Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

seni seviyorum tatlım.

merhaba bnm eşimde azo sebebi fsh yukseklıgı 23 fsh genetıkde problem çıkmadı mıkro tese dedıler ama henüz yaptırmadık sız ne durumdasınız ank.tavsıye edicegınız yer varmı TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM TŞK.

Canım geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun inşallah.. Bizde fsh yüksekliği ve tets küçüklüğü ile mücadele ediyoruz.. Nelerr yaptınız şuana kadar? Kimlerle görüştünüz?

merhaba bnm eşimde azo sebebi fsh yukseklıgı 23 fsh genetıkde problem çıkmadı mıkro tese dedıler ama henüz yaptırmadık sız ne durumdasınız ank.tavsıye edicegınız yer varmı TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM TŞK.

Canım geçmiş olsun.. Allah yardımcın olsun inşallah.. Bizde fsh yüksekliği ve tets küçüklüğü ile mücadele ediyoruz.. Nelerr yaptınız şuana kadar? Kimlerle görüştünüz?
ŞUANA kadar doktor doktor gezdik cnm herkes mikro tese dedi ama sans oranımızın dusuk olduğunu söylediler çoğu doktor bnmde hazırlanmamı ıstıyor tupbebek için ama çıkmazsa ben boşuna hazırlanmış olucam şuan bu kararı verıcez ama nasıl bılmıyorum

cnm 3 den sonrasına ameliyat diyorlar bizimde 4 ü geçmişti
bizim ciddi ağrı oldu ağrı için gittiğimi doktorlar kesin ameliyat dedi
ama birk kaç doktora gittik hemen ameliya olmadık
sizde dolaşın sorun tek doktorla kalmayın en son öyle karar verin
Allah yardımcın olsun cnm

merhaba
bizimde fsh yüksek cnm biz istanbula gittik
tabi bulunduğumuz yerde bütün üroglarla görüştük
ankrada genarttan çok bahsediliyor iyi olduğunu çok duyuyorum
btd arkaşımızda orda cnm sana yardımcı olcaktır.

çok tşk ed bnde ank yaşıyorum tup bebk merkezlerı bıraz pahalı olduğu ıcın sgk ıle yaptırmayı düşünüyoruz sizin durumunuz ne aşamada amelıat oldunuzmu

Canım bırakmak yok sonuna kadar devam edeceğiz.
Allahın izniyle çıkacak o süpermenler bir gün göreceksin.
Dua ve sabır.

çok tşk ed bnde ank yaşıyorum tup bebk merkezlerı bıraz pahalı olduğu ıcın sgk ıle yaptırmayı düşünüyoruz sizin durumunuz ne aşamada amelıat oldunuzmu

biz varikosel ameliytı olduk cnm microtese olmadık
1 ay oldu bekliyoruz vitamin alıyoruz şimdi
microtese yi hemen olmasanız
çünkü öncesi tedavier yapılıyor cnm

Bizde öyle yapacağız tatlım.. Bende eşimle birlikte hazırlanacağım.. Ama bitkiseller kullanıyoruz macunlar vs... Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz yorulmadan.. Benim eşimin kalp rahatsızlığı ile ilgili bir geçmiş hikayesi var. Dolayısıyla hormon tedavisine ben sıcak bakmıyorum.. Onu kaybetmeyi ve ya ters bişeyi kabul edemem çünkü.. Kısmet tatlım yalnız değilsin.. Allah yardımcımız olsun.

biz varikosel ameliytı olduk cnm microtese olmadık
1 ay oldu bekliyoruz vitamin alıyoruz şimdi
microtese yi hemen olmasanız
çünkü öncesi tedavier yapılıyor cnm

varikosel azonun en basit nedeni inşş tez zamanda sonuç alırsınız bızım ılaçla tedavısı olmayan sadece gunumuz sartlarında mıkrotese yapılıyor.keşke ilaçla tedavısı olsaydı üzgünüz tabı olmamız gerektıgıini söylüyor doktorlar.

bende eşimle hazırlanacağım canım.çünkü çıkarsa zaman kaybı olsun istemiyorum.bir tanede çıkabilir oda dondrulmaz diye düşündüm.kısmet.eşin için geçmiş olsun canım.

bende eşimle hazırlanacağım canım.çünkü çıkarsa zaman kaybı olsun istemiyorum.bir tanede çıkabilir oda dondrulmaz diye düşündüm.kısmet.eşin için geçmiş olsun canım.

Saol bitanem.. Aynen bende öyle düşünüyorum.. Dondurma bana çok garantiymiş gibi gelmiyor.. Bir tane bile çok önemli bizim için çooookk.. Birde onu donduracakmıyız?? mümkün deil...

Kusura bakma ama beni hic yoktan lafa girmekle sucluyorsun ama sen de seninle alakali tek bir laf yokken karistin olaya insan once bi kendine bakmalı sonra başkasına akil vermeli o zaman senin de lafa girmeye hakkin yok!!!

Ben kimseye cevap vermicem nasılsa burda herkes herkesi biliyor...

Arada fark var ama ben onlara değil sana müdahale ettim!

Bak ne güzel söylemişsin herkes herkesi tanıyor. Gerek yok artık.. Farkındaysan eyinasda kapattı konuyu. Herkes kapattı yani bitti.

Uzun uzun yazmışsın okudum daha once de aynı şeyleri okumuştum defalarca son kez cevap yazıyorum. ..

Yasadiklarin zor ama bizimkiler de zor... farkindaysan ayni dertle uğraşıyoruz. .. ben hiçbir doktoru savunmam inşallah tedavimiz iyiye gider ama gitmezse de burada yazarım durumu buraya kadar bir sorun yok ama asıl sorun su ki sen bence önceki tedavin ile ilgili hala icini bosaltamamissin hala dolusu n ve farkettiysen nda olmayabilir sin ana surekli eski doktorunun açığını aramakla mesgulsun ayrica buna tepki gosterenle de tartismaya giriyorsun ve bence hoş olmayan kelimeler de kullaniyorsun bence yazdiklarina kelimelere dikkat et buraya kimse hakaret duymak için gelmiyor tek dertli de sen değilsin. ...

Son kez yaziyorum sana hatta bu bile fazla oldu artık saba cevap vermicem sana yapabileceğim tek şey dua etmek. Ama sen de bana yazarken kullandığın kelimelere özen göster.

Herkes için söylüyorum biz burada birlik olmak icin varız tabi ki eleştiri yapalım ama takıntı olmadan nahos sözler söylemeden ... Artık güzel cümleler okumayı diliyorum herkes dualarimda bunu da bilin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…