Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GERM =384.000 %42
LÖKOSİT =416.000 %58
TOPLAM =800.000
SPERMATİT ORAN I=%1
SPERMATOSİT ORAN I=99%

HORMONLAR
FSH =5,03
LH = 2,97
PROLAKTİN =11,58
TOTAL TESTESTERON =4,75
E2 = 64.28

Çok iç açıcı değil gibi ama canlar yavaş ilerliyoruz sanki bilmiyorum canım sıkılıyo bazen çok daralıyorum Rabbim isyan ettirmesin

arkadaşım spermatosidden ne kadar zaman sonra sperm çıkıyor??

canım çıkış olunca tüp bebek olmuyor ki aşılama oluyor
cnm aşılama yapmak için belli bir sayı olması lazım o say bizlerde olsa hemen koşa koşa gideriz tüp aşılama ne farkeder yeter ki sonu hayırlı evlat olsun...
az da olsa ilerlemek güzel baze hepimiz daralıyoruz ama bu günler inşlh geçecek cnm

inşallah cemrem geçsin gitsin bu zor günler.bugün çok yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldım.sevinememek ne kadar kötü bişey insana vicdan azabı çektiriyor.arkadaşım vajinusmus hastasıydı 6 yıllık evli daha son 2 aydır az az cesaret edip ilişki yaşamaya başladılar tam anlamıyla bile değil o durumda hamile kaldı.Allahım o mutlu günü yaşamayı bizede nasip etsin telefon elimde akşama kadar bütün sevdiklerime bende müjde vereyim istiyorum artık

canımm hormonlarınız gayet iyi çıkmış,inşallah hücrelerde yükselir biranda,menagona baslamamamıştınız dimi siz,menagona başlayınca inşallah hızlı birşekilde ilerleme olur üzülme olurmu?kalbini ferah tut 1 sene sonra falan anca gelişme başlıyor bizlerde inşallah Rabbim çok bekletmeden göstersin spermleri,hocayla görüştünüzmü ne dedi?

cnm ben normal yollal bebeğimi beklicek yaşı geçtim yani yaşım 20 lerde olsa belki beklerdim ama 32 yaşında bi kadınım artık neyi beklesem bana yarar sağlamaz .. hamdolsun bizde çıkış oldu darısı herkese olsun burda hep dualarımdasınız..biz tüp bebek denicez morfolojimiz düzeldiği an kısmet ne zamansa artık alalh bilir bekelmek zor ama olsun buralara gelmek bile hayalken bu günleri yaşamak şükür sebebi...[/QUOTE]

cnm dedigin gibi hic farketmez yeterki olsun da hayirlisiyla hangi yolla olursa olsun :)) Allah hicbirimizinde kucagini bos birakmasin ama en önemliside bize bu zor imtihanimizi imanla ve tam istedigi sekilde basarip gecmemizi saglasin ve nasip etsin insallah... bizde ilk testte sirf spermatosit ciktigi halde doktor neden iyi gibi konustu ya hala anlamaya calisiyorum, acaba yanlis felan mi bakti :18: insana da kusku girince aklindan cikmaz ya...insan böyle kiyaslayinca daha kötü oluyor ama iste anlamaya calismakta mantik isi ama gelde cik isin icinden iyi geceler cnmm

cnm herşerde bir hayır vardır muhakkak
sen teslimiyetini tam yap gerisini Allaha bırak
hepimiz bu krizlere giriyoruz ara sıra bunlar bize şeytanın oyunları
yoksa biliyoruz ki bundada bi hikmet var bir hayır bir sınav var
Allahım dayanma gücünü ve sabrını versin
insanız haklısın tepkilerinde ama eşini düşün
o ne zor zamanalr atlaştmıştır neler yaşamıştır onun en büyük desteği sensin
dimdik yanında durmaya devam et canm
elbet bu emeklerimizin bir mükafatı vardır
Allah yardımcımız olsun cümlemizin

tulay cnm özeldende yazdım
ama brdanda yazim
çok güzel yazmışsın insana umut veriyorsun
umudun sana en kısa zamanda bebeklerini getirrsin innşallahhh

Canim sağol iyi dilekerin icin bizde daha germ hücre oranimiz çok az hic ilelememis 2 ayda az olanlarda düşmüş Rabbimin imtihanindayiz dua dua ediyorum başka elimden gelen bir şey yok sabir ile bekliyoruz.

Bizde göreceğiz inşallah o güzel gunleri sen ve pitircik ve bahar sayesinde umitlenerek basladik.bahar yavrusunu kucagina aldi.zira sende pitircikta tabloya gore sperm öncesi evrelere geçmişler en son biz basladik bizimde sonumuz sizlerin gibi olsun canim inşallah

Sinavlarini verdin mi güzel geçmiştir inşallah hepsi

Taktikben bu emir bebegeee ona kavusana ddek Rabbimin izniyle sürecek mucadelemiz emir_bebek: bayiliyorum ona öyle takla attikca içim gidiyor vallahi coştu yine duygularimm aksama sünnetddüğünleri var off herkes evladinin dugunlerni yapiyir ne güzel bizde yapacigax insallahhh

evet canım çok şükür bugünleri de gördük Rabbim herkese bu mutluluğu yaştsın inşallah
senin minik oğlun iyiymiş maşallah ona inşallah eşinde en yakın zamanda şifa bulacaktır daha da iyi olacaktır

kızlar herkesi tek tek alıntılayamadım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz
Rabbim bu mutluluğu en kısa zamanda hepinize yaşatsın inşallah en yakın zamanda olacak Allahın izniyle

Son düzenleme:
tulay cnm özeldende yazdım
ama brdanda yazim
çok güzel yazmışsın insana umut veriyorsun
umudun sana en kısa zamanda bebeklerini getirrsin innşallahhh

Teşekkür ederim canım.
Umutlarımız sabrımız dualarımız olmasa bu imtihandan sağ çıkabilirmiyiz acaba bunu düşünüyorum hep
Her şerde bir hayır olduğunu biliyorum.Sadece biraz daha sabır ile mücadelemize devam edeceğiz
Bu şekilde daha çok dualar ederek Rabbimize daha çok yakınlaşacağız.Bu bizim için bir nimettir elbet.
Yüce Rabbimiz bizleri çok seviyor ve bunun kıymetini bilelim arkadaşlar ve lütfen isyan etmeyelim artık.

cnm hoşgeldin kusura bakam dönemedim sana
çok sevindim inan ki spermlerin kendileri de teşrif edecek inşlh en kısa zamanda rabbim dualarını kabul etsin bi daha ki sefere bol halaylık haberler almak nasip olsun...

önemli değil canım hoşbulduk.sen sonucu merak etmişsindir diye mesaj attım sana
inşALLAH canım hepimiz görelim o günleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıra EDEBAL kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
EDEBAL canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

merhaba arkadaşlar herkese mutlu huzurlu haftasonları dılıyorum allahım dualarımızı kabul etsın inş..kısa zamanda yüzümüzü güldürsün rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…