram yaptırıyor.ve sonunda sperm görememe üzüntüsünü psikolojisini üstünden atma ne kadar sürüyor.belki ben çok duygasalım ama bizim toparlanmamız öyle kısa sürmüyor.ben yazacağım vede yazmaya devam edeceğim.yeni gidenler bu kadar beklentili gitmesinler.benim yaşadığım yıkımı yaşamasınlar.birazda hayatta gerçekşi olmak lazım.herkese mavi boncuk vermemek gerek.benim eşim onun yüzünden beni boşa bırak beni günlerce eve almadı.o doktor yüzünden eşim bana.yeter artık ben hep sürüneceğim hiç bir zaman yürüyp koşamayacağım,anne olamayacaksın yeter artık ben tedavi olmak istemiyorum boşanalım diye günlerce inledi.o anlık öfkeyle eve dönmeseydim onun yüzünden yuvam yıkılacaktı.ben çok doktor gezdim ama hiçbiri böyle umut verip bizi yıkmadı.hala eşime kırgınım.ne kadar gülmeye çalışsamda içim kanar.ve onu rabbil alemine havale ettim.biliyorum yaşadıklarım karşılıksız kalmayacak.ona hakkımı asla helal etmiyorum.foto istedi ve sevimli sevimli spermiyogram yaptırın demesini unutamıyorum.oysa foto istediğinde fsh olmuş 37.neyin spermi çıkacak.hala yeni doktora diyordum hocam bir spermiyogram yaptıralım belki çıkar.selahattin hoca.çıkmaz yemin ederim çıkmaz bu sizi hem üzer hemde maddi külfet olur dedi.şimdi sen bu yazdıklarımı beni kendi yerine alarak oku ve ne demek istediğimi anlayana kadar oku.ben doktorun tedavisinden bahsetmiyorum bana yaşattıkarından,tavrından bahsediyorum.bana umut yoktuysa umut vermeseydi.bana microtese çok zararlı deyip dakika geçmeden sizde microtese gerekiyor demeseydi.ben microtese olmak için 2 yıl süre istemeseydi.evet bengusunun dediği gibi hatırlatıyorsun bazı şeyleri ama ezbere gidiyor.hocam 2 yıl sonra ben kaç yaşında olacağım biliyormusun diyorum.cevap yok.evet ben sorgularım cevap yoksa inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?