amin arkadaşım.
yok canım bizim dondurulacak kadr çıkış yok, olanlarda 1-2 yerinde hareketli kalanı hareketsiz.
arkadaslar celalettin hocaya gidipte sonunda sperm gören yada insallah görecek arkadaslar sonrasinda tüp bebek mi planliyor yoksa normal yoldan gebe kalma sansi oluyormu? Celalettin hoca bu konuda hic birsey dedimi acaba sizlere??
GERM =384.000 %42
LÖKOSİT =416.000 %58
TOPLAM =800.000
SPERMATİT ORAN I=%1
SPERMATOSİT ORAN I=99%
HORMONLAR
FSH =5,03
LH = 2,97
PROLAKTİN =11,58
TOTAL TESTESTERON =4,75
E2 = 64.28
Çok iç açıcı değil gibi ama canlar yavaş ilerliyoruz sanki bilmiyorum canım sıkılıyo bazen çok daralıyorum Rabbim isyan ettirmesin
cnm aşılama yapmak için belli bir sayı olması lazım o say bizlerde olsa hemen koşa koşa gideriz tüp aşılama ne farkeder yeter ki sonu hayırlı evlat olsun...canım çıkış olunca tüp bebek olmuyor ki aşılama oluyor
az da olsa ilerlemek güzel baze hepimiz daralıyoruz ama bu günler inşlh geçecek cnmGERM =384.000 %42
LÖKOSİT =416.000 %58
TOPLAM =800.000
SPERMATİT ORAN I=%1
SPERMATOSİT ORAN I=99%
HORMONLAR
FSH =5,03
LH = 2,97
PROLAKTİN =11,58
TOTAL TESTESTERON =4,75
E2 = 64.28
Çok iç açıcı değil gibi ama canlar yavaş ilerliyoruz sanki bilmiyorum canım sıkılıyo bazen çok daralıyorum Rabbim isyan ettirmesin
arkadaşım spermatosidden ne kadar zaman sonra sperm çıkıyor??
cnm aşılama yapmak için belli bir sayı olması lazım o say bizlerde olsa hemen koşa koşa gideriz tüp aşılama ne farkeder yeter ki sonu hayırlı evlat olsun...
az da olsa ilerlemek güzel baze hepimiz daralıyoruz ama bu günler inşlh geçecek cnm
canımm hormonlarınız gayet iyi çıkmış,inşallah hücrelerde yükselir biranda,menagona baslamamamıştınız dimi siz,menagona başlayınca inşallah hızlı birşekilde ilerleme olur üzülme olurmu?kalbini ferah tut 1 sene sonra falan anca gelişme başlıyor bizlerde inşallah Rabbim çok bekletmeden göstersin spermleri,hocayla görüştünüzmü ne dedi?GERM =384.000 %42
LÖKOSİT =416.000 %58
TOPLAM =800.000
SPERMATİT ORAN I=%1
SPERMATOSİT ORAN I=99%
HORMONLAR
FSH =5,03
LH = 2,97
PROLAKTİN =11,58
TOTAL TESTESTERON =4,75
E2 = 64.28
bugun çıkan inhibin sonucu eşimin 5 gelmiş....zaten 3 aydır tedavide hücrede çıkmadı üstüne meni gelmemeye başladı...hiç iiyi değilim olmuyor 1,5 senedir bir adım ilerleyemedik 1,5 senedir bir kez değerlermz artmadı...içimden Allahım ya bu acıyı alsın,ya da canımı....
evet canım çok şükür bugünleri de gördük Rabbim herkese bu mutluluğu yaştsın inşallahYeşil canım arkadaşımmmmm çok çok sevindim hamile olduğunu öğrenince
Üstelik ikizmiş maşallah
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşbu da gecikmiş halayımıza
BDT canım sanırım bebişini kaybetmiştim çok üzüldüm :26:
inş en kısa zamanda tekrar kavuşursun mucizene
Hayalimmmmm seni burda görmek çok güzel
bu yaz tüp bebek tedavisine başlıyormuşsun inş ilk denemenizde kavuşursunuz bebişinize hatta bebişlerinize
Manisa'ya atanmışsın çok sevindim bizde balıkesirdeyiz biliyorsun inş bi gün yüz yüze tanışma fırsatımızda olur
Her şey gönlünde olsun bitanemmmm öpüyorum seni
Cemrem bitanem beni aramışsanız ama sonrasında dönmemedim sana kusura bakma
Bizim yaramazsan fırsat olmuyor aynen böyleydim bak
Ilk fırsatta arıtmam canım...
Sanırım test sonucu yine 0 çıkmış senin bebişler çok Nazlı ama nafile yakında kavuşacaksınız inş
Atladığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın...
tulay cnm özeldende yazdım
ama brdanda yazim
çok güzel yazmışsın insana umut veriyorsun
umudun sana en kısa zamanda bebeklerini getirrsin innşallahhh
cnm hoşgeldin kusura bakam dönemedim sana
çok sevindim inan ki spermlerin kendileri de teşrif edecek inşlh en kısa zamanda rabbim dualarını kabul etsin bi daha ki sefere bol halaylık haberler almak nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?